שלום שלום,
היום בבוקר לקחתי את הטירקס 450 לשאוף קצת אויר צח, זה לא היה כל כך קשה הפעם, כי אחיו הגדול שמדיף ריח ניטרו שבור בחלקים כרגע וממתין להשבתו לחיים. בדרך כלל הקטנצ'יק הזה נשאר מונח על המדף או שוכב במזוודה המתכתית שלו כועס עלי, כי עבורי ייעודו להיות לנצח מס' 2ולהיות מס' 2 אומר לדאוג שאני לא אתקרר מההטסות כשהגדול בתקלה או לאחר ריסוק וצריך להמתין פרק זמן מה עד שיהיה לי את הזמן לתקנו, או שכשאני רוצה לנסות משהו חדש בהטסה והביצ'לך משקשקות אז הוא שם בשביל לנטוע בי את הביטחון לפני שאני יעשה איזו שטות שתעלה לי ביוקר בניטרו הגדול.
וזה לא כי חלילה הוא חלשלוש או משהו בסגנון, נהפוך הוא, הקטנצ'יק בעל סטאפ חזק מאוד, אבל מה לעשות ייעוד זה ייעוד![]()
אז לקחתי את המזוודה ונסעתי...
אין מה לומר ה"הייטק" של ההובי זה החשמליים...ולא משנה כמה פעמים אתה עושה את זה, בתור אחד ששנים נסחב לשטח עם ערימת הציוד המסורתית, זה עדיין מענג כל פעם מחדש: פריסה מהירה, הדלקה, טיק טק וקטנצ'יק באוויר. ריחוף קצר, איידל אפ 1 GO GO GO !
אבל מה...פיתאום סחבאק שם לב שהוא עובד מה זה קשה.... משהו בסגנון של האבקות מונחית רדיו בסגנון חופשי....האדם נגד המכונה....
הרוח הייתה מאוד חזקה ונאלצתי מאוד לרסן את תנועותי שלעיתים היו מעט גסות בהתחשב בתגובות שקיבלתי מהקטנצ'יק.
הטסתי 2 סוללות וחזרתי הבייתה מרוצה. קטנצ'יק הגשים את ייעודו היום: "אני עדיין בעסק" חרף ההשבתה של מס' 1 והרווחתי אימון מפרך בהטסה ברוח חזקה של כלי קטן יחסית למה שאני רגיל להטיס בדרך כלל.
ממליץ בחום לא לוותר על ימי הטסה כאלה ברוח קצת חזקה למי מאיתנו שיש להם מיקרו חשמליים, ובהחלט ממליץ על מסוק מיקרו 450 כמס' 2 למי מאיתנו שהניטרו עדיין אהבתם הראשונה
שיהיה המשך יום נעים לכולם!