1) מסוק חשמלי גדול = המון כסף.
ובאופן כללי אין שום דבר זול בתחביב הזה.
התקציב שלי ניקבע על ידי, ואם צריך למתוח ל-5000 זה אפשרי מפחינתי, זה מספיק?
2) אלקטרוניקה לייצוב המסוק = המון כסף.
יש מערכות כמו Helicommand שאתה לוחץ על כפתור והמסוק "נדבק" לנקודה מסויימת באויר ולא זז. נשמע אידיאלי לצילום, לא? אז זהו שהמערכת הזו עולה כמו עוד מסוק.
אנחנו מדברים על משהו כזה? , שוב, כ-2000 ש"ח, כסף לא מהווה מכשול.
3) מסוק זה לא מנוף.
אתה לא מחבר אליו מצלמה ודופק תנועת מצלמה מקלוז אפ לאקסטרים לונג שוט... אתה פשוט לא יכול להתקרב עם מסוק לאנשים, ובטח שלא עם מסוק גדול!
תחשוב שמישהו היה מחזיק מסור-דיסק בקוטר מטר שמסתובב ב3000 סל"ד. כמה קרוב היית מוכן לעמוד ליד זה?
יש משהו במה שאתה אומר, אם ככה צריך זום נישלט, או להסתפק בצילום מרחוק.
4)מצלמה זה לא מספיק.
אתה לא מרכיב מצלמה על מסוק ומעיף אותו בתקווה שיצא משהו. אם אתה משקיע בHD, אתה רוצה לוודא שיוצא לך משהו וזה אומר שאתה צריך משדר וידאו שישב על המסוק ביחד עם המצלמה, וזה אומר שאתה צריך מקלט וידאו שיהיה אצלך ויתחבר למוניטור כלשהו, וכאן אתה נכנס לעולם שלם של הפרעות קליטה, רעשים אלקטרומגנטיים ומגוון אינסופי של השלכות שיש לחיבור מצלמה למכשיר אלחוטי חשמלי רוטט שנתון לחסדי הרוח.
אני מאמין שאפשר להתגבר על הבעיות שיווצרו, בלית ברירה, אני אצטרך לצלם על "עיוור" ולראות אח"כ מה יצא, כבר חשבתי על סמן לייזר אולי, והרבה אימונים ע"מ להגיע לשליטה טובה בצילום.
5) והמסקנה העיקרית שלי מהעניין-
אם אתה לא נהנה להטיס את המסוק אתה לא תהיה "צלם מסוק" לעולם, כי אם לא תשקיע בלהטיס בסימולטור
אני כן אתה לא תדע להתמודד עם מסוק אמיתי, ואם לא תדע להטיס מסוק ברמה טובה לא תוכל לעבור הלאה ולהתמודד עם מסוק-מצלמה "לא אירודינאמי" שמתנהג אחרת ושהסיכון הכלכלי בריסוק שלו הוא פי שלוש.