שלום לכולם
אני רוצה לדעת אם אני אלמד להטיס פעם?
יש לי הרבה רצון והמון זמן להשקיע....מה לדעתכם יהיה ....(אני צריך חיזוקים)
יהיה או לא יהיה.
סליחה על השאלה
שלום לכולם
אני רוצה לדעת אם אני אלמד להטיס פעם?
יש לי הרבה רצון והמון זמן להשקיע....מה לדעתכם יהיה ....(אני צריך חיזוקים)
יהיה או לא יהיה.
סליחה על השאלה
לא תהיה טייס
אבל מטיס, בטוח תהיה
ואם אתה באיזור המרכז, אתה מוזמן אלי, אתן לך דחיפה קטנה לדרך
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
כשהתחלתי להטיס שאלתי מישהו בדיוק את אותה השאלה.
התשובה היתה פשוטה:
תלמד ותתמיד, אצל אחד זה ייקח חודש ואצל אחר חודשיים ואולי שלושה אבל אם תראה שלוקח לך שנתיים אז תחליף תחביב
הסוד הוא השקעה והתמדה גם אם בהתחלה זה יכול קצת לייאש קצת וההתקדמות יכולה להיות איטית, כל אחד בקצב שלו אחרי הכל מדובר בתחביב.
בהצלחה !
אם לא תשמור על הכללים - לא תהיה מטיס.
אתה לא יכול להטיס ברוח ולא בגובה כל עוד אתה לא מצליח לרחף בגובה 20 ס"מ, לפחות קצת.
בצורה כזו אתה רק תרסק ובסוף תתייאש.
עכשיו חכה לחלקים, תרכיב שוב ותבוא כדי לבצע כיוונים מחדש (הפעם אתה תבצע ואני אסתכל..).
אתה צריך גם מד זוית ללהבים, שכחת לקנות.
אח"כ תטיס איתי ביחד, בסבלנות, ורק אז תוכל לראות התקדמות, אחרת חבל על המאמץ לכוון את המסוק.
ממפגש שלי אישי עם מפקד בסיס חצרים לזמנו "שלי גוטמן" אני מצטט"כל אחד יכול להיות טייס,אפילו סבתא שלי,השאלה כמה כסף וזמן אנחנו צריכים להשקיע בזה."
מה בעצם אני אומר?
אצלי בחנות עוברים אנשים רבים.לא ספק עם כל הרוע שבדבר ניתן לראות תוך כמה דקות של הכרות מי יצליח יותר ומי לא,אני לא מדבר על היכולת השכלית של הבן אדם.
יש כאלה שבאים ואומרים"אחי שמע נדלקתי על הק'טע יש לי 500 שקל חשבתי על איזה משהו משומש,יש לי דוד שפעם טס לחול והוא יעזור לי כי הוא היה במטוס".
לאנשים כאלה אני ממליץ לתרום את כספם בכדי שינוצל טוב יותר.
יש כאלה שבאים,ממוכנים ומעוניינים ללמוד תוך כדי הקשבה והבנת כל מעשיהם!אלה הם בדרך כלל המצליחים בתחום.
אין לי ספק שבעזרת סימולטור הטסה,מדריך לפעמים הראשונות(כן מדריך זה מאוד חשוב ולא כל עובר ושב בפורם יכול לעזור לך),טיסן ראויט להתחלה וציוד מתאים.אלה הדברים הנחוצים לך.
ב-ה-צ-ל-ח-ה
תודה לאורי...ציקי...אלעד ולכל השאר
על התמיכה
כמובן שגם לך עודד
תודה מכל הלב.....
ודרך אגב הזמנתי את ה fly mentor
אורן ... מילה אחת --סימולטור-- זה הסוד להתחלה !
ככל שתחרוש על הסימולטור אתה תרגיל את המוח שלך לבצע את התנועות בסטיקים באופן אוטומט אתה צריך לבנות את זה כל אחד בקצב שלו ...
זו טעות לומר ולהנחות מטיסים מתחילים ללמוד להטיס בגובה נמוך!
מטיס מתחיל צריך מישהו לידו מחובר שיעזור לו לרחף בגובה שיקבל ביטחון - שם המסוק לא מתרסק אלא בטעויות של דובה נמוך שם כל החלקים מתפזרים.
חבר קח לך מדריך, יבנה לך תכנית עבודה מסודרת וכך תתקדם הכי טוב ותראה שגם הכי מהר.
זכור!
לא כל מי שנראה לך שיודע להטיס יודע להדריך בצורה טובה ואפקטיבית. יכול להיות שהוא עצמו סיגל לעצמו הרגלים לקויים והוא ילמד אותך אותם להמשך...
בהצלחה
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
0547551009
+1
ואם בכל זאת אתה מתעקש לנסות לבד (וזה בסדר גמור).
הייתי ממליץ על גובה ריחוף של משהו כמו מטר (מטר וחצי) ולמה...
הגובה הזה ייתן לך "מרחב זמן" גדול יותר לתקן טעויות, ובנוסף זהו גובה נוח לזהות מצב (אוריינטציה),
בגובה זה (מטר - עד מטר וחצי) הדיסקה מתחת גובה העיניים כך שנוח יותר לראות אותה ובנוסף אתה יכול לראות את כל "אורך" המסוק במימד האופקי (מזנב לאף).
טיפים :
1. בחר להבי ראש בצבע לבן, כך קל ונוח יותר לראות את הדסקה.
2. סימולטור, סימולטור...סימולטור, ואם יש לך זמן אז עוד קצת סימולטור
אורי
אתה צודק, אבל אם אין לו מדריך שיכול להתחבר אליו? מה עדיף - להטיס גבוה ולרסק למסוק את הצורה כשהוא בורח לך כמו שהוא עשה לפני כמה ימים, או לנסות קודם ללמוד את הסטיקים בריחוף נמוך מאוד ואז כל מה שנפגע הם הלהבים והציר הראשי???
סימולטור הוא עושה הרבה, זה אולי עוזר ללמוד אוריינטציה אבל לא עוזר בכלום כשהידיים שלך רועדות מפחד בהטסות הראשונות.
+2 כפול 10
ככה גם אני התחלתי ולהפתעת חברי המטיסים
למדתי לרחף ב- NOSE IN אני חושב שאני בין הבודדים שהתחיל ככה
חרשתי הרבה סימולטור לאחר שריסקתי המון
וכמו שכבר נאמר פה זה יקנה לך תגובות יותר טובות.
אין ספק שהמציאות שונה וכולך רועד בזמן אמת
אבל עדין מוטבע בך האינסטיקט לתקן.
בהצלחה ואל יאוש !!!
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way