שימו לב החל מדקה 5:23. טיסה במעגל לאחור תוך כדי ביצוע גילגול! בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה! מישהו יודע איך קוראים לזה?
שימו לב החל מדקה 5:23. טיסה במעגל לאחור תוך כדי ביצוע גילגול! בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה! מישהו יודע איך קוראים לזה?
נערך לאחרונה על ידי Yoav Lahav; 11-03-2011 בשעה 13:21:08.
לא צירפת קישור לסרטון, אבל לפי התיאור שלך התרגיל נקרא ROLLING BACKWARD CIRCLE. תרגיל מוכר וידוע. כשהוא מבוצע במדוייק ונמוך הוא אחד התרגילים היפים שיש.
Gaui X7
Scorpion Power System
V-Bar 5.2 Pro
Futaba 8FG
יש בישראל מישהו שמסוגל לעשות את זה? בכל הסירטונים של הטובים לא ראיתי את זה.
ב-3Dmasters 2010 דניאל קצב ביצע rolling circuit תוך כדי החלפת כיוונים בין אחורה וקדימה מבהלך הטיסה מלוות המוזיקה שלו, אותה טיסה מדהימה ומסונכרנת היטב הביאה לו את המקום השני בתחרות בקטגוריית ה-MASTERS
להלן הסרטון:
בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz
אלעד האם אתה מתכוון לסביבות דקה 1:35 והלאה בסרטון של דניאל?
אם כן, בבקשה תסתכל טוב. אין שם טיסה במעגל כמו אצל זבו אלה קטעים של טיסה ישרה במהלכה מבוצע הגלגול.
בדיוק הזמן שאתה מדבר עליו, הוא אמנם לא מבצע מעגל שלם אלא חצי מעגל, מכיוון שמעגל שלם יהיה כבר "משעמם" ובטיסה ב-3DM אתה מוגבל בזמן אבל בהחלט לא טיסה ישרה
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz
אלעד תסתכל היטב מדובר במספר טיסות בקו ישר . המסוק לא נע על קשת מעגלית יפה ונקייה כמו בביצוע של זבו. לא חלקית ולא מלאה.
זהו אינו תרגיל בדרגת קושי גבוהה במיוחד.
אך ללא ספק מבוצע כאן בצורה יפה מאוד.
בתרגיל של דניאל, ללא ספק מדובר בחצי מעגל. אולי בצילום קשה לראות, אך בתור אחד שראה את זה לייב, אין כל ספק...
נערך לאחרונה על ידי RonTo; 11-03-2011 בשעה 14:08:07.
רון טוסמן
רון אתה מתכוון לזבו או לדניאל?
אני לא מקצוען ולא מדגדג את הרמות האלה, אבל זה נראה לי תרגיל ברמת קושי מטורפת. חוץ מהביצוע של זבו לא ראיתי אף אחד עושה דבר כזה. אני מתכוון כמובן לביצוע חלק בלי עיגולי פינות למינהם כמו מספר קטעים ישרים שקוראים להם מעגל.
יואב, למרבה הצער איני מוצא את הסרטון אך כבר בשנת 2006 חן צרפתי ומספר מתחרי מסטרס אחרים ביצעו את התרגיל הזה אך בגירסא קשה יותר - שמניית רולים ברוורס כחלק מהסט מנוברס.
רון טוסמן
התרגיל אינו קשה במיוחד
טיסה אחורה, בזמן גלגול, זה לא קשה בכלל
מה שמקשה בתרגיל הוא להשתמש ב-RUDDER, כדי ליצור את המעגל, כאשר כשהופכים את המסוק צריך להחליף את הכיוון ב-RUDDER, והכל בקוארדינאציה טובה כדי שהתרגיל יראה טוב, בין לבין להשתמש בקצת ELEVATOR כדי לשמר את התנועה אחורה
התרגיל הזה ספציפית דורש חשיבה מהירה וקוארדינאציה, כולל זיהוי מצב אבסולוטי של המסוק בכל מצב
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz
הרבה יחלקו על דעתי אבל הוא המטיס המוכשר ביותר בעולם!
לא רואים אותו בתחרויות אבל כל פעם שהוא נותן מופע כזה הוא מצליח להוכיח לנו שיש משהו מיוחד בהטסה שלו.
נ.ב- התרגיל באמת יצא חלק ויפה.
זאבו.
הוא אכן מטיס מוכשר אך אני לא חושב שהמטיסים הטובים בארץ יורדים מרמתו.
יש סיבה לכך שהוא, כמו טארק אגב, לא משתתף בתחרויות..
היכולת שלו להעלות שאו מדהימה ובהשתוללות הוא מעולה. אך כשזה נוגע לדיוק, הטיסה שלו לוקה בחסר ועל כן, הוא נשאר בנישה של קידום מכירות וטיסות דמו.
שוב אחזור ואומר שהוא מצויין, אבל יש טובים ממנו לעניות דעתי.
רון טוסמן
הטסה מדהימה ללא ספק
TREX 700N DFC
GOBLIN 700 SKOOKUM BE GPS
EASYGLIDER PRO
איך מגיעים לרמה כזו מדהים
TREX 450 PRO FBL
TREX 600 N FBL
TREX 700N FBL
TREX 700E V2 FBL
שלט DX7
קצב וצרפתי עולים עליו בכל אספקט של הטיסה
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
לא פעם ראיתי כאן את החברה בארץ מטיסים,והם לא יורדים מהרמה של זאבו,יש כאן חברה כישרוניים מאוד,להגיע לרמת הטסה כמו שלהם לוקח כמה שנים טובות
טייסת בן גוריון בפיקודו של ללו
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
אכן תרגיל מרשים, לפני כשנה יצא לי להיות בשטח עם דניאל ואלי (אביו), במקרה באותו יום עלה נושא התרגיל הזה ודניאל ביצע אותו ללא שום קושי, לכל כיון וברמת דיוק גבוה מאד ממש כמו שאתה רואה בסרטון.
כשהתרגיל הזה מתבצע ע"י מקצוען הוא אחד היפים, החוכמה היא לשמור על דיוק ומהירות אבל מבחינת דרגת קושי יש תרגילים מורכבים יותר.
לזאבו יש סגנון טיסה מרשים לעין, ובאמת הוא מתאים היום יותר לטיסות דמו.
מגיע למטיס הזה הרבה כבוד על כל הסרטונים שבטח לפני 3 שנים אתגרו כאן לא מעט מטיסים.
קצב זה מכונת דיוק, זה מה ששם אותו איפה שהוא נמצא, ואני מקווה שיעלה עוד יותר גבוהה.
gaui x5
hurrican 550 fbl
TREX 500
trex 450 sport
איציק רמתי
ויקומו המלפפונים ויכו את הגנן
אל תדאגו לזאבו
הוא יכול להטיס מדויק מאוד
אין ספק שהוא יכול, הוא ועוד 500 מטיסים.
gaui x5
hurrican 550 fbl
TREX 500