היי,
היום יצאתי לבחון עם איציק כמה דברים:
1. מנועים חדשים מהסיני. אני פשוט מאוכזב מהמנועים האדומים של ה 5$ ב 1250KV, אני לא אומר שהם מוצר לא טוב אני פשוט אומר שבשבילי הם כבר לא מספיקים. קרה לי כבר מעל 10 פעמים שהכלי נפל בגלל כשל במנועים, בתושבות שלהן, חוטים שהתרופפו, ציר שפשוט נגזר פתאומית בצורה חלקה במקום לא הגיוני - בתוך המנוע והפחית (איפה שכביכול אין עומס) והפרופ והמתאם פשוט עפו. הכל קרה באמצע תימרונים אגרסיבים. המנועים החדשים הם עם KV יותר גבוה כך שהכלי הרבה יותר "חי" והתושבת שלהם יצוקה ומגיעה כחלק מהמנוע - יתרון עצום בהבט של מתקון וחוזק, ובכלל המנועים מרגישים יותר איכותיים. אני הרגשתי הבדל במנועים ישר, כל מיני סקפטיציקים למינהם אמרו שאין מצב ושההבדל לא יכול להיות כזה גדול ושאני מדמיין. נתתי ליאצק סיבוב שאישש את מה שאני מרגישהוא נשאר עם פרצוף כזה
2. הקטנתי סוללות ועברתי ל C יותר גבוה. בדרך אני מטיס עם 3000mAh עם 3S. הכלי מאוד יציב במונחים שלי וקצת אפילו עצל לטעמי. ב2 הטסות עברתי לסוללת nano tech עם C כפול בנפח של 2200mAh ב 3S כלומר עמידות בנפילות מתח גבוהה יותר כלומר משרעת סלד יותר יציבה ומשקל קטן יותר כך כל שהוא הרבה יותר אוירובטי. רואים את ההבדל בהטסה ומרגישים אותו. זמן ההטסה התקצר ל 5 דקות בלחץ.
3. לתחושתי הגעתי לקצה גבול של מה שאני יכול עוד להוציא עם הבורד הזה של ה KK מבחינה אוירובטית. היום בערב אני מתכוון לקודד מחדש את התוכנה שם במשהו עם תבלין משליהטיסות הללו נעשות לשם השוואה כי נראה לי שההבדל הולך להיות היסטרי. הייתה גם טיסה אחת שנגעתי עם הסקידים באדמת הטרשים בשדה במהירות גבוהה. לא היה נזק מלבד סדק בפרופ.
התוצאה הולכת להיות KKND
KKND - Kiil Krush n' Destroy
או
KKND - KK n' Dreamer
תלוי מה ייצא
כל הכבוד והמון תודה לאיציק שהגיע וצילם והצליח בממיומנות לא פשוטה לעקוב אחרי הQUAD הכי פסיכי שיששלדת eFly Rules!
טיסה אוירובטית עם סוללת 2.2A, לופים ורולים:
טיסה אוירובטית עם סוללת 2.2A, החלקה ונגיעה עם סקידים + סדיקת פרופ(00:45) :
טיסה אוירובטית עם סוללת 3A - באזים: