---------------------
החלפת זכוכית בלבד
מעבדת תיקון גלקסי
מעבדת תיקון אייפון
כל מה שרצית לדעת על FPV
---------------------
ועכשיו אנחנו מבינים כמה קל היום לעשות פצצות "חכמות" (חכמות רק במקרה שמי שמחזיק את ההגה הוא חכם... אחרת...)
ארז
!!!BEWARE WE ARE IN THE AIR!!!
רק שהחברה האלו לא יעברו להסברים על פצצות גרעיניות....![]()
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
אפשר להוסיף טייס אוטומתי ו GPS
אני לא יודע אם הם מפגרים או לא...
עם שני דגמים כושלים בטירוף, הם עברו לכנף המעופפת שהסיני עכשיו מוכר, חוכמה גדולה להטיס FPV ולקרוא לזה "פצצה".
ונראה לי שדי פשוט לבנות דגם שיראה כמו פצצה וגם יטוס...
אושרי
מה שמטריד כאן זה לא איכות הבנייה של 2 חתיכות הקצף הראשונות שהם בנו ולא המוקצף השלישי המוכן שהשתמשו בו, אלא העובדה שהיום ט י ל מ ו נ ח ה הכי זול עולה 100,000$ ושצריך לשים אותו על כלי שעולה למעלה מ30 מיליון דולר בשביל להביא אותו ליעד, וכאן ניתן להגיע לאותה תוצאה בפחות מ3000$ ולשים למשל קילוגרם של סוכריות על המוקצף ויש לכזה דבר טווח של לפחות 10 ק״מ...
יש היום בתעשייה הבטחונית מזל״ט קמיקזה וגם הוא עולה סכום לא מבוטל
אני הולך למחוק את ההודעה הזאת תוך שעה רק למקרה שהפוסט הזה יתן למישהו רעיון, ממש מפחיד...
נא לא לצטט !!!
נערך לאחרונה על ידי alexk; 19-08-2011 בשעה 11:19:17.
---------------------
החלפת זכוכית בלבד
מעבדת תיקון גלקסי
מעבדת תיקון אייפון
כל מה שרצית לדעת על FPV
---------------------
אלכס
אני יכול להגיד לך שבפעם הראשונה ששמעתי על הנושא של fpv כבר שאלתי את עצמי ואת אחרים - איך קרה שזה עוד לא קרה ... וכמובן שיש את החשש ש"הם" לא יקבלו רעיונות ...
אבל אל תהיה תמים.
אנחנו לא המצאנו את זה .. ותהיה בטוח שזה כבר עבר ל"הם" בראש ... וגם אם לא .. אז יש מספיק ב youtube ....
זה המזל שלנו שהבני דודים שלנו לא כאלה מבריקים...
סתם לידיעה, הייתה תקופה שלא היו מוכנים למכור למדינות ערב סוני פלייסטיישן2 בגלל שהיו שם חלקי אלקטרוניקה מתקדמים שיכלו באמצעותם לבנות מערכת הנחייה מדוייקת לטילים.
עוד דבר שלא ידעתם הוא שאסור על פי חוקי מדינת ישראל לייבא אלקטרוניקה שיש לה הנחייה אוטומטית, rth, ap אמנם משהו שקשה לאכוף , אבל עכשיו אתם מבינים למה.
יש דברים שפשוט אסור לדבר עליהם בגלוי....
מנהלים יקרים, אודה לכם אם תמחקו את כל האשכול הטפשי והמיותר הזה....
---------------------
החלפת זכוכית בלבד
מעבדת תיקון גלקסי
מעבדת תיקון אייפון
כל מה שרצית לדעת על FPV
---------------------
קצת הגזמת עם המחיקה, זה ממש לא בטחון המדינה...
מי שרוצה לבנות דבר כזה (ונגיד שאת הרעיון הוא קיבל מצפייה בדבילים האמריקאים) יצטרך עדיין להרים חתיכת משקולת לאוויר וזה כבר לא דגם מוקצף.
בקיצור, לא הרעיון ולא הביצוע אני מאמין יבואו מקריאה של הפוסט הזה. שהוא לגיטימי ובלתי מזיק בעליל...
אושרי
נגיד אסור ליבא לישראל
ומה עם לבנון ? מותר ?
ומה עם הרשות הפלססטינית ? מותר ?
אז נגיד אני גר בג'נין ומזמין טייס אוטומטי וכנף שיכולה לקחת 1 ק"ג ומנחית את זה עם מערכת 433 מגה הרץ באמצע איזה מקום שאסור להגיד את שמו או את מיקומו .. זה מד"ב ?
לא ניראה לי
לצערי הרב - מאד אפילו כי זה באמת מדיר שינה מעיני - הטכנולוגיות הללו לא סודיות ולא בעיה להניח עליהם יד בכל מקום בעולם שיש בו פייפל, אינטרנט ודאר חבילות.
כמה זמן אתה מטיס ?
הנה ידעה מ2004
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2886952,00.html
ואללה ...
הסרטון עצמו חביב, אבל הרעיון של לקשר את זה לפצצה ממש לא "מדליק".
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9