היי,
אני חוכך בדעתי לקנות HeadTracker התחלתי לעשות קצת research ויש המון.
מה אתם מכירים? עם מה יש לכם ניסיון? נתקלתם באחד עם 3 צירים? (אני יודע שאפשר לקחת 2 ולחבר אותם - לא זה הכיוון)
מעיין
היי,
אני חוכך בדעתי לקנות HeadTracker התחלתי לעשות קצת research ויש המון.
מה אתם מכירים? עם מה יש לכם ניסיון? נתקלתם באחד עם 3 צירים? (אני יודע שאפשר לקחת 2 ולחבר אותם - לא זה הכיוון)
מעיין
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
1. יש לי של RV בדרך.
2. למה 3 צירים ? יש לך 3 צירים בPANTILT ?מה הציר השלישי ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
מעיין
את הROLL בדרך כלל עושים עם ג'ירו על הכלי , בלי קשר לראש שלך .
אמנון
אתה אומר להשתמש רק ב 2 צירים ובכלל להתעלם מה ROLL? מה עושים עם ה DRIFT? את הHT אני יכול לאפס על הקרקע..
מעיין , איזה דריפט של הROLL ?
יש את הדרך הפשוטה והדרך המסובכת .
הפשוטה היא לחבר עוד ערוץ ולתקן את הDRIPTידנית פעם בקמה זמן מהשלט.
המסובכת זה להוסיף אקסלרומטר ומעגל שביחד עם הג'ירו יאפסו את הDRIFT , זה מה שעושים בכל הרובוטים דמויי ה SEGWAY.
אם אני זוכר נכון בעבר הייתה לפחות ערכת ראש אחת שהיה בה כפתור איפוס בדיוק לדריפט הזה (הבעיה אנחנו מדברים משהו כמו 4 -5 שנים אחורה ואני לא זוכר מה זה היה).
אמנון
מאיפה אפשר לרכוש מוצר כזה
pen / tilt / roll
tilt / roll
משהו מכיר את המוצר הזה
http://www.maximus-racing.com/fr/max...ale_gopro.html
איך זה קשור לנושא השרשור?
זה מיצב תמונה
איך זה קשור ל HT?
זה כמעט אותו מוצר כמה בסרטון למעלה