אוקיי הסוחוי הגיע עכשיו ניראה פצצה טסט יהיה היום או מחר אני יעלה סירטון אבל ביינתיים יש תמונות
אוקיי הסוחוי הגיע עכשיו ניראה פצצה טסט יהיה היום או מחר אני יעלה סירטון אבל ביינתיים יש תמונות
יהל מויאל
YAK54 CARDEN
DA50
FUTABA10C
YAK55 TELINK
נראה מעולה, תתחדש ותעדכן!
טיסן חביב מאד, יש לי אחד. מומלץ לחבר אותו לשלט ספקטרום נורמאלי. הרבה יותר קל להטסה מהצעצוע שמגיע בחבילה.
שלי זה BNF ושלט יש לי מספיק טוב JR9303 2.4
ואיזה יש לך SU-26M או SU-26XP?
יהל מויאל
YAK54 CARDEN
DA50
FUTABA10C
YAK55 TELINK
SU-26M
תתחדש יהל! נראה מצויין.
אני מגיע לראות את הטסט![]()
תתחדש, נראה מעולה!!
המשך לעדכן +תמונות+וידאו אם אפשר מהטסט.
אני זומם על אחד כבר זמן מה וצריך עוד דחיפה קטנה..
רונן
יהל מויאל
YAK54 CARDEN
DA50
FUTABA10C
YAK55 TELINK
מצטער להגיד לך, אבל זה לא טיסן לרוח.
הוא קל מידי להטסה ברוח. מתאים במיוחד להטסה באולם.
תמצא אולם כדורסל שפתוח ותהנה מהטסה כיפית![]()
תתחדש אחי...
Katana V2 46 3D ז''ל
yak 55 3D 46
calipso F3A
SD-10 2.4GHZ
עומר ביטון 0544595261
טוב היום הטסתי את הסוחוי בחניה שהרוח בה פחות חזקה אבל עדיין משפיעה אבל הייתה שליטה הפעם עשיתי רולים קצת ונחיתות רק עם מנוע חלש בלי מנוע הוא מפיל אף היום בערב אני יחזור לשם ואני ינסה בלי רוח ונעדכן![]()
יהל מויאל
YAK54 CARDEN
DA50
FUTABA10C
YAK55 TELINK
ניראה פשוט טו-אוב!.
YAHELMOY - איפה אתה גר ? אתה נוהג ? אם תבוא לראשון מערב לסופרטכיף (איצטידון דשא מואר עד 11 בלילה) נוכל לעשות סרטון לפורום.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
כמה עלה ומאיפה?
נוהג בקרוב עוד חודשיים טסט גר בצור יגאל אבל אין בעיה להגיע לשם זה יהיה יום הטסות ? יהיו עוד אנשים ככה יהיה סרטון יפה מכל מי שרוצה אני ממש ישמח היום עכשיו חזרתי מהטסת ערב כמעט בלי רוח פשוט טיסן שונה לא יאומן הרייר הפוך לידי שליטה טובה ממש רולים אפילו ריחופים קצת אז מתיי אתה מתכנן את המפגש באיצטדיון?
נערך לאחרונה על ידי YAHELMOY; 30-06-2010 בשעה 21:13:39.
יהל מויאל
YAK54 CARDEN
DA50
FUTABA10C
YAK55 TELINK
הטיסן הוא הגירסא המשופרת של הסוחוי 26 M אז אם אתה רואה את הגירסא של הסוחוי 26 M ביותר זול זה רק כי היא הגרסא הישנה (טיסן בצבע לבן) שלי זה הגירסא החדשה סוחוי 26XP (טיסן צבע צהוב שחור עם משבצות ) עם מנוע משופר סוללה גדולה ועוד שיפורים הטיסן שלי עולה 99 דולר טיסן ומישלוח עוד 50 הטיסן הקודם הפחות חזק עולה 70 דולר לדעתי שווה להשקיע בשלי טיסן פיצוץ
זה הקישור להזמנה שלי בדיוקhttp://cgi.ebay.com/ParkZone-Sukhoi-...item2eae028b67
יהל מויאל
YAK54 CARDEN
DA50
FUTABA10C
YAK55 TELINK
ככה הוא טס:
גיא ראיתי את הסירטון הזה ואני ממש לא מבין למה הוא מטיס כלכך גבוהה הטיסן הזה הוא פשוט כיף להטסה נמוך שליטה מצויינת טוב ל3D אולי אני יגיע לגעש אז תיראה אם יהיה יום בלי רוח ממש נקווה שדבר כזה יכול להיות![]()
אתה בא לאיצטדיון בראשון ?אולי נעשה איזה סירטון כמו ששירוקס אמר יכול ליהיות ממש מגניב
יהל מויאל
YAK54 CARDEN
DA50
FUTABA10C
YAK55 TELINK
לצערי אין געש יותר אבל יש באיזור עוד מקומות....
לי הוא נראה קצת עצבני בגודל שלו והמהירות אבל אשמח לראות אותו במציאות.
שחכתי שאין געש נכון אבל אני חושב שאם בראשון נעשה מפגש חשמליים זה יהיה רעיון כל אחד יביא כמה חשמליים אני יביא את הסוחוי ואת הסופר ספורט סטאר אז מה אתם חושבים נארגן מפגש מסודר?
יהל מויאל
YAK54 CARDEN
DA50
FUTABA10C
YAK55 TELINK
יש שם כל שבוע מפגשים מסודרים.
חייבים לבדוק באיזה יום המגרש פנוי.
אם תארגן- אני מגיע!![]()
ביקרתי היום בקוביה..אחלה מקום!
אחלה הטסה יהל!! חבל שהרמטכ"ל הפריע..![]()