תודה
תודה
תוריד את התוכנה בגירסה החדשה מהאתר של אליין
תפעיל את התוכנה ולך ללשונית
Update
תבחר את הקובץ שהוא ייתן לך
אחרי זה יש להגדיר את המערכת מחדש
Sent from my Galaxy S2 using Tapatalk
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
ohadsh (13-03-2012)
אני גם עדכנתי מחר אדע מה השוני..
ממש השקיעו שם הוסיפו הגדרות דרך ה3GX
לימיטים והגדרות נופסות שניתן לעשות דרך המערכת עצמה.
ולא רק דרך תוכנת המחשב.
חשוב לשים לב שיש לעבור על הכל מחדש! זויות תיקון וכו, קיצר הכל, כמו שתומר כתב.
מבטיח לעדכן מחר לגבי השינויים.
נערך לאחרונה על ידי Ts7; 10-03-2012 בשעה 20:26:53.
אכן השקיעו, מי יודע אולי בגרסה הזו המערכת של אליין תתחיל לתפקד סוף סוף כמו מערכת פלייברלס.
אני דווקא מבסוט ממנה.
מאד הייתי רוצה להתנסות עם מיקאדו וביסטx על ה600 שלי אך זה הופך
יקר מאד...
נראה מה יתן השדרוג הזה... למרות שגם ככה (גרסא 1.2) המערכת מתפקדת מעולה
לצרכים שלי, ואני מדגיש, לצרכים שלי!
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה
אין כמו יום שישי בדשא....
אהלן גיא מה קורה?
תגיד איפה יש את הכפתור הזה כדי לעדכן אני לא מצליח למצוא.. איזה קובץ התקנת מהקובץ שמורידים מהאתר של אליין?
ומזה כל האחוזים האלה שיש שם בכיוונים ללימיטים?
lior_bar_ami (11-03-2012)
יש שוני חברים?
מה השתנה בהגדרות דרך DIR MODE?
מוטי ואקנין
[COLOR="Blu
TREX-700N[/B]
טוב הייתי חייב לעדכן מהשטח. אני כרגע בודק את המערכת של אליין עם העידכון גירסה 2.
זה פשות מערכת אחרת! הרבה יותר יציב בפירואט ועוד ועוד. אני מרוצה עד השמיים.
![]()
ציקי אני חייב להגיב לזה, אתה שואף להכי טוב שכסף יכול להציע, וזה מעולה, אבל יש אנשים כמוני וכמו עוד הרבה שבסך הכל רוצים להנות מהתחביב בפשטות, לא כולם מטיסים גובלינים וטי.די.ארים עם סט אפ שעולה למעלה מהמשכורת הממוצעת במשק. אם הכסף מצוי בכיסך שיבושם לך. ראיתי בעיניים כמעט את כל המערכות בשוק ובכולן יש בעיות כאלה או אחרות. ולכן למטיס הממוצע ואפילו הפשוט אין כל בעיה עם ה3Gx או עם כל מוצר אחר המתאים למטרתו כל עוד הוא מכוון ומתוחזק כראוי. לסיכום יש אנשים שמטיסים ואפילו מטיסים טוב שה"בסדר" וה"ממוצע" מספק ומשמח אותם עד השמיים (תרתי משמע). לכן החמיצות של הלימון לא רלוונטית כי אנשים מכירים את כל המוצרים top end ומבינים שאין להם צורך בזה. לא כולנו מתחרים ב3D masters
נשלח מהגלקסי אס 2 שלי דרך טאפאטוק
FUTABA 14SG
SAB GOBLIN 700 COMPETITION
SEBART SBACH E30
אריאל
צוות חאפטה מישור אדומים...
אין קשר בין רמת ההטסה שלך סוג המסוק ומערכת הפלייברלס שאתה קונה.
אני מטיס גם טירקס 700 וגם עליו מעולם לא עלה בדעתי לשים מערכת פלייברלס של אליין.
אומר לך יותר מזה, אם לא היה לי תקציב למערכת פלייברלס נורמלית הייתי פשוט נשאר עם פלייבר ולא הייתי מתפשר על מערכת פלייברלס של אליין.
אנשים כאן מסרבים להפנים שכשמסירים את הפלייבר המסוק מפתח תלות גבוה מאד באיכות הטיסה שלו במערכת הפלייברלס שתשים עליו.
אין כאן קשר לכסף או 3D MASTERS, במקרה הזה מדובר נטו על עצה לעבוד נכון וגם להנות מההשקעה האדירה שכל אחד נותן כאן לתחביב הזה במיטב כספו גם אם תבחר להטיס עם פלייבר.
תעשה לבד חשבון מה אחוז ההשקעה שלך במערכת פלייברלס טובה ביחס להשקעה שלך במסוק עצמו וכמו שכבר כתבתי קודם, עד שלא מטיסים עם מערכת נורמלית לא יודעים להעריך אותה באמת.
עדכנתי את המערכת לגירסה 2.0 ,במילה אחת WOW ...![]()
צוות חאפטה מישור אדומים
דני צרפתי.
