קיבלתי סוף-סוף את השלט המיוחל ולהפתעתי גיליתי שסטיק המצערת ללא "קליקים".
כלומר שמשחקים בו אין את תחושת הקליקים במצערת.
האם כך הדבר צריך להיות בדגם הזה?
האם אתם מכירים דרך לשנות זאת?
אני חוזר להטיס לאחר הפסקה ארוכה והרגשת הקליקים מוטמעת בי...
קיבלתי סוף-סוף את השלט המיוחל ולהפתעתי גיליתי שסטיק המצערת ללא "קליקים".
כלומר שמשחקים בו אין את תחושת הקליקים במצערת.
האם כך הדבר צריך להיות בדגם הזה?
האם אתם מכירים דרך לשנות זאת?
אני חוזר להטיס לאחר הפסקה ארוכה והרגשת הקליקים מוטמעת בי...
הי
ה"חלקות" של המצערת היא בעייה\תכונה מוכרת בשלט הזה, ככה הוא מגיע, תמיד, ניסיתי לסדר קליקים ובסוף וויתרתי...
שיט, ננסה להתרגל....
בגרסת מסוקים אין קליקים, הם כנראה מוציאים את השלט עם מצערת חלקה כדי לתת מענה למסוקאים.
תבדוק אם הפחית שלוחצת על הגלגלת בעלת בליטה בצד השני, אם כן, אז זה פשוט, צריך להפוך את הפחית.
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
אנסה, תודה.
אם מישהו בדק כבר אשמח לשמוע תגובה.
כפי שכבר נאמר כאן, השלט הזה הוא רב תכליתי - כלומר מיועד למסוקים, טיסנים ודאונים.
במסוקים אין רצ'ט בסטיק מצערת. לעומת זאת, בטיסנים העדר הרצ'ט אינו מפריע. אם אתה רוצה להרגיש יותר את תנועת הסטיק אתה יכול לעשות זאת בעזרת מתיחת הקפיץ בתוך השלט, המשפיע על קושיות תנועת סטיק המצערת. באותה מידה אתה יכול לכוון את עוצמת הקפיצים האחרים לרגישות הסטיקים על פי נוחיותך והרגליך.
כן, בדקתי... לפחות בשלט שאני קיבלתי, לפחית לא היתה בליטה, וגם אין שום משמעות ל"היפוך" כי היא סימטרית ב 100%.
נערך לאחרונה על ידי AmitB; 11-05-2011 בשעה 19:49:48.
תודה לכולם,
כניראה שאאמץ את הצעתו של FlatSpin ואמתח את הקפיצים כפי שהוזכר בשירשור של עמית.
אתה יכול לאמץ את הרעיון שבצע חבר שקיבל השבוע את המערכת הזו - שבנוסף היתה מוד 1, כך שהיה צריך גם להפוך את מקום המצערת והגה הגובה ("עבודה מאומצת" של 3 דקות שלמות - יותר פשוט מזה אי אפשר) - על הפחית הוא דפק קלות עם מסמר חד - והרי לך יוצר קליקים, משהו משהו.
עמירם - הדפיקה עם המסמר מכפילה את זמן ההסבה![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
איך זה נראה לו הטריק עם המסמר?
למען האמת ניסיתי את זה (הרבה לפני הפוסט הזה), ודי התאכזבתי... התקבלו קליקים די מצ'וקמקים, בדיעבד נראה לי לא מועיל ומיותר.
הפלדה של הקפיץ די איכותית יאמר לזכות הסינים ולכן הבליטה שהתקבלה לי אחרי הדפיקה עם המסמר היתה מאוד מעוגלת.
אפשר לכרומוזום הזה שיעשה קליקים!
יש מדריכים ב rc groups