נכתב במקור על ידי
neo903
1. איני חושב ש"התעקשתי" שאני צודק. בסה"כ העלתי על הכתב רעיון שחשבתי עליו וניסיתי לחלוק אותו עמכם. צביקה טרח והסביר לי בשתי מילים שאני טועה וקיבלתי מייד את ההסבר שלו. אם לא הבנת, הרעיון שלי לא היה בהמצאה מחודשת של רעיון הכנף הכפולה אלא באפשרות היישום הזול שלו בטיסנים מוקצפים, בניצול הכנף התחליפית, שלא יועדה ליישום כזה. בנוסף הרחבתי על העקרון האווירודינמי ולא התיימרתי להמציא אותו מחדש. במקום לומר לי "סחתין על ההברקה אבל הרעיון לא ישים מסיבה זו וזו", כפי שנהג חבר אחר בפורום, בחרת לתקוף אותי.
2. המושג X-wing לא היה מוכר לי (גם לא מסרטי המדע הבדיוני) אך מתאורו הציורי הבנתי למה הכוונה והנחתי אפשרות קיומו של מודל כזה במציאות. לא חשבתי שאייל מתלוצץ - אני מתייחס ברצינות ומכבד אמירה של כל אדם, במיוחד אם איני מכירו.
3. מקריאת תגובות/סיקורים שלך בפורום התרשמתי שהנך אחד "התותחים הכבדים" כאן, אדם שיש הרבה מה ללמוד ממנו. מה חשבת, שכל פעם שתהיה לי שאלה בנושא מסויים אני אפחד לשאול אותה בפורום מחשש לתגובת "המבינים" כמוך וארוץ ללמוד את כל ספרי האווירונאטיקה לתואר ראשון + חרישה של כל אתרי האינטרנט. למה הוקם האתר הזה? לחיזוק האגו שלך? הרי כל התשובות לכל השאלות מצויות בפורמים שונים בעולם ורובנו יכולים לחפש שם בלי להזדקק לטובות שלך. הפורום הזה, נועד, לדעתי, ללכד את הקהילה בארץ, לעזור אחד לשני ולטפח את התחביב היפה הזה. גם אני גולש כמות אינסופית של שעות באינטרנט באתרים זרים ורכשתי ידע לא מבוטל (יחסית לטירון בתחום) בנושאים שונים. לכל שאלה שיש לי אני יכול למצוא תשובה בחוץ (בלי שיתנכלו לי בפורום זה) אבל בחרתי להצטרף לכאן מהסיבות שפורטו לעיל.
4. אני חדש בפורום ופירסמתי את הודעתי הראשונה. אינך מכיר אותי, לא פגעתי בך, ולמרות זאת יזמת והשקעת אנרגיה גדולה, בפנייתך לעיל, בכדי להשפיל אותי ולהלבין פני בפני מאות חברי הפורום. תודה על קבלת הפנים החמה! המעשה שלך מעיב על כל ה"גדולה" שייחסתי לך. קודם כל למד להיות אדם. זה נראה כאילו אתה מלקה את נתיניך ומחלק להם גזרים בכדי להראות להם מי בעל הבית פה. אגב זכור לי שאיני הראשון שמתלונן על הגישה שלך ושתגובתי כאן, ליחס שלך, עוד נחשבת עדינה.
אני מתאפק כעת לא להחזיר לך בהערה פוגענית/משפילה/נבזית כפי שנהגת בי (תרוויח...).
למנהלי הפורום, ידוע לי שהכותב מעלה הינו חבר שלכם, הינו דמות מרכזית בפורום ושתעדיפו להגן עליו מאשר עלי (כפי שראיתי במקומות אחרים), אך המלצתי היא שתשימו תגובה זו שלי כ sticky תחת הכותרת "מי מפחד מבוגל" וכל פעם שאדם זה יעליב מישהו והקורבן יתחיל להתעצבן (כפי שקרה כבר מספר פעמים) תפנו אותו לסטיקי זה כדי שירגע ויבין שהבעיה לא בו אלא באדם להלן.
ואם אתם חושבים שתגובתי חצופה ולא במקום אתם מוזמנים להשעות את חברותי מפורום זה.