תגובה: יש לכם המלצה למסוק קטן ברמה בינונית (בעיקר ללמידה)?
אם אתה מתכוון להשקיע כבר 800₪ בmsr, תשקיע עוד קצת ותתחיל מmcpx של בלייד. יחד עם זאת מצד שני מסוק מיקרו 6 ערוצים הוא קצת קשה לשליטה למתחיל.
אולי תגדיר לאן אתה רוצה להתפתח בעתיד ומה התקציב שלך? אם אתה רוצה רק להטיס בבית ומדי פעם בגינה בלי יומרות גדולות מדי, קנה סולו פרו או את החיקוי הסיני שלו מהובי קינג hk190 ותהיה מרוצה עד הגג. שניהם עולים פחות מחצי ממה שציינת. אם אתה שואף בעתיד להטיס מסוקים גדולים יותר, הדרך הנכונה היא לחסוך עוד קצת או לדחוף את היד קצת יותר עמוק לכיס, לארגן תקציב של 2000-2500₪ ולהתחיל מראש ממסוק 6 ערוצים גדול+ רדיו איכותי. עדיף לטעמי להתחיל ממסוק 500 אבל גם עם מסוק 450 תוכל ללמוד, רבים וטובים התחילו ממסוקי 450. עדיף לחכות כמה חודשים ולחסוך מאשר לקנות משהו שתוך כמה שבועות יבאס אותך ותרצה להתקדם ממנו הלאה. לדוגמא, הסולו פרו שלי כבר כמה שבועות מעלה אבק על המדף, אני מטיס אותו רק כשעשוע לבן הקטן שלי. עכשיו כשהוא גילה את הסימולטור גם הוא כבר לא מתעניין בסולו פרו. אבל - אם כל מה שאתה שואף לו זה הטסה ימינה שמאלה בסלון, אתה תהנה מאד מאד מהסולו פרו ביחס למסוק הקוואקסיאלי שהיה לך.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9