שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

נושא: חלקי אוטו המוזמנים מחו'ל

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל חלקי אוטו המוזמנים מחו'ל

שלום רב לכולם, זאת ההודעה הראשונה שלי ואני חדש בפורום
    אז ככה, אני יהיה כנה. אני מוכר מכל מיני תוספות לרכב, מגן שמש, מגיני בוץ וכדומה.
    המחירים הם בד"כ 30 דולר פחות או יותר ( לא כולל משלוח ).
    הזמנתי בהתחלה סט מגיני בוץ + מגן שמש + מגן פנסים שכל אחד מהם שווה 30 דולר כלומר 90 דולר.
    עכשו קראתי קצת בפורום פה, וראיתי שהרבה אנשים אומרים שזה לא חוקי שמצהירים מתחת ל 50 דולר
    אבל כמו הרוב הצהרתי שווי של 40 דולר . עכשו שלא תבינו לא נכון, ברמת העיקרון אין לי בעיה לשלם מכס, הבעיה היא שהמכס מוגזם לגמרי ! יקומו החכמים ויגידו אז אל תזמין, יקמו המתחכמים ויגידו אז תצהיר מתחת ל 50 דולר
    אם נעזוב את הדיון של 'לדפוק את המדינה' ואם זה בסדר או לא בסדר , הסיפור הוא כזה .
    הזמנתי כבר משהו כמו 6 חבילות, שבכל חבילה יש 3 פריטים. בחלק מהם לא דרשו ממני לשלם שום דבר, זה פשוט הגיע דרך הדואר . בחלק זה הגיע עם שליח ושילמתי 35 שקל על חלק ( כנראה שזה EMS ) ובהזמנה האחרונה שלי שילמתי סכום מטורף של 256 שקל !!!! על מוצר ששווה 20 דולר , וזה הערך האמיתי שלו, הוא באמת שווה 20 דולר והיו בחבילה 2 כאלה . זאת אומרת על 40 דולר שילמתי 256 שקל . אין לי מושג על מה .
    בכל מקרה העברתי את זה, והחבילה הבאה נתקעה במשרד התחבורה והם רוצים שאני אבוא לשם עם קבלות, שאגב לא תואמות את המחיר כי 90 דולר זה לא 40 דולר.
    השאלה שלי היא כזאת.
    האם ללכת לשם ולשחק אותה ראש קטן, ולהגיד שלא ידעתי, וואני מניח שהם יודעים שאנשים מצהירים מתחת למחיר הקיים ופשוט לשלם את הקנס.
    או ללכת לשם בלי קבלה ולהגיד שפשוט אבדה ... אשמח לעצה ממישהו עם ניסיון.
    והשאלה הכי חשובה, איך אני ממשיך מפה.
    אני לא רוצה להסתבך עם המכס\המדינה ... אני באמת ובתמים רוצה להזמין דברים זולים ולמכור. אני לא מבין למה הם עושים על 5-6 חבילות בחודש בעיות, חשבתי תמיד שהם רודפים את הדגים הגדולים ואנחנו הדגים הקטנים שעושים עוד 500 שקל בחודש משטויות הם עוזבים בשקט.
    אגב, אם אני מזמין חלק לכל חבילה , והמחיר האמיתי שלה הוא באמת מתחת ל 50 דולר, האם הם יכולים לעשות לי בעיות ? יש כמות של חבילות שמותר בחודש ? איך זה עובד ? אין לי בעיה להזמין חבילה אחת , אבל לפחות 12 חבילות בחודש ....
    תודה לכל העוזרים ומקווה שהסברתי מספיק ברור.

תודה!
    18
    הודה 74 פעמים ב 58 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: חלקי אוטו המוזמנים מחו'ל

כל חלק חילוף לרכב דורש אישור משרד התחבורה
    רוב הזמן אם לא רשום שזה חלק ספציפית לרכב זה לא יעצר
    בקשר למכס שחק אותה ראש קטן ותראה להם קבלה אמיתית

בכל אופן הגעת לפורום טיסנים ובתוכו תת פורום שמתעסק ביבוא חלקים לטסנים
    תומר

TBS Discovery Naza
    Multiplex Fun Cub
    VMar RV-4
    Axial SCX10 Jeep Rubicon
    Baja 5B SS
    Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF

