חיפשתי קצת נתונים על השלט כי בקרוב אני רוצה לקנות שלט, וכל המחירים הם 450/500$ לשלט הזה, ופתאם אני מוצא את זה, ב 350$ עם מקלט 10 ערוצים?
http://www.lowpricerc.com/product_in...oducts_id=1438
חיפשתי קצת נתונים על השלט כי בקרוב אני רוצה לקנות שלט, וכל המחירים הם 450/500$ לשלט הזה, ופתאם אני מוצא את זה, ב 350$ עם מקלט 10 ערוצים?
http://www.lowpricerc.com/product_in...oducts_id=1438
זה בלי סרווים וזה זול ב 1000 שקל בערך מהארץ.
יש לי את השלט הזה והוא ממש טוב
1300 שקל זה זול ממש, וגם המקלטים בארץ עולים כמו בחו"ל
רון קדוש
Airtronics/Sanwa SD-10G
GoldWing RC Yak55Sp w/DLE55
HobbyKing Yak55m
1000 שקל בארץ עם מקלט 10 ערוצים? איפה?
זה השלט הכי חדש של sanwa, נכון?
ואת האמת אני מתלבט בין sanwa 10 לאוררה 9, מה אתה חושב? כי המחיר הוא בערך 400-500 שקל וזה דיי משמעותי..
אין לו אטמפריה (או איך שלא רושמים את זה) נכון?
ולפי מה שקראתי כל הsanwa ממש גרוע, אי אפשר להבין כלום מהתפריט שלהם וכדומה, אבל ב10 זה קצת השתפר, מה אתה חשוב?
לא זול מידי. זה המחיר פחות או יותר (בחו"ל כמובן). שלט טוב מאוד. נמכר בטיסן חיפה.
לפני כשנה הייתי במצב דומה עת החלטתי לרכוש שלט חדש. לקו הגמר הגיעו שני שלטים: "פוטבה 10C" ו"סנוואה SD 10G". בסופו של דבר החלטתי לרכוש את ה"פוטבה". ההתלבטות נוספת הייתה האם לרכוש בארץ או להביא מארה"ב. מאחר ובכוונתי היה לייבא את השלט כחוק (כלומר להשיג אישור ממשרד התקשורת, להצהיר עליו במכס ולשלם את כל המיסים) התברר לי, שלהביא את המכשיר מארה"ב יהיה יותר יקר מלרכוש אותו בארץ. בסופו של יום רכשתי את השלט בארץ (אצל אילן ב"טיסן נתניה").
אומנם חלה ירידה נוספת בשער הדולר ולכן, אולי, כדאי לך לבדוק שוב את הפערים במחיר, אך זכור (בהנחה, שאינך מתכוון לנסות ולהבריח אותו במזוודה) שיהיה עליך להשיג אישור ממשרד התקשורת בעצמך (קיים מדריך להשגת האישור כאן בפורום) וכמובן לשלם מכס ומע"מ.
אני הייתי ממליץ לך לנהוג כדלקמן: לבחור שניים או שלושה שלטים אותם אתה מבקש לבדוק (מהחברות המובילות). גש לחנויות, תחזיק אותם, תפעיל, תשחק קצת ותקנה את זה שאיתו אתה מרגיש הכי נוח.
בהצלחה ותתחדש.
גיל ברקאי, צורן
נערך לאחרונה על ידי gillb; 26-06-2011 בשעה 15:53:53.
תבדוק על שלט פוטבה 8, אתה מעדכן לו גרסא והוא הופך ל12 ערוצים.
המון ממליצים
ה SD10 הוא ספינת הדגל החדשה של Sanwa (נקראת בארה"ב Airtronics) וזה באמת המחיר שלה.
אני רכשתי מהאתר הזה את השלט הבסיסי בסדרה מדגם SD5G, גם במחיר זולי חסית (380 ש"ח למוצר שעולה בארץ 650).
אני אישית קצת מאוכזב מהשלט שלי בגלל איכות פלסטיקה ירודה (אין כמו לרכוש רצועה לצוואר מקורית ב 30 שקל ואז לגלות שהחלק במשדר שתופס את הרצועה פשוט לא עומד במשקל המשדר)...
אני לא יודע אם במשדר הזה הפלסטיקה יותר איכותית או לא, אך בכל מקרה זו נחשבת לחברה ותיקה ואמינה.
אגב, החברה הזו מייצרת אלקטרוניקה מעל 30 שנה, התחילה כיצרן של מכונות Arcade למשחק...
המותג: www.airtronics.net
היצרן האמיתי www.sanwa-denshi.co.jp
כל טוב,
לי היה sanwa rds8000 החלפתי לארורה 9 אין מה להשוות ביכולות צפה