יש עוד מה לשפר בתחום יצוב התמונה וגם המזג אוויר לא בדיוק עזר,
אבל יצא משהו סביר.
יש עוד מה לשפר בתחום יצוב התמונה וגם המזג אוויר לא בדיוק עזר,
אבל יצא משהו סביר.
Shoot for the Moon. Even If You Miss, You'll Land among the Stars
Trex 600ESP - Trex 450 - Skywallker FPV - Mikrokopter Okto - Phantom 2 - Phantom 1
מתוק, למה איכות הווידאו לא גבוהה עשית המרה לעריכה או משהו?
וקח טיפ: אל תעשה זום X10 שאתה בגובה של 200 ומשהו מטר זה קצת מוגזם ומין הסתם כל רעידה קטנה יהיה לך תזוזה גדולה במצלמה.
אפילו יד של בנדם בזום עד הסוף מזיז את התמונה בהגזמה...
תיתן זום כפול 6 או 7 זה מספיק ורואים הכל קרוב ויציב , זה כל עוד אין לך מטעד מקצועי , זה השלב הבא אצלי זה בתהליכים די טובים
תראה דוגמה סבירה , גם כאן האיכות לא משהו בגלל המרה
התחלה מאוד יפה מוטי.
רק עצה קטנה כשתתחיל לייצב את המצלמה תיזהר.. אתה עלול לחשוב שאתה טס ישר כשבפועל אתה בדרך לקרקע אם אתה משתמש באותר מצלמה. צריך "לטוס מכשירים" ולצלם בנפרד.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
בלי קשר לייצוב כיום זה ככה אנחנו טסים מכשירים ואז משחקים במצלמה אפשר לראות גם אצלי ואצל מוטי במרכז המסך מהבהב פעם בכמה שניות כמו חצים קטנים שמזכירים לו שהוא במצב טיסה אוטומטי ואצלי פשוט רשום באיזה מצב טיסה
גיא.
הסקייווקר לא יציב ברמה של דאון עם כנף 3 מ',
גם כאשר מערכת היצוב עובדת, ברגע שאתה בזום מירבי כל נידנוד קל
מתבטה בתזוזה ענקית של המצלמה.
מעיין .
אני חושב על 2 ג'יירוים שייתקנו על המצלמה ותהיה האפשרות לבצע "נעילת כוון"
בכלל נראה שאפשר פשוט לשים עוד מקלט על הטיסן שיתפעל את המצלמה בלבד.
אני יכל לשלוט במצלמה בעזרת הסטיק הימני בשלט ולהגיע לרמת ביצוע טובה יותר.
והעניין של 2 מצלמות אחת להטסה ואחת לצפייה מתחיל לדגדג באצבעות.
Shoot for the Moon. Even If You Miss, You'll Land among the Stars
Trex 600ESP - Trex 450 - Skywallker FPV - Mikrokopter Okto - Phantom 2 - Phantom 1
מוטי שאתה מתעסק עם הזום אתה מפעיל טייס אוטומטי כלשהו?
במידה ולא זה די הכרחי, ובמידה ועדיין יש נידנודים כאלו תשקול להגדיל את הרגישות של ציר הגילגול בOSD (ROLL)
כאשר משתמשים בחיישנים עם הריינגוידאו מומלץ להתעסק רק עם הרגישות הזו כדי לגרום לטיסן לטוס פלס (הוא לדעתי יהיה יותר יציב ממה שהוא כרגע)
תנסה להבא תראה אם זה מצליח להביא שיפור כלשהו.
3.25!! לא 3!!
וזה לא דאון!! החרא הזה שוקל 4.5 קילו!
ואחרי שנרגעתי...
אתה אומר פה בדיוק מה שאמרתי לך גם אני אם אני יעשה זום עד הסוף יהיה לי תזוזות גדולות במסך
כל עוד אין ייצוב של משהו די מקצועי בזום מקסימלי לא יהיה לך תמונה יציבה ,כן במהלך כל הטיסה כלי גדול וחדיר עם נוכחות באוויר אתה תרגיש את ההבדל .
לגבי ג'יירוים אני לא בטוח שזה יעבוד טוב בתזוזות כאלה קטנות אתה חייב תזוזות די מהירות כדי שהוא יתפקד ,ולגבי נעילת כיון יש רכיב שעושה את זה אמנון העלה קישור
http://www.robotmarketplace.com/products/0-TVLK.html
מוטי וגיא,
ממש התקדמות יפה.
למצלמה השניה קוראים "חלון טייס"
איציק
Some things you can only really appreciate from above
אתה צינור: http://www.youtube.com/user/IRonen
מוטי אפשר להגיע עם הסקייוקר ליצבות הרבה יותר טובה. הכל עניין של כיוונים ברגישות.
וזה באמת לא דאון אתה סוגר מנוע זה נופל כמו אבן, העומס כנף שלו יותר גדול מהסקייווקר![]()
זה לא מדויק מה שאתה אומר.
מטוס שסובל מעומס כנף הוא לא ישקע ,נניח אם מהירותצ הטיסה שלך היה 80 קמש אז אם תעלה את עומס הכנף הוא יטוס 100 קמש ללא קשר לשקיעה , לי היה תופעה שסודרה שהמדפים והמאזנות לא היו מכוונות ולכן היה תופעה של שקיעה בסגירת מנוע, אבל ממש לא קרוב כמו פאנגט או משהו בסגנון אלה יותר כמו דאון שמאבד גובה. הורדתי טיפה את המדפים והבעיה הסתדרה אני משייט על 5-6A וצובר גובה. כמובן שבבקרת טיסה אני מכוון ל10A בחזרה הביתה על מנת שהמטוס יחזור על בטוח גם שיש רוחות !
ואגב סקייווקר לא צריך לדאות הוא בנוי לשיוט וזה המטרה, אין סיבה בכלי FPV לחפש דאיה ללא מנוע זה מיותר, מה שכן טוב שיהיה קצת דאיה שישאר איזה שהוא מקדם ביטחון שנשרף מנוע \בקר או שניתלש המנוע בכלל מהתושבתאבל זה כבר סיפור של הצוללת שלך
בקיצור עומס כנף לא קשור לשקיעת מטוס אלה למהירות הטיסה ומהירות הזדקרות.
בנוסף אני עומד על בערך 65 גרם לדצימטר שזה מצויין , נכון זה לא כמו דאון F3J\F5J אבל אין רצון לדאות כמו דאון מהסוג הזה.
זה הסבר שקיבלתי מישראל אופק וגם מגיא.
זה היה סתם בהגזמה מה אתה עונה לי ברצינות
התעגעתי אליך תשמור לך בלוז את יום שבת
סגור דבש
ואל תביא את הכנף הזאת ,תביא תסקי ואת האיזי
נראה מעולה, אך מצד שני כאשר הזום בפעולה מצב הטיסה נראה לא ידוע..