שלום חברים!
כפי שכבר רובכם התעדכנתם, בסוף השבוע הקרוב תתחיל אליפות העולם ב3D, נקראת ה-3D Masters השנה חוגגים עשור לתחרות בעלת היסטוריה עשירה ומקווים להעמיד את מדינת ישראל על הפודיום ואולי אף לשחזר את הישגנו העצום משנת 2006. (מקום ראשון ושני ישראלים, אני וניר מאירי בהתאמה).
אז כמו לפני כל תחרות כזו אסכם ואודה על העזרה התמיכה מחבריי הקרובים.
השנה אני אטיס מסוקי JR Vibe SG המונעים על ידי מנועי הניטרו של OS (דגם ה 90 HZR), בעלי אלקטרוניקה של JR ולהבי Radix.
ההתקדמות הבולטת במסוקיי השנה היא מערכות הייצוב FBL, של מיקדו אשר הופכות אותם לכלים ברמות שלא הכרתי. החיסרון היחיד הוא "בזבוז" הזמן, הניסויים והבדיקות, וכמובן חבלי הלידה במערכות חדשות.
אז לרשימת התודות המסורתית...
תודה לעמית שיסל, שבילה אצלי בהרכבת תיקון וכיוון מסוקים הרבה יותר מאשר הוא נמצא בביתו שלו.
תודה למשפחת קרמל ולעוזי בראשה, על הליווי השוטף בעיקר בטלפון, פתרון התקלות וההתקשרות עם נציגי חברת מיקדו בחול.
תודה לליאור בר עמי הגדול, על נדיבות שאין כמותה, רק צייצתי והוריד שתי מערכות FBL ממסוקיו הפרטיים לטובתי.
תודה לחבריי אבי שהינו, איתן צוקר, דוד בוהדנה, ציקי, רון טוסמן, אורי לביא על אוירה פוריה בשטח שתרמה רבות לשקט נפשי ושלווה גם במצבים מייאשים כמו שרק מתחרים בתחביב הזה מכירים.
תודה לכל מי שתמך ועזר לי השנה שלא מוזכר פה מפאת סניליות.
מקווה שנצליח בתחרות ונחזור עם חיוך
נ.ב
מחר אנו ממריאים להולנד ואשתדל לעדכן כמה שאוכל בזמן התחרות.