רסקתי את האיזי שלי. לפי המלצתו של שירן, אני רוצה לתקן בעזרת דבק גורילה. איפה אני קונה אותו?
רסקתי את האיזי שלי. לפי המלצתו של שירן, אני רוצה לתקן בעזרת דבק גורילה. איפה אני קונה אותו?
-------------------------------------------------
יבגני
ריסקת כדי לתקן??
תבוא אליי יש הרבה עבודה..
לא בטוח שגורילה יתקן טוב את ה Elapor עדיף דבק מהיר ומזרז
ערן
מאיפה אתה ?
טיסנאות זה עולם,יש בו הכול
אני יודע שבחיפה והקריות יש...אם אתה רוצה הנחיות מדוייקות תשלח לי הודעה פרטית
Some things you can only really appreciate from above
אתה צינור: http://www.youtube.com/user/IRonen
בגן-חיות(מדגדג לי מאז שראיתי את השרשור)
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
בריסוק, הפרופ חתך חלק מהגוף ונוצר חור. יש איזה חומר שאיתו אפשר למלא את החור? או להשתמש באפוקסי?
יבגני
אתה יכול להשתמש בשפכטל קל שנקרא On Time, או לחילופין בדבק מהיר סמיך בתוספת סודה לשתייה
ערן
1. גורילה זה הדבק שהכי טוב איתו לעשות תיקונים בכל חומר מוקצף. ציאנו טוב לבניה ולתיקונים ספציפים.
2. one time לא טוב. הוא רך. תשתמש בגורילה או מקסימום לעשות פאטצ'
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
הוא אמר שהחלק שנחתך הוא מתחת לפרופ זה חלק שיש עליו מאמצים של כפיפה. במהלך הזמן המילוי יקפוץ או שתהיה בליטה
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
אז הבעיה שהוא לא נדבק היטב כמו גורילה ולא שהוא לא מספיק קשה - עם זה אני מסכים.
הבנת ברוך.
אז איפוא קונים דבק גורילה ? גם אני רוצה !
Helicopter is only designed for pleasure 0526958071
איסי 275010042 0525946976
חבל לשלם מחירים מופקעים
ניתן לקנות דבק גורילה ב"פוליאוריתן חיפה" שבקריות
כן, אבל אני ממרכז....
יבגני
אני קניתי כאן , המשלוח קצת פחות מ- 11$, לא ממש בדקתי אבל נראה לי שזה יוצא זול יותר מלקנות בארץ.
אגב. ראיתי לפני שבועיים-שלוש גרסה חדשה. ההקצפה היא מהירה הרבה יותר מהירה וגם הייבוש וגם בצבע לבן. יוסי ראית את זה ב eBay?
לאותה החנות שקניתי ממנה יש גם את הסוג החדש - לא הזמנתי כי לא הכרתי, אבל אם אתה ממליץ אז בהזמנה הבאה אנסה זאת.
זה בדיוק זה.. יחסית חדש הייתי מרוצה ממנו יותר מהמקורי בגלל הצבע וזמן הייבוש. פשוט יותר מתאים לצרכים שלנו.
חבל שאין אותו באריזה גדולה.
יש באריזה קצת יותר גדולה, או קומבו של שתי אריזות
אגב לא קשור לדבק, אבל לדברים שקשה או יקר להשיג בארץ הזמנתי מהחנות הזו להבים של OLFA במחיר מצחיק, וגם סט סכיני ראוטר המשלוח סביר בהחלט - יש עוד חנות עם מבחר הרבה יותר גדול - אני בדין ודברים איתם לגבי המשלוח.