שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: צריך את עזרת הגולשים בנוגע לרכישת מצלמת רוורס?.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל צריך את עזרת הגולשים בנוגע לרכישת מצלמת רוורס?.

שלום לכולם שמי נאור ואני נהג חדש הוצאתי רישיון לפני כשנה.לאחר הרבה התלבטויות
    החלטתי שאני רוצה לרכוש "מצלמת רוורס" זאת עקב מצבים לא נעימים שהיו לי עם רכבים
    בחניה...אני יודע שיהיו כאן אנשים שיגידו לי תתאמן על חניה ואל תקנה מצלמת רוורס אבל
    החלטתי סופית שאני רוצה לקנות בשביל השקט הנפשי שלי...יש לי רכב מיצובישי לאנסר שנת
    2001 שקניתי שנמצא ברשותי. קיבלתי מ ebay אפשרויות של מצלמות למיצובישי במחירים
    סבירים בנפרד,ואפשרויות של מסכים 7 איינץ רציתי לשאול אותכם מהקישור שאני מצרף
    למטה של המצלמות רוורס איזה מצלמה הכי כדי לקנות שמראה צבע בצילום,ראית לילה,
    ועמידה למיים?...מנגד איזה מסך של 7 אינץ הכי כדי לקנות מהקישור השני...אני
    לא מבין במצלמות ובמסכים ולכן רציתי לשמוע ממכם מה הכי כדי?.לגבי ההתקנה יש לי
    כבר איש מקצוע מכונאי שיעשה לי את זה במחיר סביר.

http://www.ebay.com/sch/?_kw=mitsubi...&_stpos=&gbr=1

http://www.ebay.com/sch/?_kw=sunviso...&_stpos=&gbr=1
    נערך לאחרונה על ידי only_dream; 29-02-2012 בשעה 09:59:03. סיבה: הקישורים

תודה!
    31
    הודה 180 פעמים ב 100 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: צריך את עזרת הגולשים בנוגע לרכישת מצלמת רוורס?.

ידידי, הפורום הזה הוא למכוניות על שלט...

...אבל כבר שאלת אז לפחות ננסה לענות לך בכל זאת.
    אני לא רוצה שתקבל תשובות מטעות, אבל למיטב הבנתי כל המצלמות הקטנות שנועדו לרוורס עמידות במים והן מספקות תמונה צבעונית וראיית לילה כלשהי. לחלק מהן יש נורות אינפרא-אדומות מסביב שמוסיפות תאורה אבל ממילא כשאתה מכניס לרוורס יש נורה שמאירה לאחור.
    זה שהחיפוש למצלמה ספציפית למיצובישי לאנסר מצא בדיוק את אותו הדגם שוב ושוב אומר שכנראה יש מקום מתאים להתקין אותה, כנראה במקום אחת הנורות של לוחית הרישוי - אני מקווה בשבילך שזה יעבור בטסט.
    מבחינת מחיר - המחיר לא גבוה בהרבה מהמצלמות מהדגמים האחרים שיש באי-ביי אז אני מניח ששווה להשקיע במצלמה שנכנסת "בול" לאוטו ולא צריך לקדוח בפגוש.

לגבי המסך - אני לא מבין מה ההתלבטות. כל המסכים שמצאת זהים, רק שבהדרגה עם המחיר יש כאלה עם נגן DVD או כל מיני שטויות אחרות.
    אם אתה לא מתכוון לראות שם סרטים פשוט קנה את הכי זול, כל עוד הוא עולה פחות מ75$ הוא גם פטור ממיסים.
    נערך לאחרונה על ידי אייל שפירא; 29-02-2012 בשעה 10:32:39.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אוופס קודם כל סליחה על הטעות =).

לגבי החיפוש של מיצובישי אני עשית במכוון חיפוש כזה כי בהתחלה עשיתי חיפוש כללי ומישהו אמר לי שעם אני עושה חיפוש למיצובישי
    המכירים של המצלמות נמצאים במחיר סביר...
    מה הכוונה להתקין אותה במקום אחת הנורות של לוחות הרישוי?.
    ואת המצלמה הזאת של מיצובישי לא מתקינים בטמפון/פגוש? כי לפי מה שהבנתי שם מתקינים אותה.רק מצלמות רוורס במראה לא עושים
    בפגוש ספציפית בדגם של מיצובישי אני לא יכול להתקין אותה ולחיות בשקט בגלל הטסט?.

תודה!
    290
    הודה 230 פעמים ב 209 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני לא כל כך מבין במכוניות שלא על שלט, אבל לא עדיף כאלה שמצפצפים כשמתקרבים לרכב אחר? זה יותר זול, ויותר אמין (נראה לי...)

דרך אגב, נראה לי שאתה מתכוון ל"טמבון" למרות אפשר גם לנסות להתקין מצלמה בטמפון...
    מתן.

שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.

תודה!
    31
    הודה 180 פעמים ב 100 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי only_dream צפיה בהודעה
    אוופס קודם כל סליחה על הטעות =).

לגבי החיפוש של מיצובישי אני עשית במכוון חיפוש כזה כי בהתחלה עשיתי חיפוש כללי ומישהו אמר לי שעם אני עושה חיפוש למיצובישי
    המכירים של המצלמות נמצאים במחיר סביר...
    מה הכוונה להתקין אותה במקום אחת הנורות של לוחות הרישוי?.
    ואת המצלמה הזאת של מיצובישי לא מתקינים בטמפון/פגוש? כי לפי מה שהבנתי שם מתקינים אותה.רק מצלמות רוורס במראה לא עושים
    בפגוש ספציפית בדגם של מיצובישי אני לא יכול להתקין אותה ולחיות בשקט בגלל הטסט?.
    לא יודע מי זה "מישהו אמר לי" אבל זו סתירה מוחלטת.
    אם אתה מחפש מצלמת רוורס באופן כללי מטבע הדברים תקבל תוצאות מכל סוגי המצלמות שקיימות באי-ביי. אם אתה מחפש ספציפית מצלמות למיצובישי לנסר תקבל פחות תוצאות, ולכן גם המחירים יהיו בטווח קטן יותר.

אני לא מכיר את המיצובישי שלך, אבל אם תסתכל בעמודי המוצר של המצלמות שמצאת תראה שהן אמורות להיכנס למקום מסויים בגודל אחת הנורות של לוחית הרישוי.

אני לא יודע להגיד לך כלום לגבי הטסט ואני לא ממש מצליח להבין את המשפט האחרון שלך, אבל יש מצלמות שמתקינים בקדיחת חור עגול בפגוש האחורי ואז הסכנה היחידה היא שמישהו ידפוק לך אותה עם הפגוש הקדמי בחניה.
    http://www.ebay.com/itm/New-150-Car-...item23173b2423

ציטוט נכתב במקור על ידי ebay007 צפיה בהודעה
    אני לא כל כך מבין במכוניות שלא על שלט, אבל לא עדיף כאלה שמצפצפים כשמתקרבים לרכב אחר? זה יותר זול, ויותר אמין (נראה לי...)

דרך אגב, נראה לי שאתה מתכוון ל"טמבון" למרות אפשר גם לנסות להתקין מצלמה בטמפון...
    הFPV הכי מעניין בסביבה!

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •