רכשתי מנוע וסרוואים לטריינר תוצרת סין לגבי המנוע הספק שלי הוא קטן השאלה העיקרית היא
האם ניתן לסמוך על הסרוואים או שעדיף לרכוש סרוואים בארץ?
ובכלל אם יש למישהו באמת אינדיקציה לגבי הציוד הסיני?
בתודה מראש
שרון
רכשתי מנוע וסרוואים לטריינר תוצרת סין לגבי המנוע הספק שלי הוא קטן השאלה העיקרית היא
האם ניתן לסמוך על הסרוואים או שעדיף לרכוש סרוואים בארץ?
ובכלל אם יש למישהו באמת אינדיקציה לגבי הציוד הסיני?
בתודה מראש
שרון
נערך לאחרונה על ידי swat; 15-12-2009 בשעה 17:22:49.
תסמוך על המנוע הסיני לדעתי. העיקר תעשה לו הרצה כמו שצריך.
ולגבי הסרווואים- הם אחלה סרוואים.
קניתי מהם מפסק on/off וזה עלה לי בטיסן !חבל אומנם כתבתי להם מכתב והם בקשו לראות את המפסק והם יפצו אותי, ....את המפסק זרקתי באותו אירוע...מסקנה לא קונה מהם בעיניים סגורות
![]()
אגב הרצה מה בדיוק אני אמור לעשות לשמור על טורים מסויימים או על סל"ד מסויים?
הרצה צריך לעשות טוב.
ולא להעמיס על המנוע יותר מדי.
גם בטיסות שלאחר ההרצה.
לא זיהיתי בדבריך הנחיה ברורה כיצד לבצע הרצה.
אני אנסה להשיב לשאלה. לכל מנוע מצורפת חוברת דקה ובה הוראות התקנה, הפעלה ותחזוקה. מפורט בה גם, כמובן, תהליך ההרצה. היות ויצרנים שונים רושמים הוראות שונות, המתייחסות במישרין למנועים המיוצרים על ידם, אני נוהג לקרוא בעיון מה ממליץ היצרן ולבצע את ההרצה בהתאם להמלצתו.
הנחת היסוד היא שהיצרן מעונין שמנועיו יפעלו היטב ולאורך זמן. זהו כרטיס הביקור הטוב ביותר שהוא יכול להשיג.
שים לב לסוג הדלק המומלץ ולפרופלור המתאים למנוע הספציפי. בדרך כלל הפרופלור שישמש את הטיסן בהמשך הוא גם הפרופלור להרצה. לפעמים היצרן ממליץ על פרופלור מסויים להרצה.
אני מבין מהדברים שלך שהאינטרס של היצרן הוא שתחזור ותרכוש אצלו בשנית ועל כן כל שיש לעשות הוא פשוט לפעול על פי הוראות יצרן וזה אמור לעבוד מצויין!
תודה רבה
כמה מילים וגיבובי פרנויה ולמעט סחרור שטוח אף אחד לא ממש ענה לשאלת השואל.
שואל יקר-לאיזה ציוד בדיוק אתה מתכוון?
בברכת נחיתות טובות,
אבי סירוטה
רכשתי מנוע 0.52 לטריינר+ סרוואים SRM 102 למיטב הבנתי זה הפשוטים בחבורה
[QUOTE=swat;111020]אני מבין מהדברים שלך שהאינטרס של היצרן הוא שתחזור ותרכוש אצלו בשנית ועל כן כל שיש לעשות הוא פשוט לפעול על פי הוראות יצרן וזה אמור לעבוד מצויין!
הבנת נכון. כלל ברזל הוא שכל יצרן שואף למכור את מוצריו, הרבה ככל האפשר. זהו עורק החיים שלו. התחרות בשוק רבה ועליו לקדם את מכירותיו. המוניטין של מוצר טוב הוא מקדם המכירות הטוב ביותר. משום כך היצרן יעשה הכל, לרבות הנחיות מפורטות ומדויקות, כיצד להשתמש במוצר שלו. העקרון הזה זהה לכל המוצרים בשוק. מנועי טיסנים, כמו גם מקררים, מכונות כביסה, תנורי אפיה ומכוניות וכל מה שביניהם.
******ח אין לי רצון או יכולת להטיס מכונת כביסה ואני לא מאמין שצריך לעשות הרצה למקרר...
אבל את העיקרון הבנתי תעשה את מה שכתוב בהוראות היצרן והכל יהיה בסדר...
נערך לאחרונה על ידי swat; 18-12-2009 בשעה 07:26:03.