אחרי הרבה חיפושים ורצון להכנס לעולם ה3D החלטתי לקנות את הTWIST 40 עם מנוע 55 בהזמנה מקווה שיגיע ושנהנה ממנו
אם יש חוות דעת על הטיסן שמח לישמוע :-)
אחרי הרבה חיפושים ורצון להכנס לעולם ה3D החלטתי לקנות את הTWIST 40 עם מנוע 55 בהזמנה מקווה שיגיע ושנהנה ממנו
אם יש חוות דעת על הטיסן שמח לישמוע :-)
אתה רוצה לשמוע חוות דעת על הטיסן אחרי שקניתה?
בכל מקרה, שיהיה במזל..
בר תורג'מן
באר שבע
su29 קרש
PC9
Futaba 6EX
Cosmic Wind Minnow
Seagull Nemesis
Spitfire Hanger 9
Hitec Aurora 9
זה לא כזה ישנה לי רק לדעת אם למישהו יש ניסוין עם הטיסן הנל סתם רציתי לדעת חוות דעת על הטיסן...
ותודה בכל זאת
"אתה ממשיך בלי להודיע...."
אומר מר' חסון "מגבעת חלפון אינה עונה."
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
קראתי בפורומים בחול ועשיתי הרבה בדיקות והבנתי שזה טיסן חמוד מאוד למתחילים בעולם הזה אני טועה כי אם כן תגידו כלום לא מאוחר ולא נפתח
הטיסן עוד לא נפתח ואני בדילמה על טיסן קרש או הטוויסט..?
אני חייב עזרה עד מחר שאני הולך להביא את הטיסן
טיסן קרש! אני לא מבין מה הבעיה שלך ללכת לחנות, כל חנות של טיסנים שמכבדת את עצמה, לבקש טיסן קרש וזהו...
לך ל'שלט רחוק', יש שם אחלה קרש LHK su29 (היה לי אחד כזה שכבר לא קיים) הטסתי אותו ככה בלי משקולות טס מדהים!
דרך אגב, שקניתי טיסן קרש שמעתי חוות ממש לא טובות על ה TWIST 40.
אני מקווה בשבילך שתהנה עם כל החלטה שתיקח
בר![]()
נערך לאחרונה על ידי BarTorgeman.; 02-01-2012 בשעה 21:30:21.
בר תורג'מן
באר שבע
su29 קרש
PC9
Futaba 6EX
Cosmic Wind Minnow
Seagull Nemesis
Spitfire Hanger 9
Hitec Aurora 9
אני הטסתי את אחיו הגדול של הטיסן הזה (http://www.hangar-9.com/Products/Pro...ProdID=HAN4200) שהיה טיסן מדהים
לדעתי הבדלי הגודל בטיסן יבואו לרעתו ובמקרה הזה עדיף ללכת על טיסן קרש שיסב לך הרבה יותר הנאה
היריעה קצרה מלהכיל, אבל חצי (בנתיים) נמצא כאן
היה לי את הטיסן הזה, הוא אחלה טיסן וממש כייפי, רק שהוא לא ממש טיסן 3D.. בתור פאן פליי להשתולל הוא ממש נחמד ומדויק, ב-3D הוא גרוע..
חבל שאתה מחפש טיסן ושואל אחרי קנייה.. אם אתה רוצה טיסן 3D ויכול להחליף אותו, אל תחשוב פעמיים לך על טיסן קרש ויש כמה טובים וזולים בשוק.