שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: רוצה לקנות מחשב חדש

מנחת הבית
    שיזפון
    תודה!
    85
    הודה 38 פעמים ב 29 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל רוצה לקנות מחשב חדש

אני רוצה לקנות מחשב חדש, המחשב שלי כבר לא מריץ כלום ונמאס לי ממנו

הבעיה שלי היא שאני לא מבין כמעט כלום ואני יודע שיש פה כמה שמבינים בתחום, אז אני אשמח לעזרה

התקציב שלי הוא בערך 2500 (למחשב בלבד, בלי מסך וכל הציוד ההקפי), אני רוצה להשתמש בו בעיקר בשביל משחקים ועריכת וידאו (משחקים כמו GTA IV וcrysis, תוכנות עריכה כמו cyberlink power-director וsony vegas pro)
    אני כנראה אשתמש במערכת הפעלה windows 7 64 bit ואני צריך גם כרטיס קשיח של 1TB

גם יד 2 באה בחשבון, מצאתי מישהו שמוכר ביד 2 את מחשב עם המפרט הזה ב-2800 שקלים וזה נראה לי דיי משתלם

תודה רבה
    the best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter
    -Winston Churchill-

תודה!
    15
    הודה 62 פעמים ב 50 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: רוצה לקנות מחשב חדש

לא הייתי קונה מחשב מיד שניה, בתקציב שלך אתה יכול לקנות מחשב עם מעבד i7 ותצטרך להוסיף כרטיס מסך חיצוני עבור התוכנות שציינת (אולי גם הוא יכנס בתקציב).
    לגבי המודעה, אל תקנה מחשב עם לוח אם של MSI, הקבלים שלהם באיכות ירודה ונוטים להתנפח אחרי תקופה קצרה.
    לך על לוח של gigabyte או Asus, דיסק קשיח של Western digital, זכרונות של Kingstone או OCZ וספק כח לא פחות מ-500W.
    כמו כן חבל לשלם איזה 500 ש"ח על מע' הפעלה אם זה מחשב ביתי. אם אתה לא יודע להתקין לבד, אפשר למצוא מישהו שיתקין ב 150-200 ש"ח כולל אופיס, אנטי וירוס וכו'

3. המשתמשים הבאים אמרו תודה לRonenTal על הודעתו:

בוואז (29-02-2012)

תודה!
    31
    הודה 180 פעמים ב 100 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כנס לHWZONE.CO.IL
    שם קיבלתי עזרה בפעם האחרונה שקניתי מחשב

5. המשתמשים הבאים אמרו תודה לאייל שפירא על הודעתו:

בוואז (29-02-2012)

מנחת הבית
    שיזפון
    תודה!
    85
    הודה 38 פעמים ב 29 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי RonenTal צפיה בהודעה
    לא הייתי קונה מחשב מיד שניה, בתקציב שלך אתה יכול לקנות מחשב עם מעבד i7 ותצטרך להוסיף כרטיס מסך חיצוני עבור התוכנות שציינת (אולי גם הוא יכנס בתקציב).
    לגבי המודעה, אל תקנה מחשב עם לוח אם של MSI, הקבלים שלהם באיכות ירודה ונוטים להתנפח אחרי תקופה קצרה.
    לך על לוח של gigabyte או Asus, דיסק קשיח של Western digital, זכרונות של Kingstone או OCZ וספק כח לא פחות מ-500W.
    כמו כן חבל לשלם איזה 500 ש"ח על מע' הפעלה אם זה מחשב ביתי. אם אתה לא יודע להתקין לבד, אפשר למצוא מישהו שיתקין ב 150-200 ש"ח כולל אופיס, אנטי וירוס וכו'
    אוקיי, תודה,
    מעבד I7 לפי מה שראיתי מתחיל מ1200 שקלים שזה כבר חצי תקציב, אתה בטוח שאני יכול לקנות כזה חדש במסגרת התקציב? (כי אני רוצה לכלול בה גם כרטיס מסך חזק)
    את מערכת ההפעלה כבר יש לי ואני יודע להתקין אז זאת לא בעיה

ציטוט נכתב במקור על ידי אייל שפירא צפיה בהודעה
    כנס לHWZONE.CO.IL
    שם קיבלתי עזרה בפעם האחרונה שקניתי מחשב
    אבדוק, תודה
    the best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter
    -Winston Churchill-

תודה!
    15
    הודה 62 פעמים ב 50 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שמע, אני לא 100% בקיא במחירים אבל אני יכול להגיד לך שלפני שבוע קניתי למישהו מחשב i5 עם 4GB זכרון ודיסק 500GB (כולל מארז, ספק ולוח אם) ב- 1600 ש"ח
    אני יכול להמליץ לך שלא להתפשר על כמות הזכרון (הפיזי) שד"א אם תקנה לדוגמה 8GB זכרון או אפילו 16GB אז תוכל להתפשר על כרטיס מסך עם פחות זכרון..
    וגם (מניסיוני האישי) הייתי הולך על i5 ויותר זכרון מאשר על i7 עם מעט זכרון.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •