שמות משתמשים לתיוג

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 42

נושא: שירטוט מסוק

תודה!
    60
    הודה 16 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל שירטוט מסוק

שלום רב,

אני מתכנן לעצמי מסוק על דפים ועל מחשב, ורציתי לדעת אם מישהו כאן יודע איזו תוכנת שירטוט נפוצה ליצירת מודלים של מסוקים אצל חברות + באיזה קובץ צריך לעבוד כדי שייתמוך ב-CNC?

בנוסף, מישהו מכיר בארץ בתי עסק עם מחרטות בעלות CNC כדי שיהיה אפשר ליצור אצלם חלקים? מחירים?

זה לא בדיחה, אם מישהו יודע ויכול לעזור אשמח שיענה לי.

תודה מראש!

תודה!
    21
    הודה 5 פעמים ב 3 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: שירטוט מסוק

auto cad כמדומני, אתה צריך לבקש הערכה מאחד המפעלים בארץ שעושה CNC
    שי
    Futaba 10CHP
    Outrage Velocity 50, YS 56-SR
    אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.

תודה!
    208
    הודה 542 פעמים ב 329 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

איזה מסוק אתה מתכנן ? איזה גודל ?
    Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

solid works
    solid edge
    DX7
    and some Foam...
    "תגיד איזה גובה זה מגיע?"...

תודה!
    60
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי sharonx צפיה בהודעה
    איזה מסוק אתה מתכנן ? איזה גודל ?
    מדובר במסוק ניטרו (לצורך הפשטות בהתחלה) בגודל 0.90 (לפי מידות של כמה מסוקי 90) עם יחס גיר שונה (המנוע ייתן יותר כח אבל פחות מהירות והגיר יתורגם ליותר מהירות לציר הראשי), עם ראש FBL של חברה מוכרת (לצורך אמינות חלקים בהתחלה, וה-FBL בגלל שככה רוב הראשים יותר דומים אחד לשני ללא הבדלים), גלגלי שיניים ממתכת בעיקרון (חוץ מהראשי שיהיה מפלסטיק לצורך בטיחות),
    שילדה צרה יותר מהטירקס אבל רחבה יותר מוייב 90 למשל (בשביל אפשרות למתקן שני סרוואים באותו מקום משני הצדדים, לצורך דיוק של הסייקליק, מותאם לסרוואים savox ויש אפשרות להכניס גם כל סרוו סטנדרטי), עם דרייבשפט, עם איזור בית זנב מחוזק (כלומר 7 ברגים מכל צד שסובבים את הזנב ומחזקים אותו), עם אפשרות מובנית למיתקון המערכת האלקטרונית על המסוק (כלומר במקום לשים מקדימה את חלק הפלסטיק כמו בטירקס המסוק יגיע עם צורה דומה לזו שכבר על השילדה (מ-G10) ויהיה בנוי מבפנים לפי המיקום של הסרוו מצערת\curbe smart - או איך שלא אומרים, ולא המקום הסטנדרי לסוללה, ג'ירו - מקום מאוזן, ריגולטור וסוללה - מקום מאוזן באלכסון על החלק, שתהיה אפשרות להזיז את הסוללה לוצרך שינוי מרכז הכובד), מיכל הדלק יהיה יחסית טיפה יותר קטן מבמסוקי 90 אחרים ויהיה מתחת לציר הראשי כדי להשפיע כמה שפחות על מרכז הכובד של המסוק.

זהו בערך, יש עוד כמה רעיונות שאני חושב עליהם לצורך היגוי הסווש ולצורך מינוף הסרוויאים בצורה מדוייקת יותר, אבל את הפרטים האלה ואת הנתונים של המסוק אני שומר לעצמי, במילא ככל שאני כותב יותר ככה יותר צוחקים עלי.

בכל אופן, תודה רבה למי שענה, אני יודע לעבור עם תוכנת אנימציה Maya 8.5 אז אני חושב שאני אוכן ללמוד לעבוד גם על התוכנה הזו לשירטוט מודלים.

תודה!
    31
    הודה 180 פעמים ב 100 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

יש פה פוסט של בחור שהחליט לחתוך בעצמו גוף קרבון להוריקאן:
    http://helifreak.com/showthread.php?t=108482

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

solid works זה הכי נוח לדעתי.
    אגב, ייצור של כל החלקים לבד יעלה לך הון עתק, הייתי מציע לך לנסות להתבסס על חלקים קיימים.
    בקרו בגלריה שלי:
    http://www.runryder.com/helicopter/gallery/64454/
    אתר הבית שלי: www.FlyingDuck.co.il

ממשלת מאדים התחילה לגבות עמלת EMS אז הלכתי לחפש את צדק
    תודה!
    58
    הודה 80 פעמים ב 65 הודעות
    כניסות לבלוג
    6
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

בתהצלחה
    שעת עבודה בית מלאכה CNC 50-90$
    לכל חלק יש מספר שעות תכנות ולאחר מכן ביצוע, אם תתן בחבילה "יתחשבו" בך.

מצד שני תמצא מישהו שיש לו בבית או איזה בית מלאכה בדרום ת"א, אולי תצליח להוציא תעריף שעה בזול הסיכוי שתמצא CNC שם קלוש, אולי NC

הערכה שלי מבלי לקרוא את כל מה שפרטת, לא ירד מ3000$ , אולי אני טועה, אם תמצא מישהו זול ספר לי, לא יהיה לו זמן בשבילך אחרי זה
    Boogle ולא Google קפיש?
    על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
    צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.

בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי

תודה!
    60
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Boogle צפיה בהודעה
    בתהצלחה
    שעת עבודה בית מלאכה CNC 50-90$
    לכל חלק יש מספר שעות תכנות ולאחר מכן ביצוע, אם תתן בחבילה "יתחשבו" בך.

מצד שני תמצא מישהו שיש לו בבית או איזה בית מלאכה בדרום ת"א, אולי תצליח להוציא תעריף שעה בזול הסיכוי שתמצא CNC שם קלוש, אולי NC

הערכה שלי מבלי לקרוא את כל מה שפרטת, לא ירד מ3000$ , אולי אני טועה, אם תמצא מישהו זול ספר לי, לא יהיה לו זמן בשבילך אחרי זה

אתה יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין CNC ל-NC, ואם הוא לא תומך בקבצים של מחשב אז מספיק לתת נתונים בעל פה עבור כל חלק כדי לייצר אותו במכונה?

3000$, מין הסתם אין לי בינתיים את הסכום הזה, אבל לפחות זה לא מחיר אסטרונומי כמו שחשבתי, בנוסף אני באמת לא מתכוון לייצר הכל מ-0, אלא להתבסס על פטנטים קיימים + כל מכלול הראש + הזנב יהיה לי כבר בנפרד, זאת אומרת שאת רוב העבודה אני לא צריך, ונשאר רק לחרוט קרבון וחלקים "סימטריים" כמו מחזיקי שילדה (לברגים), פעמון, קלאץ', בתי מיסב, מחזיק בום ותיבת זנב.

תודה לכולם על התשובות.

תודה!
    13
    הודה 7 פעמים ב 7 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תנסה ב-Solidworks תוכנה מאוד ידידותית
    אם אתה צריך עזרה, תשלח לי הודעה
    בברכה,
    אהרון ערן אפרייאט,

בקרו בגלריה שלי : http://www.runryder.com/helicopter/gallery/37202
    "Feed the Need to 3D"

תודה!
    7
    הודה 31 פעמים ב 26 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

פשפש-לתכנן ולייצר מסוק לבד-פששששש!
    ראשית בהצלחה וסחטין על הכוונה. אם החלטת לתכנן\לייצר מסוק לבדך אני מקווה שזה בגלל צורך מיוחד או רעיון מהפכני או "סתם" פרוייקט. חלילה מלהוציא לך את הרוח מהמפרשים\הרוטורים אך גם אם תשתמש בחלקים מוכחים כמו ראש\להבים\גלגש"ים וכיו"ב הרי שבסופו של דבר אתה מתכנן ומייצר את השלדה-Side frames וכמה בלוקים לחיבורים\מיסבים. ייצור של החלקים הללו לא אמור להיות משהו מסובך בכלל אבל כל בית עסק שאינו מאוד הגון\פילנטרופ\טיסנאי\מסוקאי יגבה ממך מחירי עתק יחסית לתועלת. מידע נכון וכואב של עלויות קבלת מקודמיי.