Once upon a time:
    TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF

ממשלת מאדים התחילה לגבות עמלת EMS אז הלכתי לחפש את צדק
    תודה!
    58
    הודה 80 פעמים ב 65 הודעות
    כניסות לבלוג
    6
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי mohen צפיה בהודעה
    שלום רב לכולם, זאת ההודעה הראשונה שלי ואני חדש בפורום
    אז ככה, אני יהיה כנה. אני מוכר מכל מיני תוספות לרכב, מגן שמש, מגיני בוץ וכדומה.
    המחירים הם בד"כ 30 דולר פחות או יותר ( לא כולל משלוח ).
    הזמנתי בהתחלה סט מגיני בוץ + מגן שמש + מגן פנסים שכל אחד מהם שווה 30 דולר כלומר 90 דולר.
    עכשו קראתי קצת בפורום פה, וראיתי שהרבה אנשים אומרים שזה לא חוקי שמצהירים מתחת ל 50 דולר
    אבל כמו הרוב הצהרתי שווי של 40 דולר . עכשו שלא תבינו לא נכון, ברמת העיקרון אין לי בעיה לשלם מכס, הבעיה היא שהמכס מוגזם לגמרי ! יקומו החכמים ויגידו אז אל תזמין, יקמו המתחכמים ויגידו אז תצהיר מתחת ל 50 דולר
    אם נעזוב את הדיון של 'לדפוק את המדינה' ואם זה בסדר או לא בסדר , הסיפור הוא כזה .
    הזמנתי כבר משהו כמו 6 חבילות, שבכל חבילה יש 3 פריטים. בחלק מהם לא דרשו ממני לשלם שום דבר, זה פשוט הגיע דרך הדואר . בחלק זה הגיע עם שליח ושילמתי 35 שקל על חלק ( כנראה שזה EMS ) ובהזמנה האחרונה שלי שילמתי סכום מטורף של 256 שקל !!!! על מוצר ששווה 20 דולר , וזה הערך האמיתי שלו, הוא באמת שווה 20 דולר והיו בחבילה 2 כאלה . זאת אומרת על 40 דולר שילמתי 256 שקל . אין לי מושג על מה .
    בכל מקרה העברתי את זה, והחבילה הבאה נתקעה במשרד התחבורה והם רוצים שאני אבוא לשם עם קבלות, שאגב לא תואמות את המחיר כי 90 דולר זה לא 40 דולר.
    השאלה שלי היא כזאת.
    האם ללכת לשם ולשחק אותה ראש קטן, ולהגיד שלא ידעתי, וואני מניח שהם יודעים שאנשים מצהירים מתחת למחיר הקיים ופשוט לשלם את הקנס.
    או ללכת לשם בלי קבלה ולהגיד שפשוט אבדה ... אשמח לעצה ממישהו עם ניסיון.
    והשאלה הכי חשובה, איך אני ממשיך מפה.
    אני לא רוצה להסתבך עם המכס\המדינה ... אני באמת ובתמים רוצה להזמין דברים זולים ולמכור. אני לא מבין למה הם עושים על 5-6 חבילות בחודש בעיות, חשבתי תמיד שהם רודפים את הדגים הגדולים ואנחנו הדגים הקטנים שעושים עוד 500 שקל בחודש משטויות הם עוזבים בשקט.
    אגב, אם אני מזמין חלק לכל חבילה , והמחיר האמיתי שלה הוא באמת מתחת ל 50 דולר, האם הם יכולים לעשות לי בעיות ? יש כמות של חבילות שמותר בחודש ? איך זה עובד ? אין לי בעיה להזמין חבילה אחת , אבל לפחות 12 חבילות בחודש ....
    תודה לכל העוזרים ומקווה שהסברתי מספיק ברור.
    אם אתה מייבא לצורך ממכירה ועשיית רווח ולא מדווח לרשויות אתה מבצע עבירה פלילית.
    ןלכן:

1. אתה גנב שאינו שונה מכל אחד אחר וחי על חשבוני כי אני משלם מס --גבוה-- בגלל כל מני פרחחים כמוך שמתחמקים מתשלום. האמת המחשבה שלך שאם תעשה עוד 500 שקל בחודש "על חשבון המדינה" זה לא נורא, מחליאה אותי. כי אם היית משלם מס אמת ומדווח אמת אזי אני הייתי משלם פחות, אבל לאאא אתה מעל החוק אז למה לא לדפוק את המדינה שתדפוק אותי בגללך????

