לדעתי צריך להיות בפורום מנוע חיפוש כי כל פעם שמשהו רוצה לשאול שאלה ששאלו 100000 פעמים הוא פותח פוסט חדש וגם הוא צריך לחכות עד שיענו לו![]()
לדעתי צריך להיות בפורום מנוע חיפוש כי כל פעם שמשהו רוצה לשאול שאלה ששאלו 100000 פעמים הוא פותח פוסט חדש וגם הוא צריך לחכות עד שיענו לו![]()
יש לך בתפריט העליון, שלישי משמאל.
איזי
תודה אין לך מושג כמה אתה עזרתה לי עכשיו
דרך נוספת שמתאימה לכל אתר שלא חוסם גישה אליו היא גוגל:
site:efly.co.il טיסן איזי
יחפש את כל העמודים המכילים את המילים טיסן + איזי (אם אתה מחפש את כל המקומות שכתבתי את המילה טיסן) באתר efly.co.il.
מנוע החיפוש באתר בעבר הלא כ"כ רחוק היה מצויין - בתקופה האחרונה הוא הפך להיות גרוע מאוד, ולא מניב תוצאות...
האם משהו שונה במנוע החיפוש? אולי כדי לשקול לעשות ROLL BACK....
ליאור, מה הבעיה בדיוק מה אתה מנסה לחפש ולא מוצא?
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
לדוגמא מנסה למצוא שירשורים שפתחתי בעבר ע"מ לקשר אליהם - אך המנוע לא מוצא את המילה או המחרוזת שבשימוש.
בחיפוש ידני המילה מופיעה בכותרת (ולפעמים גם בתוכן) בצורה זהה לזו שהקשתי בשדה החיפוש.
נכון הוא צודק קרה לי גם כמה פעמיים
i need specific example
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
תנסה לחפש בחיפוש KDE לדוגמא,
יש סקירה מלאה על מוצר שלהם, שאני כתבתי - המילה KDE מופיעה בכותרת ובתוכן של המאמר שלי, אך חיפוש שלה לא יניב כלום.
אגב לעיתים צימצום החיפוש לשם משתמש (אופציה גאונית) - יניב אפילו מס' קטן בהרבה של תוצאות, אפילו אם בכולן אותו משתמש הופיע.
חבר'ה
כרגע לא ניתן לחפש מילה שהיא פחות משלושה תווים (כולל)
כשאחזור אני מבטיח לבדוק אפשרות להרחיב את מנוע החיפוש
מצטרף לפידבק הזה...
מילים שהוא לא מוצא - FOX, ASW וגם ASW-15 - שזה יותר משלוש אותיות...
תודה!
כנראה זה 3 אותיות ומעלה
גם קרש הוא לא מוצא..
Dx7
trainer solo star -ז"ל
su 29 3D קרש חשמלי
su 29 3D קרש דלק
EXTRA 300 EPP מהסיני.
וכל סוגי טיסני הקאפה.
רגע, לפחות הוא מחפש
קחו את נטאקס הוא לא מחפש הוא מוצא...![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
איפה יש שרשור שהמילה ASW-15 מופיעה בו והוא לא מוצא?
אני מבטיח לבדוק אפשרות להגדיל את טווח מילות החיפוש 3 כולל ומטה.
שלא תדע מה מצאתי בים הזה היום שצללתי אליו. הירקון יותר נקי.
היום שכביצעתי את השדרוג של eFly בשטח ראיתי מה קורה שלא נוגעים בפלטפורמה 6 חודשים. יש לי רשימה ארוכה מאוד של דברים לעשות וזה בינהם.
תודה
טוב,
כמעט הצלחתי ונתקעתי. כדי לעשות חיפוש של 3 אותיות בפורום אני צריך לשנות את קובץ ה my.cnf בשרת ה MySQL שלנו. פעולה כזו בעייתית כרגע. הנושא ידחה אך ישמר ברקע לעתיד
הוספתי לשרשור התקלות הפתוחות.
כנס לגוגל
כתוב את מה שאתה רוצה למצוא, רווח ואז כתוב:
Site:www.efly.co.il
תודה!
אני מכיר את הטכניקה הנ"ל, היא יותר טובה מכלום, כמובן. אבל חיפוש באתר עצמו עדיף - גוגל לא מתעדכן מייד, ולא מאפשר סינון לפי שם כותב ההודעה או פותח השירשור, למשל.
עריכה: לטובת מי שרוצה להשתמש בפתרון של אייל, יש להקפיד לכתוב "site" ב-Lowercase s.
נערך לאחרונה על ידי ZigiStar; 29-06-2010 בשעה 17:07:15.
ראיתי. אטפל
אני גאה להכריז שמעכשיו ניתן לבצע חיפוש 3 אותיות!
האופציה לחיפוש התווסוה מיד לאחר 10 חודשים מרגע שהמשתמש הראשון ביקש. זמן שיא לכל הדעות בפרויקטי תוכנה
נו מי מחפש ראשון את DX7?![]()
אני
עכשיו כל מה שנשאר זה יכולת לחפש JR...![]()
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.