בפורום הסקייל הישראלי יש בחור, אייל מירון, שתכנן, ייצר וריחף שני מסוקים ממש מאפס. למעט להבים, ברגים ואלקטרוניקה הוא ייצר הכל בעצמו ובאיכות טובה מאוד.

בהצלחה ותדווח על ההתקדמות.
    בברכת נחיתות טובות,
    אבי סירוטה

תודה!
    60
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי אבי סירוטה צפיה בהודעה
    פשפש-לתכנן ולייצר מסוק לבד-פששששש!
    ראשית בהצלחה וסחטין על הכוונה. אם החלטת לתכנן\לייצר מסוק לבדך אני מקווה שזה בגלל צורך מיוחד או רעיון מהפכני או "סתם" פרוייקט. חלילה מלהוציא לך את הרוח מהמפרשים\הרוטורים אך גם אם תשתמש בחלקים מוכחים כמו ראש\להבים\גלגש"ים וכיו"ב הרי שבסופו של דבר אתה מתכנן ומייצר את השלדה-Side frames וכמה בלוקים לחיבורים\מיסבים. ייצור של החלקים הללו לא אמור להיות משהו מסובך בכלל אבל כל בית עסק שאינו מאוד הגון\פילנטרופ\טיסנאי\מסוקאי יגבה ממך מחירי עתק יחסית לתועלת. מידע נכון וכואב של עלויות קבלת מקודמיי.

בפורום הסקייל הישראלי יש בחור, אייל מירון, שתכנן, ייצר וריחף שני מסוקים ממש מאפס. למעט להבים, ברגים ואלקטרוניקה הוא ייצר הכל בעצמו ובאיכות טובה מאוד.

בהצלחה ותדווח על ההתקדמות.
    תודה, אני אסתכל.

שיי, לא הבנתי את הבדיחה, אבל שיהיה. בכל אופן, אני יודע שיש מחרטות שעובדות ידנית \ לא על CNC, רציתי לדעת איך להכניס אליהם את הקבצים של המודולים (שנמצאים במחשב) כדי לייצר את החלק.

תודה.

תודה!
    58
    כניסות לבלוג
    6
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

סדר שיהיה !!!
    1. NC- Numerical control אומר שהכרסום / מחרטה או הכלי מקבל פקודות מבקר פשוט עם מהלכים ידניים . למשל לך על ציר X 10 ממ
    2. CNC-Computerized numerical control אומר שהמכונה עושה פקודות מהלכים לפי תוכנה, התכנות בד"כ נעשה בשפה שנקראת G-CODE . פעם ישבו וקימפלו מן השרטוט אל הקוד , לקחו גולם חומר גלם והריצו , גילו באגים תקנו וחוזר חלילה.
    כיום יש תוכנות משלימות כגון סימטרון סולידקאם ועוד.

אתה לא יכול לספר בע"פ לבחת מלאכה מה אתה רוצה - זו בדיחה טובה מצדך.
    לייצור מכאני יש שפה אחת בלבד קוראים לזה שרטוטים!!!
    אחרי ששרטטת אתה צריך לשבת עם עצמך ולהגדיר טולרנסים, זה לא מספיק לקדוח חור בקוטר 3 ממ ולקחת פין 3 ממ ולחשוב שזה יחזיק, כי אפשר לעשות חור 3 ממ בטולרנס "רגיל" יצא לך עד 3.2 ממ אבל לפין מדוייק אתה צריך קדח מקודד ולכן קודחים בקוטר 2.8-2.9 ואז עוברים עליו עם מקדד להגיע לסטיה מירבית של 0.010 ממ שזה נקרא בשפת העם 10 מיקרון
    עכשיו קארבון כחומר גלם לייצור זה חרא של חומר ורוב בתי המלאכה לא מוכנים להתקרב אליו ללא הפפלים המתאימים ולכן קח את התחום הגבוה שנתתי למחירים.
    לצורך חישוב, הנח שכל חלק יגבה כ5 שעות עבודה בממוצע ותכפיל במחיר השעה שנתתי.

יש עוד המון, אני לא הולך לעשות לך קורס בהנדסת מכונות וייצור עכשיו. רק שתבין ש"לצייר על תוכנת תיבם" לא נקרא לתכנן!!
    Boogle ולא Google קפיש?

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אגב אם אתה רוצה לתכנן לבד למשל ראש מסוק אתה צריך הבנה עמוקה באופן פעולת הראש - כל מנגנון הדמפרינג ובנוסף יש חלקים פשוטים מאוד כמו צירים שקשה לייצר (חומר קשה).

קל יחסית לתכנן מסוק אם פשוט לוקחים ספיירים על ימין ועל שמאל בלי להבין יותר מדי בחוזק חומרים, אבל התוצאה תהיה רחוקה מאוד ממסוק סדרתי.
    בקרו בגלריה שלי:
    http://www.runryder.com/helicopter/gallery/64454/
    אתר הבית שלי: www.FlyingDuck.co.il

תודה!
    60
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי אופיר נחום צפיה בהודעה
    אגב אם אתה רוצה לתכנן לבד למשל ראש מסוק אתה צריך הבנה עמוקה באופן פעולת הראש - כל מנגנון הדמפרינג ובנוסף יש חלקים פשוטים מאוד כמו צירים שקשה לייצר (חומר קשה).

קל יחסית לתכנן מסוק אם פשוט לוקחים ספיירים על ימין ועל שמאל בלי להבין יותר מדי בחוזק חומרים, אבל התוצאה תהיה רחוקה מאוד ממסוק סדרתי.
    אני לא מתכוון לייצר מכלול ראש, זה לא יצא אמין ולא יהיה בטיחותי, ואני מסתמך על צירים ועל לינקים קיימים של מסוקי 0.90, שמתאימים למסוקים באורך 136 סנטימטר, רק הזנב מתוכנן להיות עבה יותר בכמה מילימטרים.

אותו דבר לגבי החומרים והעובי שלהם, שילדת G10, שני מילימטר לכל צד, מוטות חיזוק (בתוך השילדה) בגודל סטנדרטי ורק את המחזיק בום ואת התיבת זנב אני צריך להתאים לגיר.

תודה!
    60
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

סדר שיהיה !!!
    1. NC- Numerical control אומר שהכרסום / מחרטה או הכלי מקבל פקודות מבקר פשוט עם מהלכים ידניים . למשל לך על ציר X 10 ממ
    2. CNC-Computerized numerical control אומר שהמכונה עושה פקודות מהלכים לפי תוכנה, התכנות בד"כ נעשה בשפה שנקראת G-CODE . פעם ישבו וקימפלו מן השרטוט אל הקוד , לקחו גולם חומר גלם והריצו , גילו באגים תקנו וחוזר חלילה.
    כיום יש תוכנות משלימות כגון סימטרון סולידקאם ועוד.

אתה לא יכול לספר בע"פ לבחת מלאכה מה אתה רוצה - זו בדיחה טובה מצדך.
    לייצור מכאני יש שפה אחת בלבד קוראים לזה שרטוטים!!!
    אחרי ששרטטת אתה צריך לשבת עם עצמך ולהגדיר טולרנסים, זה לא מספיק לקדוח חור בקוטר 3 ממ ולקחת פין 3 ממ ולחשוב שזה יחזיק, כי אפשר לעשות חור 3 ממ בטולרנס "רגיל" יצא לך עד 3.2 ממ אבל לפין מדוייק אתה צריך קדח מקודד ולכן קודחים בקוטר 2.8-2.9 ואז עוברים עליו עם מקדד להגיע לסטיה מירבית של 0.010 ממ שזה נקרא בשפת העם 10 מיקרון
    עכשיו קארבון כחומר גלם לייצור זה חרא של חומר ורוב בתי המלאכה לא מוכנים להתקרב אליו ללא הפפלים המתאימים ולכן קח את התחום הגבוה שנתתי למחירים.
    לצורך חישוב, הנח שכל חלק יגבה כ5 שעות עבודה בממוצע ותכפיל במחיר השעה שנתתי.