2. הלוואי ומס הכנסה יעלה עליך, אתה יודע למה? אני אגיד לך, כי כשהם יעשו את זה הם יכריזו עליך כעסק לחלקי רכב ויחליטו שהמחזור שלך שקול למחזור של כוך חלקי רכב בפ"ת נניח של 1 מיליון ש"ח לשנה, ולכן הנך חייב מיסים של כ300000 ש"ח, אבל אתה, חכם מיימון , הרי איבדת את החשבונית, כנראה הכלב לעס אותה.... אז תשלם או שתשב עם החברה לתא "צארלי" בכלא.

3. אתה גם חושף את עצמך לתביעת רשלנות כי חלקי רכב צריכים לעבור תקינה, ומגן בוץ כשלך אם ייתלש למישהו בנסיעה בכביש 6 ויגרום לתאונת שרשרת עם נפגעים , ובחקירה יגיעו אליך ויגלו שהברחת ציוד אסור אז שוב תגיע לבית האסורים.

בקיצור - הסתבכת.. אני ממליץ לך גם למחוק את ההודעה שלך, כי מחלקת חקירות העלמת מס ברשות המיסים קוראים פה דרך קבע ושולפים חברה כמוך כי על עבירות פליליות אין חיסיון שם משתמש באינטרנט.
    סוף שבוע חופשי אחרון נעים לך.
    Boogle ולא Google קפיש?
    על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
    צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.

בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי

תודה!
    126
    הודה 33 פעמים ב 29 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Boogle צפיה בהודעה
    אם אתה מייבא לצורך ממכירה ועשיית רווח ולא מדווח לרשויות אתה מבצע עבירה פלילית.
    ןלכן:

1. אתה גנב שאינו שונה מכל אחד אחר וחי על חשבוני כי אני משלם מס --גבוה-- בגלל כל מני פרחחים כמוך שמתחמקים מתשלום. האמת המחשבה שלך שאם תעשה עוד 500 שקל בחודש "על חשבון המדינה" זה לא נורא, מחליאה אותי. כי אם היית משלם מס אמת ומדווח אמת אזי אני הייתי משלם פחות, אבל לאאא אתה מעל החוק אז למה לא לדפוק את המדינה שתדפוק אותי בגללך????

2. הלוואי ומס הכנסה יעלה עליך, אתה יודע למה? אני אגיד לך, כי כשהם יעשו את זה הם יכריזו עליך כעסק לחלקי רכב ויחליטו שהמחזור שלך שקול למחזור של כוך חלקי רכב בפ"ת נניח של 1 מיליון ש"ח לשנה, ולכן הנך חייב מיסים של כ300000 ש"ח, אבל אתה, חכם מיימון , הרי איבדת את החשבונית, כנראה הכלב לעס אותה.... אז תשלם או שתשב עם החברה לתא "צארלי" בכלא.

3. אתה גם חושף את עצמך לתביעת רשלנות כי חלקי רכב צריכים לעבור תקינה, ומגן בוץ כשלך אם ייתלש למישהו בנסיעה בכביש 6 ויגרום לתאונת שרשרת עם נפגעים , ובחקירה יגיעו אליך ויגלו שהברחת ציוד אסור אז שוב תגיע לבית האסורים.

בקיצור - הסתבכת.. אני ממליץ לך גם למחוק את ההודעה שלך, כי מחלקת חקירות העלמת מס ברשות המיסים קוראים פה דרך קבע ושולפים חברה כמוך כי על עבירות פליליות אין חיסיון שם משתמש באינטרנט.
    סוף שבוע חופשי אחרון נעים לך.
    בנצי תעשה לי ילד!!!!
    אם זה לא יכול להרוג אותך, זה לא ספורט זה משחק!

TREX 500
    NAZA QUAD
    KKMULTICOPTER QUAD
    BIXLER- הי"ד, אותר בחלקים :-)
    AURORA 9

תודה!
    290
    הודה 230 פעמים ב 209 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Shahars צפיה בהודעה
    בנצי תעשה לי ילד!!!!
    +1
    מתן.

שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.

תודה!
    47
    הודה 43 פעמים ב 26 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי ebay007 צפיה בהודעה
    +1
    +1
    T-rex 700e V2
    T-rex 450 V2

מיכאל,
    0526-10-11-42.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אהלן בוגל,

למה אני גנב ? הזמנתי 2 חלקים שכל אחד מהם שווה 20 דולר ושילמתי 256 שקל, אתה חושב שזה סכום נורמלי לקחת על פלסטיק ניקל לאורך החלון ?
    בנוסף החבילה שהגיעה למשרד התחבורה, יש בה מגן שמש ושתי תוספות מדבקות לרכב, ועל כל יום שהיא נמצאת שם אני משלם 8 ומשהו שקל, הגשתי בקשה ועכשו אני צריך לחכות שבוע ולדעת אם זה ישתחרר או לא, לבנתיים על כל יום אני משלם על מגן שמש מסכן ומדבקות !!! איך אני הגנב פה תסביר לי ?
    לא גנבתי שום דבר, אני מתחיל בקטן, אם זה ילך לי אז אולי אני אפתח עסק זעיר, אני לא רוצה לקפוץ למים ישר .
    יש אנשים שמזמינים ב 10000 שקל ולא נתפסים , אלו הגנבים, ולא אנשים כמוני שמנסים למצוא את דרכם ולנסות ולהשתפשף בעסק.
    ועוד רשמתי שאני לא רוצה להסתבך עם המדינה ואני כן
    מחפש את דרך הישר. ובכלל אני לא יודע אם בשביל למכור 4-5 חלקים בחודש שווה לי לפתוח עסק , או דרך אחרת שאני לא מכיר כדי שזה יהיה חוקי ( אשמח אם תעזור במקום להתעצבן )
    אם אתה חושב שבגלל אנשים כמוני שמחפשים את דרכם אתה היית משלם פחות, אז אתה חי באפוריה, כן כן הינה גם הדלק ניהיה זול יותר , אה כיף !
    במקום לנסות לעזור, אתה ישר מתקומם ותוקף , ונפלת על בחור שאחרי שאני מוריד תוכנה פרוצה אני בד"כ קונה אותה ...
    תודה, אבל לא תודה על הגישה התוקפנית ולא עוזרת.

תודה!
    126
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

העניין הוא שאתה מפספס את העניין- ולפי מה שכתבת אני גם חושב שאתה מבין את זה, פשוט לא כל כך אוהב את זה.

ואני אסביר:

במדינה ישראל יש חוק, תקנות ושאר דינים שחלים עלינו כאזרחים. הדין החל עלינו די דפוק ומקומם בהמון נקודות ומה שאתה מדבר עליו הוא באמת נקודה ספציפית וקטנה, ובנינו ה-256 ש"ח האלה הם באמת לא משמעותיים ולא מה שישנה את כמות המיסים שאני, אתה או בוגל משלמים.

אבל!!!! זהו עדיין הדין החל!!! וכאזרח שומר חוק או כזה המחפש את דרך הישר, ע"פ דבריך, עליך לכבד אותו ולכלכל את צעדיך עפ"י הוראותיו, אני באופן אישי מאמין מאוד במשפט "דין פרוטה כדין מאה"...

אם זה נראה לי נורמאלי לשלם כאלה סכומים על מגן שמש ומדבקות?? ממש לא, ותאמין לי שיש דברים שנראים הרבה יותר גרוע.
    אבל שוב, זו המדינה וזה הדין החל. גם לי לא תמיד התחשק לבוא לעשות מילואים או לשלם מיסים או מכס לצורך העניין אבל כשצריך אז צריך, עושים את זה וממשיכים הלאה. תמיד קיימת האופציה לעבור למדינה אחרת אם החלטת שהמצב בישראל הוא יותר מידי בשבילך.

אגב, זה שיש כאלה שמזמינים בסכומים גבוהים ולא משלמים זה לא עושה את המעשה לתקין ובסדר- אתה תמיד מוזמן לקחת את הסיכון רק אל תבוא לבכות על זה כאן ולצפות לקבל כתף תומכת.

בכלל, אם אתה מבצע עבירה על החוק (ולא משנה איזה חוק) אני לא הייתי עולה לפרסם את זה כל כך מהר באינטרנט.

מאחל לך שתמצא את הדרך כמה שיותר מהר, שתרוויח המון ושתדאג להפריש למדינה את הסכומים שמגיעים לה גם אם אתה לא אוהב את זה.

שחר

TREX 500
    NAZA QUAD
    KKMULTICOPTER QUAD
    AURORA 9

תודה!
    26
    הודה 6 פעמים ב 6 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני מחפש אתר שנקרא Efly ......והיגעתי בטעות לבוגל ייעוץ משפטי......וכל מיני פופ אפס של מכירות חלקי רכב בשוק.......מישהו מכיר קישור טוב יותר????????

תודה!
    58
    כניסות לבלוג
    6
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

יש הבדל בין פיפי קטן /בורח בבריכה לבין לעלות על המקפצה ולהשתין בקשת.

כל רואה חשבון או מנהל חשבונות רחמנא ליצלן ידע להסביר לך את החוק ועליך ללמוד אותו לפני שאתה מנסה למכור גרגיר חול.

את ה256 שקל שילמת כי לא בררת מראש את העמלות החלות על משלוחים שונים.

בעניין מהות התשלום אתה בבחינת הצועקים "אבל גם אחרים כמוני" . אם תתפס על עבירת מהירות האם יתחשבו בך על סמך העובדה שבוודאי עוד 30% מהנוסעים בדרך בה נתפסת עברו על החוק??

במקום להיות עם ה70% שאינם עבריינים אתה בוחר להצטרף ל30% שכן ולבכות למה אחרים הצליחו לגנוב ואתה לא....

אם אתה משלם דמי אחסנה , כנראה ש"לקחת את הזמן" שלך כי דמי אחסנה משלמים אחרי זמן המתנה די ארוך בו ניתנת לך ההזדמנות לפנות לרשויות המוסמכות לקבל אישור למוצרים.
    מאידך היית צריך עם תום המועד שניתן לך לבקש לשלוח חזרה לשולח את המוצרים ולבקש מהשולח זיכוי על עלותם בניכוי דמי המשלוח.

ולסיכום, השתנתץ מהמקפצה, נתפסת וצעקו עליך, אז אתה מתלונן "למה אין לכם אמפטיה אלי??" כתף מבינה וסולחת תמצא אצל אמא, פה באת לקבל ייעוץ שיכוון אותך, חלק מזה זה גם לחטוף הטפת מוסר אם הודית שאתה עבריין- מה לעשות אלו החיים.
    המלצתי לך למחוק את שכתבת, אבל אתה בחרת להתנגח, לא יכולת למצוא מתנגח מאושר ממני... המשך בבקשה, אני אוהב פניני לשון.

הנה לינק לחוק הבסיסי :http://ozar.mof.gov.il/taxes/madrihim.htm
    רואה חשבון אתה יכול למצוא בפורום עסקים קטנים ועבודה מהבית ב"תפוז"

אם המחזור שלך גבוה מ1 ש"ח ונמוך מ60,000 ש"ח בערך, עליך להרשם כ"עוסק זעיר".

אם אתה לא רוצה, אז אל תמכור ואל תעשה עסקים, אם אתה רוצה לעשות עסקים - עשה אותם כחוק !!!
    Boogle ולא Google קפיש?

תודה!
    126
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני לא מתמחה ברישוי עסקים אבל נדמה לי ששינו את החוק והחיה הזו "עוסק זעיר" בוטלה.

שחר

TREX 500
    NAZA QUAD
    KKMULTICOPTER QUAD
    AURORA 9

תודה!
    58
    כניסות לבלוג
    6
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אכן שחר , טעיתי בשם הגדרה, אך לא בסווג זה נקרא "עוסק פטור" - מופיע במדריך המע"מ ס'3 - שנמצא בלינק שנתתי

http://ozar.mof.gov.il/taxes/osek_mam_new.htm
    Boogle ולא Google קפיש?

תודה!
    126
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שמע.. עו"ד... רצוי שיהיה דיוק לפרטים.

אבל לא רק לזה התכוונתי- נדמה לי ששינו שם כל מיני דברים בהגדרות ובחיובים.

שוב אני לא מתמחה בתחום ואני מדבר מזיכרון כללי בלבד.

TREX 500
    NAZA QUAD
    KKMULTICOPTER QUAD
    AURORA 9

נושאים דומים

1. [עזרה!] בחירת סימולטור לפני קניה מחו'ל
    על ידי izicopter בפורום פורום רדיו ואלקטרוניקה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-11-2010, 01:20:19
  2. אוטו עם Trex 450
    על ידי eitanln בפורום פורום מסוקים חשמליים