החלפתי כבר 3 סרוואים להיגוי ופשוט הם לא עומדים בעומס פשוט מעלים עשן יש למשהו רעיון לסרוו אמין יותר ???
החלפתי כבר 3 סרוואים להיגוי ופשוט הם לא עומדים בעומס פשוט מעלים עשן יש למשהו רעיון לסרוו אמין יותר ???
TREX 700N DFC
GOBLIN 700 SKOOKUM BE GPS
EASYGLIDER PRO
אתה יכול אולי לתת קישורים לסרוואים שניסית?
תבדוק שהמנגנון היגוי עובד חלק. (כמובן כשהסרוו לא מחובר).
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
2 מקוריים של HPI והשלישי לא מקורי קרה היום עוד לא פירקתי אותו בהמשך אני ירשום לך אותו.
תודה
TREX 700N DFC
EASYGLIDER PRO
ממש מוזר , לפי דעתי או הכיוון (הזוית) לא מתאימה ואתה מותח את הסרוו עד לקצה ויותר
אולי הסוללה שלך לא טובה
ויש סיכוי שאפילו יש קצר איפה שהוא בדרך שהסרוו פשוט הוא זה שאוכל את מפל המתח ונשרף
מס רכבים על שלט,טיסנים,ורחפנים למכירה
בנוסף המון ציוד!
לפרטים נא לפנות לפרטי
הי לגבי מערכת שלט אין בעיה ניבדקה וסוללה הוחלפה אני חושב שהבעיה היא טווחים (זוויות) לא חשבתי על זה ולאחר בדיקה ניראה לי שזו הבעיה השאלה איך פותרים אותה עוד סרוו ואני פושט רגל.
תודה על ההכוונה
TREX 700N DFC
EASYGLIDER PRO
מה הקשר לזוית? סרוו אמור לעבוד כמו שצריך בכל הטווח שלו.
תקנה סרוו חזק כמו שצריך עם גירי טיטניום/מתכת ואני לא מאמין שתיהיה בעיה, כמו כן תרכיב אותו כמו שצריך לפי הספר, תעבור שורה שורה ואל תפספס אפילו פרט אחד קטן שלא יהיו בעיות.
יש לך קישור לסרוו כזה??????
TREX 700N DFC
EASYGLIDER PRO
הזווית מאוד קשורה יש סרוואים שלא יכולים להגיע לזווית מסויימת שהשלט כן יכול להוציא מהסרוו וגם אם תראה אתה מזיז את הגה בשלט והסרוו לא זז עוד
תוסיף את המומנט על הסרוו (בכל זאת באחה) ובום נשרף
לפי דעתי תקנה עוד אחד אני מודע למחיר אבל אתה לא יכול לנסוע לצערי בלי ימינה ושמאלה,
תכוון אותו טוב טוב לפני שאתה מסיע ותקווה לטוב
מס רכבים על שלט,טיסנים,ורחפנים למכירה
בנוסף המון ציוד!
לפרטים נא לפנות לפרטי