יש עוד המון, אני לא הולך לעשות לך קורס בהנדסת מכונות וייצור עכשיו. רק שתבין ש"לצייר על תוכנת תיבם" לא נקרא לתכנן!!
    אוקיי תודה.

בקשר ל"להסביר בע"פ" אני התכוונתי לתת את הנתונים והמימדים בע"פ כי כמו שאמרת, חשבתי שזה ידני ואין לזה מחשב.

בקשר לחורים ולבתי מיסב אני מודע ולקחתי את עניין הקוטר והאי דיוקים של המכונה בחשבון.

תודה

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

לצורך חישוב, הנח שכל חלק יגבה כ5 שעות עבודה בממוצע ותכפיל במחיר השעה . 5 שעות?? תיכנון של גריף למשל +סטאף+יקח הרבה יותר מי זה.ובישביל זה יהיה צורך במחרטה מכרסמת.או בניפרד שזה כבר 2 סטאפים.

תודה!
    60
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי שלומי לוי צפיה בהודעה
    לצורך חישוב, הנח שכל חלק יגבה כ5 שעות עבודה בממוצע ותכפיל במחיר השעה . 5 שעות?? תיכנון של גריף למשל +סטאף+יקח הרבה יותר מי זה.ובישביל זה יהיה צורך במחרטה מכרסמת.או בניפרד שזה כבר 2 סטאפים.
    מה זאת אומרת? אתה מתכוון ל-Grip? אם כן, אני לא מדבר על המכלולים, אלא רק על הגוף. ומה זה בדיוק "תכנון"? אני מתכנן ומגדיר נתונים לאותו חלק מסויים, למה זה אמור לקחת 5 שעות?

תודה

תודה!
    58
    כניסות לבלוג
    6
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני ממליץ לך לאתר בית מלאכה לעבוד שבבי באזור מגוריך ולפנות אליו ולבקש לראות איך חלק הופך משרטוט למיוצר.
    אתה תפתח תובנות מאוד מדהימות מכך
    אל תתחיל לחשוב על מה שאתה חושב לפני זה.

תוספת:
    יש לך פשוט טעות של חוסר הבנה בייצור. מסוק שאתה קונה מסין (או כל יצרן מסודר אחר) עבר את שלב התכנון והתכנות של המכונה ואז המכונה "יורקת" חלקים כל כמה דקות ובכמויות של עשרות אלפים. אז אתה יכול לקנות חלק בכמה דולרים כי עלות פיתוח של קו המייצר את החלק עלתה בסדר גודל של 10,000$ למשל , אבל כשמחלקים את זה על 100,000 פריטים אזי התוספת לעלות החלק היא 10 סנט. כשתייצר חלק אחד או שניים, אתה תשלם מכיסך את ה10K$.
    נערך לאחרונה על ידי Boogle; 27-12-2009 בשעה 17:41:59.
    Boogle ולא Google קפיש?

תודה!
    60
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני ממליץ לך לאתר בית מלאכה לעבוד שבבי באזור מגוריך ולפנות אליו ולבקש לראות איך חלק הופך משרטוט למיוצר.
    אתה תפתח תובנות מאוד מדהימות מכך
    אל תתחיל לחשוב על מה שאתה חושב לפני זה.

תוספת:
    יש לך פשוט טעות של חוסר הבנה בייצור. מסוק שאתה קונה מסין (או כל יצרן מסודר אחר) עבר את שלב התכנון והתכנות של המכונה ואז המכונה "יורקת" חלקים כל כמה דקות ובכמויות של עשרות אלפים. אז אתה יכול לקנות חלק בכמה דולרים כי עלות פיתוח של קו המייצר את החלק עלתה בסדר גודל של 10,000$ למשל , אבל כשמחלקים את זה על 100,000 פריטים אזי התוספת לעלות החלק היא 10 סנט. כשתייצר חלק אחד או שניים, אתה תשלם מכיסך את ה10K$.
    בית מיסב אחד מיציקת\חריטת טיטניום (כשאני מספק את החומר בעצמי) יעלה לי 10,000 דולר?

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ממש לא.בשביל בית מיסב יעשו לך את זה בכרסומת קונוונציונאלית. יענו ידנית. וגם בcnc זה לא יגיע למחיר כזה.

