שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: פרוייקט חדש רעיון ישן 3D פול קומפוזיט

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Red face פרוייקט חדש רעיון ישן 3D פול קומפוזיט

היי חברה
    שמי ניר ואני בתחביב כבר הרבה זמן וזה הוביל אותי לעבוד בו... וזה במקצוע החומרים המרוכבים וכבר זמן מה אני חושב שיש צורך "לתבנת" לי איזה 3D טוב ומנצנץ ישר חם חם מהתבנית יש לי את כל הידע והחומרים ומה שחסר לי זו תוכנית טובה!!
    לתחום 3D נכנסתי לאחרונה ואני די מוקסם ממנו העיניין הוא שאני רוצה לבנות אותו בעצמי אני יודע שזה ייקח הרבה זמן ואני מוכן לזה ומחכה כבר להתחיל אך איני רוצה לרוץ על השערות לגבי מה טוב ובסוף כל העבודה לגלות זאת ...באסה
    חשבתי להתחיל עם הדגמים הקטנים יותר של מטר שישים סנטימטרים כנף.
    אני משער שאני יוכל להוציא מודל במשקל קילו קילו וחצי רעיונות של טיסנים מוצלחים שאני מכיר זה האקסטרה 300 S, יאק 54 ופאנטנה 90S אך שוב אין לי תוכניות
    טוב פה אתם נכנסים לתמונה- למי שיש תוכנית או טיסן כזה בבית (שאוכל לארח אותי כדי שוכל לקחת מידות) או טיסן שבור (גם אם הוא לא בדיוק במידות שציינתי) , פרופיל מומלץ אשמח לכל עזרה אפשרית!!
    אה וכמובן מי שרוצה לתת יד בפרוייקט מוזמן בסופו של דבר אם הכל ילך כשורה היו בארץ תבניות של טיסן טוב פול קומפוזיט וזה היה כיף לכולם .

תודה מראש לכל העוזרים הודעות אשמח בכל דרך בשירשור, בפרטי וגם בטלפון אה הטלפון שלי זה 0548315678
    ושוב תודה מצפה לעזרתכם.

תודה!
    2
    הודה 19 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל Re: פרוייקט חדש רעיון ישן 3D פול קומפוזיט

נשמע לי רעיון מדהים ואני כבר מת לראות מה יצא לך!!
    לדעתי כדאי לך ללכת על היאק 55
    אני לא ממש מבין בתבניות וכאלה אבל זה אפשרי פשוט לקחת נגיד גוף של טיסן קיים ולעשות עליו תבנית?
    אם לא אז איך אתה מתכוון להעתיק את הטיסן?
    3D Hobby Shop 71'' AJ Slick - Electric
    Castle Creations
    Hacker motors
    SAVOX SERVOS
    Futaba 9CAP 2.4Ghz
    ציוד לטיסן 50 סמ''ק - למכירה

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: פרוייקט חדש רעיון ישן 3D פול קומפוזיט

צריך ליצור גולם שעליו יוצקים תבנית את הגולם בדרך כלל מכינים מחומר מוקצף כלשהו אם מדברים על גלמים גדולים לאחר מכן שמים עליון בד פיבר עם אפוקסי ומביאים אותו לגימור מושלם בעזרת צבע שניראה כמו אוטו חדש ומבריק ללא פגם אחד קטן בצבע ואז יוצקים עליו תבנית הרבה שעות עבודה אז לדוגמא אם יש לך טיסן קומפוזית שבור ואו שלם ואתה רוצה לייצר תבנית זה יותר קל ממלאים אותו בקצף בדרך כלל פוליאוריתן מוקצף מתקנים את הצבע ואפשרליצוק תבניות מבלזה זה יותר מסובך עד כדי כך שעדיף ליבנות אחד חדש (גולם ) מקלקר או חומר אחר...

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •