היי,
מה לעשות אני פולני, ואני חייב לקטר! ההבדל שאני חושב שהפעם זה מוצדק!
בחודש האחרון אני יכול לספור את מספר הפעמים שהטסתי על יד אחת - וזה לא שהיה לי חוסר זמן.. באמת, החום הזה לא נסבל.. אי אפשר לנשום בחוץ שלא לדבר על להטיס תוך כדי שהיה תחת השמש הקופחת.
באמת שניסיתי - הרבה פעמים יצאתי מוקדם בבוקר שלא כהרגלי בשבת/שישי בבוקר (06:00-07:00) כאשר עדין יש לי גרעפסים של וודקה במעלה הגרון, באמת שניסיתי, כבר בהעמסת הציוד על האוטו וויתרתי והתקפלתי בחזרה למזגן, אני אולי קצת מפונק בכל הנוגע לחום אבל מה שאנחנו חוויים זה בלתי נסבל.
בנוסף לזה בלי קשר לשאר העולם בגלל החרדים הולכים "לקצר לנו את הקיץ" - מזיזים את השעון כדי שיהיה להם יותר קל לקום לתפילות וכדי שהצום יסתיים להם "מוקדם יותר" ויהיה להם קל יותרכך שכאשר יגמר החום כבר לא יהיה אור.
קיצוץ שעות האור האלו פוגעות בכלכלה בעשרות/מאות מליוני שקלים כל שנה - רק אצלנו - רפובליקת בננות.. בגלל קומץ של פנאטים דתיים.
חוץ מהכלכלה שנפגעת בגלל סיבות לא הגיוניות, אני לא אוכל להטיס אחרי העבודה כי כבר יהיה חושך - אתם קולטים שבסוף אוטוסט אנחנו עוברים לשעון חורף?! אפילו לא באוקטובר.. 40 מעלו בחוץ ושעון חורףזה לא קיים באף מדינה! סליחה, סליחה.. זה קיים אצל הפלסטינאים וכמה ממדינות ערב. מדינות מערביות (כמו אנגליה) אפילו הגדילו ועברו לשעון קיץ תמידי למען הכלכלה וההיגיון.
סתם רציתי לקטר אחרי עוד יום מול הסימלטור ומשחקים בטייסים אוטומטים בבית מתחת למזגן.. אין מנוס מזה, FPV מתוך האוטו הממוזג.
עצבנדרימר שחם לו.