אני שוקל לנסות מחר אוטורוטציה מגבוה עם הטירקס 500. איך זה בפעם הראשונה ?
טיפים של הרגע האחרון ?
הגרף בHOLD שלי הוא 20-35-50-75-100 שזה אומר -6 מעלות בשלילי (כדי לא לחנוק את המנוע). האם זה גרף מומלץ לאוטורוטציה ישרה?
אני שוקל לנסות מחר אוטורוטציה מגבוה עם הטירקס 500. איך זה בפעם הראשונה ?
טיפים של הרגע האחרון ?
הגרף בHOLD שלי הוא 20-35-50-75-100 שזה אומר -6 מעלות בשלילי (כדי לא לחנוק את המנוע). האם זה גרף מומלץ לאוטורוטציה ישרה?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
אין לי מוסג איך זה אבל עם אתה הולך על זה תתקשר אני יבוא גם ננסה ביחד
תפילת הדרך לטיסה
יהי רצון מלפניך יי אלוהינו ואלוהי אבותינו השם עבים רכובו המהלך על כנפי רוח שתשאנו לשלום ותוליכנו לשלום ותגיענו למחוז חפצנו לחיים לשמחה ולשלום ותצילנו מכף כל אויב ואורב בשמים ובארץ ומרוחות שאינן מצויות ומכל מיני תקלות בהמראה באויר ובנחיתה וממיני פרענויות המתרגשות לבא. כי אתה תשמע מן השמים תפלת עמך ישראל ברחמים
ברוך אתה יי שומע תפלה כי מלאכיו יצוה לך לשמרך בכל דרכיך
בהצלחה...![]()
להנות עם האצבעות, זה לא סטייה, זה דרך חיים...
שרון יש לי רעיון ענק תנסה בכפר ביאליק את התרגיל
אני מציע מתוך דאגה רק לך ולמסוק לא בגללי(אשרי המאמין)
נערך לאחרונה על ידי AVIV123; 11-09-2009 בשעה 20:37:29.
תודה ניר!
אני כנראה מחר בברנר בבוקר
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
היי שרון - מתי אתה מגיע מחר לברנר??
.Itay.
אם אצליח לקום אז ב 6:30. אתה ?
אני אהיה שם בסביבות 7:30...
נתראה![]()
.Itay.
שרון בוא לפלמחים ואעזור לך עם זה,
אין שום בעיה עם אוטורוטציות עם טירקס 500 רק להקפיד לשמור על מהירות ראש לאורך כל התרגיל.
אם כבר בפלמחים אז כמה טיפים:
1. תנסה קרוב לים ~~~~~
2. שים גלגל הצלה 0 על הסקידים ^^
3. חבר לחופה > שנורקל & (מה שבטוח)
עכשיו אתה מוכן !!!
שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה !
אפרופו אוטורוטציה, הפסיד מי שלא ראה היום את עמית פורת מבצע אין ספור פעמים עם Trex600 ועם Raptor 30 במסגרת ביקור בשטח ההטסה של צוות הרכבת (תמונות + הודעה מסודרת-בפורום מסוקי דלק)
יורם לוי
צוות הרכבת
פתח תקווה
One,Two,3D
למכירה שלט DX7i
http://www.efly.co.il/forums/showthr...ot-ת-הוד-השרון
בהצלחה שרון !
אני יודע שתצליח !!!
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way
הי שרון,
אני מקווה שאתה קורא את ההודעה הזו לפני שאתה הולך לבצע את האוטורוטציה כפי שתיארת.
פיטץ' שלילי של 6 מעלות זה לא מספיק. בטח לא למסוק אשר הזנב שלו מונה רצועה.
בדר"כ אוט' לא עושים בצורה "ישרה", אני מבין זאת כ"אנכית". אתה צריך שיהיה מקדם התקדמות קדימה (אפילו קל) לתוך הרוח. זה יוסיף הרבה לעילוי.
בדוק שכל מנגנון סיבוב האוט' הולך חלק. אנחנו נהיה הבוקר בגלילות ואם תהיה שם ותרצה, נשמח לעזור. בעיקרון אין כל בעיה להצע את האוט' רוטציה. אלון כבר עשה זאת לא מעט עם מסוקי 450.
המסוק מונע ע"י דרייב שאפט