ברץ ישראל עכשיו יש בעיה של זיהום הדלק, לפי התקשורת "שמי ישראל סגורים"
אני מחכה לחבילה משוייץ כבר יותר מ20 יום, וחבילה מארצות הברית בדרך.
האם לדעתכם זה הגורם המעכב?
ברץ ישראל עכשיו יש בעיה של זיהום הדלק, לפי התקשורת "שמי ישראל סגורים"
אני מחכה לחבילה משוייץ כבר יותר מ20 יום, וחבילה מארצות הברית בדרך.
האם לדעתכם זה הגורם המעכב?
הזמנת דלק?
אין סיבה שזו תהיה הבעיה להתעקבות מה גם שבעיית הטיסות נפתרה וכל הטיסות חוזרות לשגרה.
הבעיה עם הדלק היא לטיסות יוצאות, לא נכנסות
באינטרנט רשמו שישראלים מחכים בשדות תעופה בחול כי אין טיסות נכנסות לארץ,
מה שגם הבעיה לא נפתרה, הם משתמשים במאגרי חרום כדי לתדלק אותם עם כמות שתספיק ליעדים קרובים ובארצות אלו הם יתדלקו באופן מלא.
"בעולם המתינו גם הבוקר מאות ישראלים שטיסותיהם בוטלו, בלי לדעת מתי ואיך יחזרו ארצה. "הבן שלי שי היה אמור לנחות ממדריד בטיסת אל על ב-4 לפנות בוקר, אבל הטיסה שלו בוטלה", סיפרה ל-ynet דבורה סגל ממודיעין, "העבירו אותם לבית מלון, אבל אמרו להם שמהיום, אם לא יהיה להם פיתרון, הם יצטרכו לדאוג לעצמם. אף אחד מהם לא יודע מה יהיה, וחוסר הוודאות זועק לשמיים. אני מצפה לו שיגיע לשבת, ואין לי מושג כרגע מתי אראה אותו שוב".
באל על ציינו כי למרבית הנוסעים בטיסה ממדריד שבוטלה נמצא פתרון, מלבד 17 נוסעים עמם נמצאת החברה בקשר ישיר, מעדכנת אותם על המצב ומנסה למצוא גם להם פתרון,
כאשר אחת האפשרויות שנבדקות היא לשלבם בטיסה שאמורה להמריא היום ארצה."
נניח שהחבילות שלך מתעכבות בגלל בעיית הדלק, אז מה?
משנה לך אם הם מתעכבות סתם או שהם מתעכבות בגלל הדלק???
לא משנה לי, העיקר שהם מתעכבות.
אני רוצה לדעת את הסיבה, אם לפתוח "בחקירה" או להמתין.
א
החבילה יצאה משוויץ לפני 20 יום או שהיא יצאה מהונג קונג לפני 20 יום דרך הדואר השוויצרי?
מהונג קונג, ויצאה משוויץ כמה ימים אחרי זה
אז אין שום סיבה לפתוח בחקירה. משוויץ לארץ ממוצע הזמן הוא בין 4 ל15 ימי עסקים אם תוריד את ימי שישי שבת וחג (פסח) תגלה שהחבילה שלך לא ממש מתעכבת.
לא שמעתי.
תודה בכל נקרה
כשמודיעים ברדיו שהמטוס האחרון מבין אלו שהושבתו, עזב בשעה 3 אחרי חצות, משמע, הבעיה המידית נפתרה.
זה גם היה כתוב בעיתונים.