היום אני בא להטעין את הסוללה (6 תאים 2200 מילי) והמטען רושם לי LOW VOTAGE ולא נותן לי להטעין את הסוללה... היא גם התנפחה קצת. איך אני יכול להטעין אותה? אני זוכר שקראתי משהו להטעין לכמה שניות על NI-MH אבל אני לא בטוח איך...
תודה רבה לכל העוזרים
דור
היום אני בא להטעין את הסוללה (6 תאים 2200 מילי) והמטען רושם לי LOW VOTAGE ולא נותן לי להטעין את הסוללה... היא גם התנפחה קצת. איך אני יכול להטעין אותה? אני זוכר שקראתי משהו להטעין לכמה שניות על NI-MH אבל אני לא בטוח איך...
תודה רבה לכל העוזרים
דור
טוב נראה לי הסוללה גמורה /= חבל מאוד לא עשיתי איתה הרבה טיסות.
ניסיתי להטעין בNI-MH ואני רואה 0 וולט![]()
זה מתחיל להטעין וכל פעם יורד הוולט...
אני אשמיד אותה.
low voltage?מתי פעם אחרונה טענתה את המצבר שלך? עם איזה מטען אתה משתמש?
funtana 90s
os 120
trainer excel
tunder tiger 46
Yak 54 קרש
Enegine O.S 46 Ax
Futaba 7CH 2.4
זה לא קשור לזה אני מטעין עם ספק כוח שמתחבר לשקע חשמל ביתי... זה מטעין לי את הסוללות האחרות בסדר גמור!
את ניסיון החייאה לא עושים עם מוד NIMH אלא עם PB למספר דקות בזרם של 1C דרך ה + - של הסוללה ללא חיבור באלנסר ואז בודקים שמתח התאים עלה.
ציקי
אצלי מוד NIMH הציל סוללה יפה מאוד, מה זה PB?
ייתכן, חלק מהמטענים טוענים NIMH בזרם קבוע כמו בטעינת PB וחלק (הטובים והחדשים יותר) בפולסים כלומר מורידים את זרם הטעינה כל מספר שניות למספר שניות.
במטענים אלו ייתכן והמטען יזהה התנהגות שונה של הסוללה בזמן הטעינה ויפסיק מייד את הטעינה.
PB הינו מוד במטען לטעינת מצברים lead-sulphuric acid.מוד זה טוען את הסולה בזרם קבוע עד לכ 90% מהקיבולת של המצבר ואז מוריד את הזרם בהדרגה (בדומה לליפו רק ללא באלנסר ובמתחיי יחוס שונים של התאים) לכן מומלץ לנסות להחיות במוד זה אך למספר דקות בלבד ולא כפיתרון לטעינה מלאה.
ציקי
יש מוד כזה במטען turnigy accucell 6?