אם אני מזמין בהזמנה אחת פריטים שבמלאי ופריטים שלא במלאי, האם הוא שומר לי בצד את אלה שכן במלאי (רשום RESERVED בהזמנה) כדי שכשאלה שלא במלאי יחזרו לא ייצא מצב שאלה שהיו במלאי לא יהיו וככה בחבילה בחיים לא תישלח ?
אם אני מזמין בהזמנה אחת פריטים שבמלאי ופריטים שלא במלאי, האם הוא שומר לי בצד את אלה שכן במלאי (רשום RESERVED בהזמנה) כדי שכשאלה שלא במלאי יחזרו לא ייצא מצב שאלה שהיו במלאי לא יהיו וככה בחבילה בחיים לא תישלח ?
נערך לאחרונה על ידי sharonx; 19-12-2011 בשעה 10:03:42.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
הייתה לי פעם אחת שהכל המתין על RESERVED ונשמר עד להגעת החלק החסר ובפעם השניה הם שלחו לי דואל והציעו להפריד חבילות, יצא יותר זול, שני משלוחים במחיר של אחד![]()
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
נשמר גם כשהם ירדו מהמלאי באתר ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
לא זוכר שבדקתי אבל היה שם המנוע 35-36 שתמיד חסר במלאי
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
יש מוצרים שנמצאים בback order על אף שכפי הנראה הופסק הייצור שלהם.
אם תחפש את ה3536C 1100kv תראה שהוא נעלם כבר מהקטלוג אחרי תקופה ארוכה שלא היה במלאי.
אני כמאת בטוח שזה נשמר. אם תשים לב מיד לאחר ביצוע התשלום הכמות שנשארה להם מתעדכנת..
אני מחפש להתכונן לבגרות בתנ"ך ובספרות ובגם בהיסטוריה ואני צריך סיכומים, הסיכומים כאן הם סיכומים טובים?
ולמה יש מוצרים שאי אפשר לעשות להם BACKORDER ? כמו 2700KV 2835L
כי הוא כנראה לא יהיה יותר אצלהם במלאי
T-rex 700e V2
T-rex 450 V2
מיכאל,
0526-10-11-42.