תודה!
    60
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי שלומי לוי צפיה בהודעה
    ממש לא.בשביל בית מיסב יעשו לך את זה בכרסומת קונוונציונאלית. יענו ידנית. וגם בcnc זה לא יגיע למחיר כזה.
    אם ככה, אני חושב שאת כל החלקים שאני חושב לייצר אפשר לייצר בידני, זאת אומרת גלגלי שיניים, בום, פריים, תיבת זנב, מחזיק בום ו"צירים" שבעצם מחברים את הפריימים אחד לשני, אני לא צריך דיוק כל כך גבוה ואין צורך בכירסום "אומנותי", רק סימטרי, לא? לדעתך עדיף ידני או CNC לדברים כאלה?

סליחה שאני שואל אתכם ולא בית עסק, פשוט אני צריך תשובות מאנשים שניסו כבר.

תודה מראש

תודה!
    60
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מי שזה מעניין אותו - שירטוט רפטור 90 בתוכנה SolidEdge - http://www.youtube.com/watch?v=jHo0Z...eature=related

תודה!
    58
    כניסות לבלוג
    6
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Pishpesh צפיה בהודעה
    אם ככה, אני חושב שאת כל החלקים שאני חושב לייצר אפשר לייצר בידני, זאת אומרת גלגלי שיניים, בום, פריים, תיבת זנב, מחזיק בום ו"צירים" שבעצם מחברים את הפריימים אחד לשני, אני לא צריך דיוק כל כך גבוה ואין צורך בכירסום "אומנותי", רק סימטרי, לא? לדעתך עדיף ידני או CNC לדברים כאלה?

סליחה שאני שואל אתכם ולא בית עסק, פשוט אני צריך תשובות מאנשים שניסו כבר.

תודה מראש
    כל שנותר לי הוא לחייך ולומר לך בהצלחה וספר לנו בסוף, אחרי שיטוס, כמה השקעת.
    Boogle ולא Google קפיש?

תודה!
    60
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כל שנותר לי הוא לחייך ולומר לך בהצלחה וספר לנו בסוף, אחרי שיטוס, כמה השקעת.
    אתה אמרת בהתחלה שזה יעלה 3000 דולר ומעלה, ואז אמרת שאתה לא מתכוון לפרט על תיכנון חלקים ב-CNC, ואחרי זה אמרת שזה עולה 10,000 דולר לייצר חלק, ככה שזה מבלבל, הבנתי שלצייר "חלקים" זה לא נקרא לתכנן, אבל אני כן מתכוון ל"תכנן" חלקים בעצמי עם נתונים ומימדים שאני קובע, פשוט השירטוטים שעשיתי לעצמי במחברת ובצייר זה סתם כדי לתכנן את החלקים בפרופורציה יחסית למסוקי 90 אחרים, אני עכשיו אלמד להשתמש בתוכנת SolidWork כמו שהרבה אנשים אחרים משתמשים בה.

חוץ מזה, הבנתי שאין צורך ב-CNC לפי מה שאמרו כאן, NC עדיף כי זה יותר זול, אז רק רציתי לדעת איך מעברים את הנתונים של אותם חלקים למסוק כדי שיוצרו במחרטה, ואתה אומר שלוקחים לי X שעות עבודה ורק אז מייצרים את החלק, אז אין לי מושג מה זה אומר "לעבוד על החלק" אם אני זה ש"מייצר את החלק (מעביר להם את הנתונים), אז אם אתה רוצה אתה יכול להסביר בקצרה.

מצטער שאני ממשיך את הדיון, פשוט אתה מעדיף לא להגיב בגלל שאני לא מבין, אבל אם תוכל לפרט קצת יותר (ולא צריך קורס בהנדסת מכונות וייצור) אז הכל יהיה מובן. ואני לא אשאל יותר שאלות.

ושוב, אני מעדיף לשאול כאן בגלל שכאן יש אנשים בעלי ניסיון ומאותו תחביב, וגם פשוט אני לא מוצא (לא בדפי זהב ולא באינטרנט) בתי עסק עם מחרטות, לפחות לא NC\CNC.

תודה

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •