תגובה: למה FBL ?
הי
ההשוואה בין פלייבר ל-FBL נעשתה כאן כבר לא מעט פעמים בפורום. חלק מהיתרונות של FBL כבר הוזכרו, אפרט את כולם:
- התנהגות יותר "אינטואיטיבית" בטיסה, בלי מני מוזרויות שהפלייבר מכניס.
- זמן טיסה ארוך יותר (כדקה תוספת מהנסיון שלי), בגלל גרר נמוך יותר.
- תהליך כיוון יותר פשוט (כמה הגדרות במחשב/מערכת - במקום משחק עם לא מעט אורכי לינקים).
- פחות חלקים בראש - הרכבה יותר פשוטה ופחות חלקים שנפגעים בריסוק (אחרי שתנסה פעם אחת לחלץ פלייבר שהתעקם מהראש - תבין על מה אני שח
).
חסרונות:
- כל חיי המסוק שלך תלויים בקופסא אחת שיש בה תוכנה
. שלא תבין לא נכון, המערכות האלה אמינות מאד. אבל בכ"ז - אני מכיר בישראל לפחות מקרה אחד של ריסוק כתוצאה מתקיעת תוכנה של מערכת FBL. בפלייבר זה פשוט לא יקרה - אם אתה מכוון, זה יעבוד. נקודה. - מחיר - מערכת FBL עולה כמה מאות דולרים.ה-3GX באה כחלק מקומבואים של אליין, אבל הקומבו עם 3GX עדיין עולה יותר מקומבו פלייבר. חוץ מזה, ראיתי לא מעט ויכוחים על איכות המערכות של אליין. לא ניסיתי, ולא אחווה דעה - אבל הויכוחים קיימים.
- אם אתה מכוון להתחרות במשהו - בחלק מהענפים (F3C) אסור להשתמש ב-FBL. אאל"ט ב-F3N עדיין יש ויכוח, הכיוון הוא לאשר FBL.
בסוף - השיקול הוא שלך. אני אישית הטסתי גם ככה וגם ככה (המסוק שלי הורכב כפלייבר והוסב ל-FBL) ונהנה יותר מה-FBL. המערכות האלה צוברות תאוצה והמחיר כבר די אטרקטיבי, כך שגם אם אתה מתחיל - אפשר (ולדעתי רצוי) להתחיל עם FBL.
הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...
ואדים
Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
Great Planes Super Sportster EP
Futaba 7C 2.4GHz