http://helidaily.com/breaking-news-m...nd-a-new-vbar/
אני חושב שזה המסוק 700 הבא שלי...
אני חושב שזה המסוק 700 הבא שלי...
AMIR (13-04-2012),omrivaknin (13-04-2012)
רק תשאיר אצלי את הרייב, אני אשמור לך עליו אצלי![]()
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה
אין כמו יום שישי בדשא....
מיקאדו זה מיקאדו!! איזה יופי של מסוק!!!
Walkera 1#a
נראה מעניין ביותר.
יש תמונות יותר מפורטות של ה-600SX? לא כ"כ הצלחתי להבין מהתמונה מה שונה בו ביחס ל-600/600SE הקיימים.
הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...
ואדים
Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
Great Planes Super Sportster EP
Futaba 7C 2.4GHz
ואדים
Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
Futaba 7C 2.4GHz
יכול להיות שבמקרה הזה זה גימיק שיווקי אבל שים לב לראש, לקאונטר ברינג שמתחבר לציר ראשי וכמו כן הזנב בצבע המיוחד. על פניו זה בהחלט יכול להיות ברמה של חלקי שדרוג אבל אני מאוד אוהב את החופה![]()
נערך לאחרונה על ידי nirgo; 13-04-2012 בשעה 23:07:18.
Mikado Logo 6003D 10S, Mikado Logo 600 se "swissrumpf", Tdr, Tdr 600
הראש נראה דומה מאד עד זהה ל-600 המקורי. אולי שינוי קטן ב-Head Block, אבל לא מעבר לזה.
הקאונטר -ברינג אכן יכול להיות שדרוג משמעותי לטיסות 3D קשות (והוצע כשדרוג בעבר), אבל לא הייתי מוציא דגם חדש של מסוק רק בגללו
אני מאד אוהב את הלוגו שלי (שהוא בכלל 500, אבל זו לא הנקודה), אבל אם מיקדו היו מחליטים לשפר את המסוק שלהם, היה אפשר להמליץ להם על כמה דברים חוץ מצבע הזנב
רק נהיה מעניין יותר ויותר...![]()
ואדים
Futaba 7C 2.4GHz
עדכנתי עוד תמונות, גם השוואה בגודל בין ה-700 ל- אקסטרים
Ts7 (13-04-2012)
אני מצטער אבל אצלי האקסטרים הוא המטרה כרגע, ואני די נעול על המטרה...
דרך אגב - פיספסתם שם דבר חשוב - באחת התמונות יש VBAR חדש...
לא פיספסנו, קראתי שהורידו שם חלק מהרגישות למסוקי ניטרו עם מנועים חזקים...
אצל עדי לא ראיתי רגישות..![]()
משהו יודע עם פרסמו כבר מחירים או מתי יפרסמו?
Trex500
SuperZoom
Shahak
Aurora9
ה700 וה800 מדהימים
לפני הכריסמס יהיו פה כמה אנשים שיתקשו להחליט
אני חשבתי על x7 אבל עכשיו.........
למשהו יש עידכונים??
בברכה,
אהרון ערן אפרייאט,
בקרו בגלריה שלי : http://www.runryder.com/helicopter/gallery/37202
"Feed the Need to 3D"
קודם כל זה לוגו - רע זה בטוח לא יכול להיות, עם זאת יש כמה דברים שמטרידים אותי ב 700 שלהם...
נניח לרגע את עניין המחיר בצד (המסוק הרי מבוסס על ה 800 היקר מאוד שלהם), תכנון הפריימים שלהם נראה לי קצת לקוי...
במסוקי 700 חשמליים עתירי מתח והספק משקל הסוללה הוא אחוז די גדול ממשקל כל המסוק (וגם כבדות בפני עצמן בלי קשר למסוק).
במקרה ריסוק המומנט שסוכלה כזו מפעילה על הגוף הוא עצום, ולכן השכילו יצרנים מסויימים וזנחו את רעיון השלדה האחודה במקרה שהסוללות מותקנות בתוך גוף המסוק, או לחילופין התקינו אותן מחוץ לצידי הגוף בפתרון יצירתי אחר (דוגמאת הפיוז׳ן וה X7).
דוגמא למה שציינתי ניתן למצוא במסוקים כמו ה 7HV של קומפאס או הגובלין של SAB, שם הסוללות מותקנות בשילדה נפרדת מזו שהאלקטרוניקה מותקנת עליה ובמקרה המצער (שיגיע מתישהו) של ריסוק, רק החלק שילדה הזה נפגע ומוחלף ביתר קלות ובעלות נמוכה יותר מפריים שלם.
רק עניין של ראייה הנדסית לטווח ארוך, כמובן שאני לא מלין על איכות המסוק (גרמני אחרי הכול) - אני פשוט חושב שלא הניחו את הדעת מספיק לנושא שציינתי.
יש בזה משהו, המסוקים של מיקדו בנויים לטוס ולא להתרסק
גם ה- 600 החדש שלהם לא משפר את החסרונות שיש לו בפריים- החיבור הקשיח של הסקידים, קושי ייחסי לחווט.
גם החיבור הדי מעצבן של הציר הראשי נשאר כשהיה...
מצד שני - די נגמרות לי התלונות כשהדבר הזה מתנתק מהקרקע
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
ואדים
Futaba 7C 2.4GHz
ואדים, בימינו אנו מעטות התלונות אם בכלל בכל מסוק מודרני שעוזב את הקרקע - בסוף זה מסתכם בניואנסים הקטנים שהופכים חבילה לטובה או לאו (ולא אני לא מדבר על המחיר).
מתוך היצע באמת גדול של מסוקי 700 - הבחירה בסוף כן תהיה מושתת על איך זה מתרסק ולא רק איך זה טס (בטיסה כל מסוקי ה high end טסים נהדר!)
לא מעניין אותי פריימים העיקר לחבק את המסוק הזה בלילה(LOGO800)
והכי חשוב שהוא יהיה אצלי לפני שהוא יהיה אצל אלעד!!!![]()
Logo 700 extreme
Futaba-12FG
Futaba-6XH
לירון, אין דאגה, אני לא אראה כזה בחודש-חודשיים הקרובים..
האמת - מיום ליום אני אוהב את ה TDR שלי יותר ויותר..מרגיש כרגע פחות צורך להוסיף עליו משהו אחר..
אל דאגה חברי הטוב גם אני לא בזמן הקרוב מתכוון להביא אותו![]()
אולי ב3D MASTER וגם אני בספק.![]()
Logo 700 extreme
Futaba-12FG
Futaba-6XH
נערך לאחרונה על ידי HeliDraco; 17-04-2012 בשעה 09:00:43.
ואדים
Futaba 7C 2.4GHz