הטסה מהמדויקות שראיתי
הטסה מהמדויקות שראיתי
בתור עוסק בוידאו מקצועי כבר לא מעט שנים - אני משוכנע לחלוטין שהסרטון הואץ למהירות גבוהה.
זה מאוד מאכזב כי הוא באמת מטיס בצורה מרשימה, אבל עכשיו יש לזה ניחוח של בלוף שלטעמי אפשר היה בלעדיו.
נערך לאחרונה על ידי אייל שפירא; 29-06-2010 בשעה 16:50:10.
לא חושב שאתה צודק...
רון טוסמן
המסוק הזה אכן מפלצתי..
התנועות שלו מדי פעם אכן נראות מעט מהירות מדי, אבל רק מדי פעם, באופן כללי המסוק אכן זז במהירות כזאת. מניסיון...
לי נראה שבהמרת הסרטון ישנן בעיות, לא נראה לי ששיחקו עם המהירות.
אני ראיתי עוד סירטון אחד או שניים של ברט וגם דיברתי איתו בפורום, יש לו אתר משלו דרך אגב ושם תוכלו גם לראות את הנתונים של הטיסות שלו.
אולי המסוק זז במהירות כזו, אבל אף צלם לא זז במהירות כזו, הפוקוס האוטומטי לא זז במהירות כזו, הסאונד בפיץ' גבוה, המריחה של הפרטים ברקע בזמן התנועה היא סטרובוסקופית וזה לא נראה כמו מהירות תריס גבוהה אלא כמו אפקט עריכה. אבל שוב - אני לא מבין מספיק בהטסת מסוקים, רק בצילום ועריכת וידאו. מצד שני גם אישתי לא מבינה למה אני מתעצבן כשב"הישרדות" צובעים צילומי יום בגווני ירוק-שחור ומציגים אותם כצילומי לילה, מבחינתה אין הבדל.
שים לב לזמן התגובה של הצלם בוידאו הזה, וזה צלם מקצוען שמטח צילם לא מעט מסוקים בחייו. גם המהירות של הפעלולים נמוכה יותר (ועדיין מרשימה ללא ספק)
נערך לאחרונה על ידי אייל שפירא; 29-06-2010 בשעה 20:20:13.
לא משנה מה הבנאדם מטורף!!! אין דברים כאלה
TreX 500 ESP
Blade MSR
DX7
חבורת ברנר לנצח
טוב נו..אם אתה מתעקש, אתה כנראה צודק. אני לא מבין בזה כמוך וכשאתה מתאר כך את הבעיות, קצת קשה לי להתווכח..![]()