כבר 4 חודשים מקבל חשבוניות עבור דמי טיפול בלבד
מה עושים במצב כזה ואיך מחייבים אותי עבור החודשים שהשעון לא עובד.
כבר 4 חודשים מקבל חשבוניות עבור דמי טיפול בלבד
מה עושים במצב כזה ואיך מחייבים אותי עבור החודשים שהשעון לא עובד.
על פי חוק הרשות המקומית חייבת להחליף את שעון המים!הרשויות מתעלמות מחוק זה בשל התקציב הגבוהה.זכותך וחובתך לשלוח את השעון לבדיקה על חשבונך ואם לאחר הבדיקה מגלים ששעון המים מזייף יזכו אותך בסכום המלא של הבדיקה ותצרוכת המיים.הרשות תערים קשיים כמובן אבל בסופו של דבר תחזיר לך עד הפרוטה האחרונה.אל תוותר להם.בהצלחה
במידה והשעון שלך מזייף לטובתך, אין שום דרך לדעת כמה צרכת - הרשות יכולה לבצע ממוצע ע"פ החודשים בהם כן היתה קריאה ולחייב אותך בהתאם.
יחד עם זאת ראיתי מקרים בהם הרשות מכניסה לחשבון הפרטי קיזוזים מצריכת מים כוללת של כלל התחום שעליו היא אחראית- זה ויכוח התשה שקשה להתמודד עימו ולנצח.
לדעתי עליך לדרוש החלפת השעון, ללא התייחסות לצריכה\אין צריכה צריכה הקודמות.
בדקת שהשעון לא מסתובב ?
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
אז מה הבעיה?![]()
בברכה,
תומר עינבר
השעון לא מסתובב בכלל כבר ארבעה חודשים.
לא מדובר כאן על זיוף.
הוא תקול ומראה את אותה הקריאה. היום פתחתי את כל הברזים בבית ושמעתי איך שהמים עוברים דרכו
כשאני מכה עליו בעדינות אז הוא מסתובב ונעצר למראת שכל הברזים פתוחים.
ברור שזה לטובתי אבל זמן רב זה לא יימשך השאלה היא האם במצב כזה הם מחליפים את השעון?
אם זו חברה נפרדת מהמועצה/עיריה הם בד"כ די מהירים, אחרת זה לוקח להם זמן לעלות על התקלה.
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
את. מחיפה, לא?
שים לב שבעצם כנראה אתה דופק את השכנים שלך.
העיריה לוקחת קריאה מהמונה הראשי של הבניין או השכונה ומחסרת ממנו כת.סך הקריאות הפרטיות ואז את ההפרש מחלקת בין כולם שווה בשווה.
הצץ לרובליקה של צריכה משותפת בחשבון, תראה שהיא עלתה לאחרונה....
עכשיו השאלה כמה אכפת לך משכניך
האבסורד הוא שאם תודיע לעיריה שהמונה תקול, הם יחליפו אותו ויחייבו אותך על ההחלפה עד שיקבלו תוצאות של מעבדה. המעבדה שלהם יש לך רק טופס אחד...המונה תקין
Sent from my mobile, please excuse typos
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
לאחר בירורים נמצא כי מי שמטפל בזה זו חברה פרטית ואין לי סעיף של צריכה משוטפת בחשבונית.
היום הודעתי להם על התקלה ואמרו שיחליפו את המונה ללא תשלום ויחייבו אותי עבור התקופה כפי שצרכתי בתקופה המקבילה בשנה שעברה.