קבלתי מ Xtreme פליי באר נסיוני שלהם לבחינה.
בנוי מקרבון, משקולות שניתנות לשינוי וכו' ..
אם זה מעניין פה מישהו, אני אפרסם את התוצאות של הניסוי גם פה.
( בגדול אמור להיות מפורסם ב RCG )
הפלייבאר עשוי במרכז מפלסטיק כמו המקורי אבל בצדדים יש שני "מוטות" מפייבר.
המשקולות שהגיעו איתו הן כפולות. 2 גדולות ו2 קטנות וניתן לשנות את המשקל ולהחליף בינהן.
אני לא יודע אם התכנית היא למכור את הפלייבר עם 2 סוגי המשקולות בעתיד או שזה רק לצורך הניסויים. המשקולות גם הגיעו עם ברגים רגילים עם ראש חיצוני גדול פיליפס, כאן ידוע לי שבעתיד מתוכנן בורג עם ראש אלן פנימי שלא יבלוט החוצה מהמשקולת.
בחלק החיצוני של ה"מוטות" ישנו אזור שטוח שם ניסגר בורג האבטחה של המשקולות.
הגדולה העיקרית של החידוש, הוא לא גמיש.
כמה מסקנות לאחר כמה דקות של נסיון.
טיסה ראשונה עם המשקולות הגדולות, המסוק מרגיש כמו פלייבר רגיל, יציבות כמו שמכירים והכל אותו דבר למעט העובדה שבשינויים מהירים של כיוון הפלייבר לא נוגע בחופה או בבום. אין הרבה מה לדבר על זה במצב הזה.
אז החלפתי את המשקולות לקטנות, ההבדל הוא לפי העין כ 50%. המשקל האלקטרוני שלי חדש ( הגיע אתמול ) ואו שהוא לא מספיק רגיש או שאני לא יודע להפעיל אותו נכון אבל לא הצלחתי למדוד את ההבדל במשקלים של המשקולות.
טיסה ראשונה קצרה עם המשקולות הקטנות והופתעתי מאד. המסוק מתנהג במסוק אחר לגמרי. הרבה פחות נישלט והרבה יותר פרוע. ( לא פרוע כמו הוולקרה) אחרי התסגלות קצרה לשינויים אפשר להטיס אותו בבטחה אבל מובטח למטיס סוג חדש של ריגוש אחרי שהתחיל להשתעמם מהטיסה המאד יציבה וחזוייה מראש של הסולו פרו במצבו הרגיל.
המסוק בהחלט טס יותר "חריף" מאשר עם הפלייבר הרגיל.
גיא