תגובה: מסוקאי מתחיל צריך עזרה/המלצה.

נכתב במקור על ידי
guy1a
תעשה חיפוש
בחיית ...
לפני שבועיים שלושה הכנסתי רשימה מלאה בשביל פרימן ( לא פריימן ) אני לא יודע איפה השרשור ההוא.
כל מה שאתה צריך בשביל להטיס מסוק 450 בחיני חינם - נופל לך בתקציב כולל חומרים / חלקים וחלפים ...
גיסנו, זה היה כבר לפני איזה חודשיים.. די הרבה זמן טחנתי בשלב ההתלבטויות.
ולפותח השרשור - אתה מתעניין חדש ואני מאד מבין את הסטטוס שלך ואת הרצון לקבל תשובות ברורות, אבל ממתחיל למתחיל - יש כאן המון עניין של דעות ותתקשה לקבל דעה אחת מוסכמת. שאלות פתוחות כגון ״איזה מסוק מומלץ״ פותחות פתח להמון דעות שיבלבלו אותך - טי רקס, הוריקאן, 450, 500 וכו וכו׳.
המלצתי לך- כל שבוע נפתח כאן בפורום לפחות שרשור אחד בכותרת ״צריך המלצה למסוק ראשון״. באמת כל שבוע. תדפדף אחורה בפורום ותקרא מה אמרו לאחרים. תאסוף ידע, תלמד קצת ואז תשאל שאלות ממוקדות שנוגעות למה שלמדת והבנת או לא הבנת- ככה התשובות שתקבל ייפלו יותר בקטגוריית העובדות, ופחות בקטגוריית הדעות. וזה ייקל עליך מאד לגבש דעה אחרי שיהיה לך בסיס ידע מינימלי בתחום. תאמין לי, חודשיים התלבטתי איזה מסוק ראשון לקנות ומאד מאד בילבלו אותי הדעות השונות כאן. לכן שוב, המלצתי - קודם כל תקרא ותלמד את התחום מתשובות שקיבלו אחרים וממאמרים שפירסמו פה (יש סדרת מאמרים מצויינת שכתב ואדים בשם ״לדבר מסוקאית ולשרוד״ שנותנת סקירה בסיסית מקיפה לכל עולם המושגים בתחום. שוב, ברמה הבסיסית). משם יהיה לך הרבה יותר קל לגבש דעה משל עצמך.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9