אני מחפש כבל BNC מוכן של איזה 10 מטר מאיפה אפשר להשיג בארץ?
אני מחפש כבל BNC מוכן של איזה 10 מטר מאיפה אפשר להשיג בארץ?
למה לא להכין לבד?תקנה חיבורים וכבל בחנות אלקטרוניקה בשדרות הר ציון בתא ותחבר לבד...
ולמה שלא תזמין מאיבי? או תומאס?
לא משנה מה תחליט רצוי שיהיה סיכוך כפול!
מה קרה עמית התחלה להרגיש בליטות מוזרות בחלקים מהגוף שלך![]()
Shoot for the Moon. Even If You Miss, You'll Land among the Stars
Trex 600ESP - Trex 450 - Skywallker FPV - Mikrokopter Okto - Phantom 2 - Phantom 1
BNC זה מחבר (קונקטור) ולא כבל.
אם אתה קונה לחוד כבל וקונקטורים תצטרך מכשיר שלוחץ אותם. יש לי כזה בעבודה אם אתה רוצה לבוא במיוחד, או שתבקש כבר בחנות שילחצו לך אותם אם אתה יודע מראש את האורך של הכבל.
חנויות שאני מכיר לנושא הזה - יש בדיזינגוף סנטר חנות לכבלים ועניינים, אני חושב שבקומה 3 מאחורי "למטייל" או אחת מחנויות הציודים האלה.
יש ברחוב קרליבך חנות בשם "אדר" שיש להם כבלים ומחברים, ויש חנויות לציוד וידאו מקצועי כמו ABS או דני נטוביץ'. אולי תוכל אפילו לקנות מחברות להשכרת ציוד צילום כמו אוטופיה, און-אייר, ברגר או האחים יוגנד. אם תצליח לשכנע אותם אולי תוכל לקנות מבתי-פוסט כמו "אופוס".
לא הייתי קונה מצלמי חתונות וכאלה, אבל אולי מחנויות של ציוד מקצועי כמו מקרנים או אמצעי הגברה.
קח בחשבון שכבל בכזה אורך יכול לקלוט רעשים ממוצרי או כבלי חשמל שסביבו, ואם הוא מתעקם הגיד הפנימי שלו עלול להישבר.
אתה יכול גם לעשות לו בקצוות מחבר RCA (זה כבר בהלחמה ולא בלחיצה) ולהוסיף מתאם לBNC, זה יקל על ניתוק הכבל אם מישהו ניתקל בו וגם יאפשר לך להשתמש בכבל ליותר מכשירים, והמתאם הזה אמנם יכול ללכת לאיבוד אבל הוא לא מאוד יקר.
בהצלחה.
תגש לרחוב לבנדה (פינת לוינסקי בערך) בת"א לחנות בשם אנטנות רצון יש להם קונקטורים ומתאמים והם גם לוחצים קונקטורים לכאבלים באיזה אורך שתבקש
תמצא כתובת וטלפון ב144 או דפי זהב באינטרנט
בהצלחה !!!
לא לשכוח סיכוך כפול
במעתק- רחוב הגר"א
1. BNC זה אכן שם של סוג של קונקטור ולא של כבל קואקסיאלי.
2. לא בטוח שהבנתי אם הכוונה להאריך חיבור למקלט, או למשדר.
3. בהחלט יש מצב לניחות של הסיגנל - סביר יותר עוצמת השידור אם מאריכים אנטנת שידור עקב אי תאום עכבות (SWR גבוה)
4. כבלים קואקסיאלים (COAX) נבדלים בהרבה דברים, ובעיקר בעכבה שלהם. עכבת COAX לטלוויזיה בדרך כלל 75 אוהם,ושל ציוד שידור - 50 אוהם.
5. מעניין - יש עוד מישהו שמכיר את דני נטוביץ'..
Airplanes don't mind if you like to look at other airplanes