שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: טנק דלק...

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל טנק דלק...

אהלן, לפני בערך חודשיים-שלוש קניתי טיסן טריינר, התחלתי ללמוד עם מדריך ובקיצור הגעתי למצב שהיום אני כבר מטיס לבד... יש רק בעיה אחת - הטנק דלק. המדריך שלי אמר לי כמה וכמה פעמיים שאני צריך להחליף אותו בגלל שאני יכול להטיס רק איזה 7-8 דקות בלחץ, וזה מעצבן! טריינר אמור להביא לפחות 12 דקות, אז למה אצלי כל כך מעט? בגלל שאני מתחיל, אני מטיס בערך 5 דקות ואז מנחית כי אני לא רוצה לקבל קאט בגלל דלק כי לפעמיים לוקח לי איזה 2-3 נסיונות לנחות.
    בכל מקרה, אני צריך טנק דלק שיפסיק לי ל 12 דקות, על מה אתם ממליצים? אני רוצה לדעת כמה זה עולה, איפה לקנות, איך מחליפים אותו וכדומה...

תודה רבה.
    פתגם סיני עתיק אומר - 'זה ששואל הוא טיפש לחמש דקות, אבל זה שאינו שואל נשאר טיפש לנצח'.

תודה!
    24
    הודה 58 פעמים ב 36 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: טנק דלק...

תלוי במנוע שלך בעיקרון בדר״כ משתמשים במיכל 12oz או 14oz
    בכל מקרה יש מישהו אחד שאני ממליץ לך לקנות ממנו וזה ישראל אסולין הוא יתן לך הדרכה מעולה וגם יתאים לך מיכל לטריינר שלך.
    זה המספר שלו--054-8087751 תגיד לו שלירון הפנה אותך *
    Logo 700 extreme

Futaba-12FG
    Futaba-6XH

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני אתקשר אליו מחר כי לא נעים בשער כזאת מה המחיר בערך של טנק דלק 14oz?
    את האמת, אני לא יודע אפילו איזה מנוע יש לי נראה לי 46...
    פתגם סיני עתיק אומר - 'זה ששואל הוא טיפש לחמש דקות, אבל זה שאינו שואל נשאר טיפש לנצח'.

מנחת הבית
    שומרת
    תודה!
    2
    הודה 291 פעמים ב 241 הודעות
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Hurricane צפיה בהודעה
    אני צריך טנק דלק שיפסיק לי ל 12 דקות, על מה אתם ממליצים? אני רוצה לדעת כמה זה עולה, איפה לקנות, איך מחליפים אותו וכדומה...

תודה רבה.
    על מנת לקבל 12 דקות טיסה, אתה צריך להכפיל את נפח המיכל (טנק) ביחס הזמנים המבוקשים. במילים אחרות, נפח המיכל שקיים כרגע מוכפל ב- 1.5, יאפשר לך 12 דקות טיסה
    מיכל דלק לטיסן קונים בדרך כלל בחנות טיסנים. הם גם יגידו לך מה מחירו
    התקנת מיכל חדש כדאי לך ללמוד בפעם הראשונה ממישהו מנוסה, בסביבתך הקרובה. חבל שתתקין מיכל ובגלל טעות כלשהי הוא ידלוף ו/או לא יתפקד טוב

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אוקיי, תודה רבה... ביום שישי הבא אני יעבור בשלט רחוק ויבדוק מה המחיר וכמה עולה התקנה... תודה רבה!
    דרך אגב, יש חנות טיסנים בבאר שבע? גם אני מכיר את באר שבע מאוד טוב וגם בדקתי בגוגל, אבל עדיין... אולי יש משהו?

תודה!
    2
    הודה 155 פעמים ב 138 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני ממליץ לך משהו הרבה יותר פרקטי ומועיל שלא דורש החלפת מיכל דלק כלל.
    טוס בגובה סביר העבר מנוע לסרק וגש לנחיתה, בצע זאת מספר רב של פעמים במקומות במרחב ההטסה עד שתרגיש בטוח שברגע שתקבל קאט תוכל לנחות בשלום.
    ליתר בטחון בקש מהמדריך שלך להיות לידך ובצע כיבוי מנוע יזום במקום שבו אתה מרגיש נוח לנחות,בצע זאת מספר פעמים .
    תדלק מיכל מלא וטוס להנהתך בגובה הסביר בהתחשב בכיווני הרוחות וכו.... עד אשר המנוע יכבה באופן מפתיע או אז תדע בוודאות כמה זמן אתה יכול להטיס וגם הרווחת שיעור נחיתות בקאט.

אם אתה חושש משיעור נחיתות בקאט טוס 5 דקות נחת ופרק את הכנף כדי לבחון כמה דלק נשאר במיכל.
    אם אכן הזמן אינו מספק גש לחנות הטיסנים הקרובה להתאים מיכל דלק גדול יותר.
    המחיר הוא כמה עשרות שקלים .

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני עשיתי את השיעור הזה כבר וקרה לי כמה פעמיים שקיבלתי קאט, אני לא זוכר כמה זמן זה היה בערך 7 דקות... אבל עדיין זה מפחיד שאני יקבל קאט במצב לא נעים וזה כבר יהיה בעיה אחרת, אני מעדיף לא לקחת סיכון ולשלם את הכמה עשרות שקלים האלה ולהיות בטוח ולהנות מטיסה ארוכה יותר

תודה רבה לכולם על העזרה המהירה....

תודה!
    1
    הודה 4 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Hurricane,

צריכת הדלק של מנוע 46., המופעל נכון, על דלק 5%-10% ניטרו, בכוח מלא; היא 0.8 אונקיות לדקה לערך.
    פירושו של דבר הוא שמכל 10 אונקיות (10 oz, אם לא הבנת), אמור להספיק לטיסה של 10 דקות בכוח מלא; ואפילו להשאיר מעט דלק למקרה חירום.
    ברור שטיסה שאינה בכוח מלא לכל אורכה, אמורה להמשך יותר זמן.

הכתוב בפסקה זו מותנה בכך שהתקנת המכל תקינה, שה-clunk מגיע לאחורי המכל ללא 'היתקעות', שאין חרירים בצינור הדלק בתוך המכל; או כל תופעה אחרת המונעת מהמנוע לצרוך את רוב רוּבּה של תכולת המכל.

אני הטסתי טיסן עם מנוע 49. בכוח חלקי, לאורך 49 דקות (!), על מכל בנפח 12 אונקיות; ולאחר הנחיתה עדיין היה מספיק דלק.

התקנת מכל גדול יותר (אם היא בכלל אפשרית) כדי לחפות על 'פשלות' בהתקנה, רק תכביד את הטיסן ותחמיר כל בעיה הנובעת משינוי גובה הדלק כתוצאה מצריכתו ע"י המנוע.

פתרון מעט יקר יותר, אבל bullet-proof, הוא מכל-שלפוחית; כזה, או כזה. אבל זהו הפתרון האולטימטיבי!

דר צאלון
    DarZeelon
    052-2588489
    ddzeelon@gmail.com

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •