שלום רב,
האם מישהו מכיר את המסוק הזה - http://runryder.com/helicopter/t508596p1/ ?
איך הוא טס, מהי איכות החלקים שלו? האם אפשר לשפר אותו? הוא מוכר בעולם? יש לו תמיכה בארץ?
המסוק נראה לי טוב וזול, אז אני רוצה לדעת.
תודה מראש!
שלום רב,
האם מישהו מכיר את המסוק הזה - http://runryder.com/helicopter/t508596p1/ ?
איך הוא טס, מהי איכות החלקים שלו? האם אפשר לשפר אותו? הוא מוכר בעולם? יש לו תמיכה בארץ?
המסוק נראה לי טוב וזול, אז אני רוצה לדעת.
תודה מראש!
נראה כמו הכלאה של המון מסוקים
הבנתי שזה TZ?
אם כן בזמנו אני הכרתי אותם כ"תואם" רפטור.
בכל אופן - למה להסתבך בהרפתקאות?
רוצה מסוק זול וטוב - TREX
ניסן
זה ספציפית נראה באמת טוב התכוונתי שהחברה הזאת לפי מה שזכור לי (ותקנו אותי אם אני טועה) היא חברה של "תואם"
בכל אופן - טירקס מתפרק?!! שווה ביקור אצל אחד המקצוענים בתחום.
מכיר אישית כמה רקסים 50 שעבדו יותר קשה מבני ישראל במצריים ואפילו בורג לא זז.
בכל אופן - בהצלחה בבחירה.
ניסן
אוקיי סבבה, תודה רבה על העזרה.
תגיד לי בבקשה, הרקסים שאפילו בורג אחד לא זז להם, מה יש עליהם? לוקטיט יותר חזקים? חלקים משופרים?
כי בנתיים כל החלקים שנשחקו לי אלו החלקי פלסטיק שאין להם חלפים משופרים, או ברגים שאני לא יכול לסגור עם לוקטיט (לא רק על חלקי פלסטיק) ועוד כמה פאקים במסוק.
לאילו חלקים מפלסטיק אין שיפורים, ואיזה ברגים אי אפשר לסגור עם לוקטייט?
אני לא יודע אם יש או אין, אני שואל אותך, אבל ממה שיצא לי לראות לאף טירקס (כולל חשמליים ו-700) אין חלק משופר לחלק פלסטיק שמחזיק את הבום שנסגר על ידי 6 ברגים מכל צד של הפריימים.
בנוגע לברגים שלא נסגרים, הברגים שעל החלק שמחזיק את הבום (לא אלה שנסגרים על השילדה, אלא ה-4 מצד שמאל שהם מחוץ לשילדה), הבורג שסוגר את הכייס זנב, הרבה ברגים על הפריים פשוט לא ננעליים לי אחרי שאני שם לוקטיט, כל הברגים שסוגרים את הסרוואים לא ננעליים לי והברגים של הפדלים נפתחים במגע יד.
את החלק הפלסטיק שאתה מדבר נכון - לא ראיתי מאלומיניום חוץ מל - טירקס 500 שראיתי.
בכל אופן מה שאתה מתאר, לפחות כך נראה לי שכל ההברגות שלך שלא ננעלות פשוט טחונות, שזה יכול לנבוע מסגירה חזקה מאוד של הברגים עד כדי טחינת ההברגה, או לחילופין גם כאשר פותחים בורג כדי להחליף חלק ולא מקפידים לנקות לוקטייט ישן - זה מה שקורה.
כך שאין קשר לזה שזה טירקס, גם אם תקנה TZ ותפעיל לחץ רב בסגירת הברגים אתה טטחן אותם.
ככלל (למדתי זאת על בשרי) אין לסגור שום בורג במסוק בסיוע מומנט. זה תוכנן לסגירה בכוח היד, ושוב - בתנאי שאתה לא שוורצנגר...
הפתרון שאני יכול להציע לך כרגע זה איפה שניתן לשים בורג עם הברגה גדולה יותר, כדי שתבנה הברגה חדשה (פתרון לא הכי מומלץ) או לחילופין, לצערי, להחליף את החלקים עם ההברגות הטחונות.
יכול להיות שיש פתרון נוסף - אני לא מכיר.
אז זהו, שבנוגע להברגות תמיד לפני יום הטסה סוגר טיפ טיפה את כל הברגים והם אפילו לא מגיעים לסגירה מלאה ובכל זאת משתחררים. ניקיתי את האיזורים, ניסיתי מספר לוקטייטים שונים, שרפתי את הברגים עם אלכוהול, שום דבר לא עוזר, בין אם זה חלק פלסטיק ובין אם זה קרבון (עם מתכת הכל טוב). כנראה שאני באמת אחליף את החלקים (אשדרד למתכת).
בכל אופן תודה רבה.
אז זהו - שפה בדיוק הטעות שלך.
לפני הטסה לא מחזקים ברגים - בודקים ששום בורג לא משוחרר, ואין משהו חשוד - זה כן.
בורג שנסגר עם לוקטייט והודק - לעולם אין לחזק אותו, ובטח לא מידי שבוע, אתה פשוט שובר את הלוקטייט, ואז אין שום אפקט - כאילו שלא שמתה לוקטייט.
המסוק הזה הוא למעשה החיקוי של מסוק ה- VIBE 50 של חברת JR.
ה-VIBE הוא מסוק מעולה (לפי כל הדיווחים בחו"ל) והלוואי שהיו מביאים אותו לארץ, אבל מה לעשות, חיקוי זול לא יכול להיות איכותי כמו המקור.
Gaui X7
Scorpion Power System
V-Bar 5.2 Pro
Futaba 8FG
תיבת זנב של רפטור 50, שילדה של ווייב...
לא ברור מה זה
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
0547551009
איך הצלחת לטחון את הספייסרים האלה בטייל קייס?
צריך ממש להיתאמץ לעשות את זה....ואם זה כל כך מרפיע לך אתה יכול לקנות ספייסרים ממתכת...
אין שום סיבה לקנות קייס ממתכת למרותשלא נראה לי שקיים כזה....
ובנוגע ל4 ברגים שנועלים את הבום...
להם יש בכלל אום ניילוק...למה הם צריכים לוקטייט?
אני בן אדם שדי מוצלח בלהרום הברגות ותבריגים...גם בפלסטיק וגם במתכת...ובטירקס באמת קשה לעשות את זה...באמת שזה מסוק 10
בהצלחה
יש לי כייס מתכת, אני מדבר על שני הברגים שמחזיקים את ה"כנף" ההיא שלא נותנת ללהבים האחוריים לגעת בקרקע ולבורג הראשי שנועל את כל הכייס, שם ההברגה נטחנת.
בקשר לחלק פלסטיק שנועל את הבום (מחוץ לשילדה) עם 4 ברגים עם אומי ניילוק - לא זו הבעיה, הבעיה היא שהברגים ממשיכים להסתובב כאילו אין להברגה סוף, ובלי שאני שם לב זה פשוט שובר את הפלסטיק מהצדדים. יכול להיות שטחנתי את ההברגה, אבל מהפעם הראשונה שחיזקתי את הברגים האלה הם לא היו "נעולים", אלא המשיכו להסתובב, אז אני אחליף את החלק הזה מתישהו.