אין צורך לגעת בתוכנה של המחשב אלה רק לעדכן דרכה.
רוב ההגדרות החיוניות נעשות דרך ה 3GX דרך תפריט חדש שכתוב בתוכנה בדיוק איך להכנס אליו ולעשות הכל
יש להגדיר את הכל מחדש! הכל הכל ממש כאילו שמת מערכת חדשה על המסוק.
(לא מכאנית אלה תכנותית).
אני מרגיש עכשיו כאילו ממש החלפתי מערכת פלייברלס.
חייב לומר שאליין ממש שיחקו אותה עם העידכון הזה!
פשוט מדהים !
ohadsh (13-03-2012)
טוב בעזרתו של גיא עדכנתי את העדכון עוד מעט נצא לשטח לבדוק מה הוא המערכת אומרת עכשיו..
תוכל לספר אך המערכת עכשו אחר העדכון? בבקשה.
בברכה
נירו אראל
מישהו הספיק להטיס לאחר השדרוג???
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה
אין כמו יום שישי בדשא....
אני גם אלך להתקין את הגרסה
אולי סוף סוף תיהיה לי מערכת פלייברלסציקי
![]()
600 3GX
3GX 450
השירשור הזה מצחיק
כולם מספרים כמה טוב עם 3GX ואיזו מערכת טובה וזולה ושלא תמיד צריך להשקיע במערכת מהשורה הראשונה כדי שאפשר יהיה להטיס כמו שצריך.
ואז אני כותב בפורום שיצאה גירסה 2 שנותנת מספר תיקונים בסיסיים, אנשים מעדכנים את המערכת ופתאום מדווחים שאיכות ההטסה עלתה משמעותית ושיותר קל לרחף (מה שאמור כיום להיות מאד בסיסי במערכת פלייברלס נורמלית).
אתה יודע את מה זה מזכיר לי?
את תקופת ה 3G, בדיוק אותו הסרט (באליין זה כנראה סרט בהמשכים), גם אז אמרו שאני לא יודע על מה אני מדבר, אלו שאמרו (לפחות 2 מהם מטיסים בעשירייה הראשונה בארץ) עברו ל VBAR ומערכת ה 3G כיום מוגדרת כזבל.
אנשים קנו 3G ואח"כ 3GX שידרגו ושידרגו במקום לקנות מערכת אחת נורמלית מההתחלה ולהטיס נורמלי ולהנות ממסוק חד ומדויק מהיום הראשון.
כנראה שיש כאלו שאוהבים לסבול כדי ללמוד.
אני עדיין דבק במשפט התולעת![]()
נערך לאחרונה על ידי ziki; 13-03-2012 בשעה 09:04:27.
tomy (13-03-2012)
בואו נוציא רגע זום.
עולם המסוקים נמצא בהתקדמות מתמדת, ובואו נשווה את זה רגע לעולם הטלפונים הסלולריים (וסליחה אם מישהו נעלב מעצם ההשוואה).
כל מי שמחזיק היום באייפון או בכל סמארטפון אחר, לא מבין איך אפשר היה בכלל להתעסק עם הנוקיות של פעם (כן כן – הנוקיות שהיו פעם מלכי השוק הסלולרי). התפריטים? סיוט. המסך? היסטוריה. התפעול? מתיש. וכן הלאה.
אבל אם נכניס זום יגידו חובבי האייפון שסמסונג זה הרי חיקוי עלוב לאייפון, וחובבי האנדרואיד יסבירו לכם את ההיפך.
הכל עניין של זום.
וכן, בעוד כמה שנים בכלל לא יבינו איך פעם הטיסו עם מערכות הפלייברלס של ויבאר וביסטיקס של היום שלא יודעות לעשות את מה שהמערכות העתידיות יודעות לעשות (ומכיוון שאינני נביא אינני יודע מה הן ידעו לעשות).
ואם מותר לסכם דעתי: מערכות הפלייברלס של אליין על גירסאותיה השונות הן כל מה שחיכו לו המסוקאים שנשבר להם מהפלייבר, הפדלים, המנופים הנדנדים והכיולים.
הן יודעות לעשות הכל אבל ברמה סבירה. לדעתי החולשה העיקרית שלהן היא באי היכולת לייצר קצבי סבסוב קבועים ובטח כשזה נעשה במהלך טיסה ואז ממש ניתן לראות איך קצב הסבסוב עולה כשקל למערכת ויורד כשקשה לה.
אין ויכוח ועל זה מסכימים כולם שהמערכות הטובות עדיפות עליהם בהרבה.
כנסו לפורום יד שנייה, קנו מערכת 3G ב 150 ₪ (אמיתי), תרכיבו אותה וצאו לטוס. ברגע שיודעים למה לצפות אין אכזבות.
ומי שיכול להרשות לעצמו מערכות יקרות שיקנה אותן. אבל היי, זה לא ככה בכל תחומי החיים???
נועם