שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: קניתי CLEARVIEW, אנא עזרתכם

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל קניתי CLEARVIEW, אנא עזרתכם

טוב, בשעה טובה ומוצלחת קניתי את הCLEARVIEW (כן-כן, אני קונה תוכנות אם המחיר הוא הגיוני ולא גנבה כמו בG4 או REFLEX).
    יש לי שלט של ההאמינגברד. מדובר בELITE6 של CENTURY שאמור להיות 6 ערוצים (אין לי מושג איך הוא 6 ערוצים כי הרי יש רק 2 ידיות ועוד שני מתגים - אחד NOR/CCPM והשני STD/3D). ויש גם מתאם לחיבור לCOM. חיברתי אותו, הגדרתי את התוכנה וכל פועל.
    מה אני עושה עכשיו? יש אולי איזה מדריך באינטנט של איך ו מה אני אמור ללמוד עם הסימולטור?
    אגב, יש לי נסיון קצר עם ההאמינגברד כך שאני מצליח קצת לרחף (טוב, אני לא נשאר בדיוק באותו מקום אבל בתוך עיגול בקוטר 3-5 מטר).

אורח Guest

ברירת מחדל תגובה להודעה: קניתי CLEARVIEW, אנא עזרתכם

ציטוט נכתב במקור על ידי knfevg צפיה בהודעה
    טוב, בשעה טובה ומוצלחת קניתי את הCLEARVIEW (כן-כן, אני קונה תוכנות אם המחיר הוא הגיוני ולא גנבה כמו בG4 או REFLEX).
    יש לי שלט של ההאמינגברד. מדובר בELITE6 של CENTURY שאמור להיות 6 ערוצים (אין לי מושג איך הוא 6 ערוצים כי הרי יש רק 2 ידיות ועוד שני מתגים - אחד NOR/CCPM והשני STD/3D). ויש גם מתאם לחיבור לCOM. חיברתי אותו, הגדרתי את התוכנה וכל פועל.
    מה אני עושה עכשיו? יש אולי איזה מדריך באינטנט של איך ו מה אני אמור ללמוד עם הסימולטור?
    אגב, יש לי נסיון קצר עם ההאמינגברד כך שאני מצליח קצת לרחף (טוב, אני לא נשאר בדיוק באותו מקום אבל בתוך עיגול בקוטר 3-5 מטר).
    קודם כל שני המתגים הם העוד ערוצים ש"חסרים" לך.
    דבר שני.
    לימוד הטסת מתבצע במספר דרכים.
    1. תלמד לרחף עם הזנב אליך.לאחר מכן עם הזנב בניצב אליך,מולך,ושוב בניצב אליך.פעם עם סיבוב עם כיוון השעון,ופעם עם סיבוב נגד כיוון השעון.
    2. לאחר שתשלוט בריחוף בכל המצבים בצורה טובה תתחיל לעשות שמיניות תוך כדי ריחוף(לא טיסה) קדימה.לאחר מכו תתחיל ללמוד לעשות שמיניות כאשר אתה מרחף (לא טס) ברוורס
    2. לאחר שתשלוט בריחוף בצורה מושלמת,תתחיל לבצע פירואטים(סיבוב ללא הפסקה של הזנב) תוך כדי אתה עושה מעגלים.לאחר מכן תעבור לשמיניות.
    3.תלמד לעשות את אותו הדבר כאשר המסוק הפוך.
    4.אל תדלג על שום שלב כי לאחר מכן אתה תיעצר! ותצטרך לחזור למקורות (להמשיך לרחף)
    תרשה לי לומר לך משהו שאני בטוח שיעורר כאן מחלוקות,אבל,כדי ללמוד להטיס מסוק ברמה גבוהה לא צריך להשתולל בטיסות מהירות,רולים ולופים ....לימוד נכון של הטסת מסוק הוא בראש ובראשונה לדעת לרחף, כאן זה מתחיל! כל השאר יבוא מעצמו תאמין לי.
    אני יעלה לכאן סרטון שלי ב REALFLIGHT כדי להסביר איך עושים את הכל
    נערך לאחרונה על ידי אורח; 01-11-2008 בשעה 17:39:22.

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

עמית, תודה רבה על ההסבר.
    אשמח אם תפרט קצת בקשר ל "קודם כל שני המתגים הם העוד ערוצים ש"חסרים" לך."

שנית, לא כל-כך הבנתי מז זה אומר " ריחוף (לא טיסה) קדימה/רוורס".

אורח Guest

ציטוט נכתב במקור על ידי knfevg צפיה בהודעה
    עמית, תודה רבה על ההסבר.
    אשמח אם תפרט קצת בקשר ל "קודם כל שני המתגים הם העוד ערוצים ש"חסרים" לך."

שנית, לא כל-כך הבנתי מז זה אומר " ריחוף (לא טיסה) קדימה/רוורס".
    שני המתגים הם הפונקציות הנדרשות בכדי לייצר עוד ערוץ (ערוץ 5 למשל GEAR )

כאשר אני אומר ריחוף אני מתכוון שאתה "טס" ברדיוס (של הסימולטור) של קוביה דימיונית של 10 -15 מטר ממך.לא לטוס לירח כפי שאנשים אוהבים להשתולל.וכאשר אני מתכוון שתעשה את כל התרגילים בריחוף,אני מתכוון שהדיסקה תהיה כמה שיותר מקבילה לקרקע.(בטיסה אף המסוק נוטה קדימה בכדי ליצור מהירות) כלומר,אתה שומר על גובה אחיד.ועל דיסקה מקבילה לקרקע.

הנה דוגמא לדיסקה מקבילה לקרקע

http://www.youtube.com/watch?v=0fxnUzlxgiQ

http://www.youtube.com/watch?v=JEK5aEGan2o

זה כל כך קשה.אבל זה הבסיס.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •