מתלבט בין שתי המערכות עבור המסוקים שלי.
מה לדעתכם עדיף ? (לא להתייחס למחיר)
תודה.
מתלבט בין שתי המערכות עבור המסוקים שלי.
מה לדעתכם עדיף ? (לא להתייחס למחיר)
תודה.
נערך לאחרונה על ידי MDreamer; 17-10-2008 בשעה 08:11:18.
אתה מתחיל באלימות.אני מציע לפני שאתה שואל את השאלה הזאת להביא הרבה מטפים לכיבוי אש,להתקשר לתחנת המשטרה הקרובה,ובכלל להודיע לזרועות הביטחון על השאלה הזאת בפורום.
אבל אחרי שהתלוצצנו קמעה.אז ככה.נתחיל בוידוי קטן.מאז שמערכת ה ZHP שלי עשתה לי בעיות בשנת 1993 לא נגעתי מאז במערכות של החברה.
אני מאוד אוהב את JR .אני מטיס JR וימשיך להטיס JR.למה? מערכות לעניות דעתי שקודם כל! בנויות פיזית יותר טוב.הארגונומיה שלהן יותר טובה בשבילי.המרווחים בין המפסקים טוב יותר.מעבדי ה CCPM שלהם טובים יותר .לFUTABA אין יבואן מסודר בארץ (לא מיובאות מערכות בצורה מסודרת לארץ) .
יצא לי לעבוד עם ה 10C השבוע.האמת.מערכת חכמה מאוד.מרובת פונקציות.יושבת לי ביד כמעט ברמה של ה JR. ניראית יותר "פלסטיקית". לעומת ה JR.מבחינת העיצוב הוא יותר "עגול". ברמת העבודה נטו.הJR טובים יותר במהירות הגישה לתפריטים.מעבד ה CCPM עדיין יותר מהיר ב JR לFUTABA יש תאורת מסך לJR אין.המקלט של ה JR קטן יותר ואפשרויות הבחירה של JR גדול יותר במקלטים.(6100 למשל ששוקל 9 גרם.). ל FUTABA יש אפשרות לשחק עם מיקום המפסקים ל JR אין אפשרות כזו.ל JR יש שלוש נות אחריות לFUTABA שנה אחת. לFUTABA יש שני ערוצים ל ON/OFF בלבד. (שום מיקסר עליהם).לJR כל ה 9 ערוצים ניתנים לתיכנות מלא.ל JR יש DATA LOGGER כלומר,יש אפשרות לבדוק כמה ניתוקים יש על המערכת ואז לשנות את מיקומי האנטנה.בFUTABA אין.
אם היית שואל על ה 12FGA של FUTABA זו כבר אופרה אחרת.
עכשיו מר זהבי קורא את זה .....ומתחיל הבלאגן![]()
נערך לאחרונה על ידי אורח; 15-10-2008 בשעה 22:47:22.
ממש לא בלאגן.
אני את הבחירה שלי עושה בראש ובראשונה על סמך אמינות השידור. קרא קצת בפורומים בחו"ל ותגלה שיש לא מעט תקלות על JR / ספקטרום ומעט מאוד עם פוטבה.
מעבר לזה, לעניות דעתי פוטבה הרבה יותר ארגונומית, ונוחה לתפעול. אבל זו כבר העדפה אישית.
בהצלחה בבחירה.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
אני דובק בעמדתי, למרות דעותיך.
גם הנסיון בארץ (שלי ושל חבריי) תומך בעמדתי בחוזקה.
לילה טוב.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
10C
יותר טוב.
אפשרות ל 2.4 וגם 72
שאלה לשאול הגיבור
כמה שוקל מקלט 6 ערוצים של פוטבה ?
נערך לאחרונה על ידי נאור; 16-10-2008 בשעה 01:51:04.
ולמה JR לא עושים כבר אפשרות ל-throttle cut ע"י הכפתור הקפיצי?
וואלה לא יודע.אבל מה שכן....אני לא הייתי רוצה כפתור כזה במסוק שלי.....מפחיד לחשוב שהאצבע תפגוש אות בטעות....אבל דווקא FUTABA נתנו רעיון יפה.קודם כל ב 6 ערוצים שלהם זה כפתור שיושב ליד הצג(צריך מאוד להתאמץ להגיע אליו כאשר אתה באויר) וב 12FGA אתה יכול לקבוע באיזה אחוז מהמצערת הוא יכנס לפעולה.כלומר אם אתה נניח קבעת שהוא יתחיל לעבוד בפחות מ 10 אחוז מצערת...אז אם תפגוש בטעות המפסק בריחוף זה פשוט לא יפעיל את הפונקציה.
http://2.4gigahertz.com/receivers/index.html
מבחר מקלטים
נ.ב
יש יבואן מצוין "שלט רחוק"
לא רק ב 12FGA יש את זה
וגם אפשר לשים בכל כפתור
![]()
נערך לאחרונה על ידי נאור; 16-10-2008 בשעה 08:35:53.
אני לא ברמת הידע של שאול או זהבי אבל בהחלט חושב שבשנים(כ 15) שאני בתחום למדתי שאין טובה מפוטאבה. אמין ונוח אחיזה אחלה בחלה תפעול ממש ידידותי (ייתכנו טעויות זכר נקבה פוטאבה כחברה או פוטאבה כשלט)ללמוד את השלט לפחות את הבסיס אולי שעה של משחק איתו. תקלות לעולם לא היו לי גם לא בתקופת ה AM.
לגבי החברה שסביבי לא ראיתי לעולם תקלות עם פוטאבה לעומת JR שאיפלו החזירו שלט או נתקלו בתקלות שמנעו מהם מלהטיס ואני מדבר על 9303 ו ה 8...
אבל עלפי אמונתו של זהבי והמצטט שאול ושיפור קטן שלי "איש איש בשלטו יטיס"
נתקלתי גם בכאילו שלא מוותרים על RD8000 שזו כבר סטייה.
נערך לאחרונה על ידי אליקופטר; 16-10-2008 בשעה 08:12:54.
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
תלכו להטיס קצת יא מטורפים משועממים שכמותכם....
הכי טוב HITEC וחלאס!
ערן.
100%
יש טרוטל קאט, עובד רק כשהמצערת למטה, נמצא ככפתור בתחתית המסך, צריך להפסיק לאחוז בסטיק הימני בכדי ללחוץ עליו.
משדר ב72 לכל המקלטים ללא הבדל דת גזע ומין, מקבל מודולי 2.4 של כל החברות, אין לו בעית מרכז כובד לרצועה אם לא פותחים את אנטנת ה72 .... נופל מגובה מטר על אספלט ולא ניזוק גם מכין אחלה קפה.
טוב די כמה אפשר לטחון
![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
אפשר עכשיו להמשיך לטחון לכיוון של "מה יותר טוב - מאזדה או טויוטה??" למי שעדיין לא קלט את המסר...![]()
אני מאוד מרוצה ממערכות הJR שלי, פשוטות לתכנות, לרוב קלות יותר מפוטאבה, נוחות ביד.
אבל בעיקרון לא תיפול אם אף אחת מהמערכות, כל אחד ישיג ביצועים טובים אם שתיהן.
השיקול בקניה מערכת זו או אחרת יכול לנבוע ממה שכולם מטיסים בשטח בו אתה מטיס, יחסים עם יבואן, מחיר ולאיזה חברה אתה רגיל.
ד"א, אפשר לכוון thr-cut שיעבוד גם בפול סטיק.