???
נגזר לך הבורג התחתון של האגזוז )-:
מנוע חדש של איליין ?
91 הייפר (os) ??
שה Align כתוב בצורה אנכית...
כן....
זהו ה-align 91h (זה O.S. HZ) עם הראש השחור (למרות שכרגע יש לו ראש וויפר בכלל).
מחר נריץ אותו ונראה מה קורה.
לפי חוות הדעת עד כה, מדובר במנוע חזק יותר, קל לכיוון, פעולה חלקה עם פחות וויברציות בעקבות משקל נמוך של החלקים הנעים.
נדווח בהמשך.
אמן שתהיה טיסה חלקה ללא ריסוקים,תקלות,או חלקים מפוזרים.אני מחר בבוקר עושה שחרית בבית הכנסת הקרוב למען הצלחת הטיסות וההרצה
קבלו קישור במיוחד בשבילכם
http://www.aopa.org.il/site/content/view/50/150/
באהבה ענקית.
שאול.
תודה רבה.
אני בטוח שהשמיים קשובים לתפילותייך..
חן חן ולילה טוב לכולם.
הי רועי,
סחטיין על ה"מצביעי סיכה" של QuickUK. חלק כ"כ קטן ופשוט אבל כ"כ חשוב.
אני אישית קצת חושש מהפיתרון של סגירת פתח התדלוק ביציאה השלישית של הפילטר. תמיד יש לי חשש שהוא יפתח.
תתחדש על המנוע ונתראה מאוחר יותר בשטח.
בברכה,
נדב ברק.
למה לסבך ההבדל היחידי שרואים הוא 3 צינורת ירוקים ואחד לאגזוז שקוף
בהצלחה צמד יקר!
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
היי רועי אני מעוניין להביא את ה 700. ה 600 שלי היה מצויין ואני חושב שאני ימשיך עם Align. תוכל אולי לספר לי איך הוא? הייתי מגיע מחר לאן שאתה מטיס אבל הבנתי שאתה בהרצה אז אין כל כך מה לראות. בכל מקרה אשמח לשמוע ממך וגם מעמית מה אתם אומרים על ה 700 תודה מראש.
תתחדשו!!!!!!
נראה מדהים.
מסוק מצויין, ההרצה הסתיימה היום, הטסתי אותו רגיל כבר רק קצת יותר עשיר.
מחר כבר נסגור את הסיכה ונכוון באופן כמעט סופי, כך שתוכל לראות אותו "בטיסה רגילה".
בגדול אני מרוצה מאוד מהמסוק,איכות הטיסה שלו לדעתי עולה בהרבה על המסוקים הישנים כמו הוויב 90 למשל.
החל משלב ההרכבה שעובר בקלות מאוד, בנייה פשוטה וחזקה ולא מסורבלת כלל עד לביצועי טיסה מעולים, המסוק מרגיש קל מאוד יחסית לגודלו, זריז וחד.
היום סיימתי את הגלון ה-5 איתו, עד כה הכל בסדר.
רועי, המנועים שנימכרים תחת המותג "align" זה למעשה או אס? גם במנועי 50 שמגיעים בסופור פרו וגם ב90?
החלקי חילוף של או אס מתאימים להם?
בהחלט כן
אפילו כתוב עליהם made in japan
אפילו ההוראות זהות לחלוטין.
היום הטסתי את המסוק , לאחר סיום ההרצה ומקצה כיוונים אחרון.
המסוק טס פשוט מדהים.
המנוע מצטיין בכוח רב וזמין לאורך כל רצועת הסל"ד , ונחן במומנט גבוה , דבר שבא לידיי ביטוי גם במאמץ רב ומתמשך , כמעט ללא סימני דעיכה או ירידה בסל"ד.
בהשוואה להייפר 90 הקודם זה הבדל ממש ממש משמעותי .
המנוע מורכב ללא משאבה ורגולטור , הרצתו בסיסית ופשוטה.
הכיוונים יציבים .
כיוונת פעם אחת , וטוס עם זה.
פשוט תענוג.
מומלץ בחום.![]()
אם איזה אגזוז אתה מטיס?
נשמע מצויין השילוב, מהיכן אתה ממליץ להזמין? חיכיתי קצת אולי יגיע לארץ ואני רואה שזה לא הכי מתקדם אז נראה לי שאני אזמין מחו"ל, יש מקום מומלץ רועי?
קיטים של 700 אמורים להיות השבוע אצל שלט רחוק, ראה מדור הפורום המסחרי.