כבר אוטוטו כמעט 6 שנים שאני מבצע רכישות על ימין ועל שמאל באינטרנט כמעט על בסיס יומי ורק עם הסיני נפלתי על משלוח EMS.
בעבר שלחו לי (לא בידעתי) EMS לחבילה של 45$ של GPS ימי והגיע עד אלי עם שליח ללא שום דבר מיוחד או תוספות תשלום - אם זה משנה הגיע מארה"ב.
על כל פנים הביקסלר שהזמנתי מהסיני הגיע לארץ הקודש. למרות שלא ביקשתי EMS במשלוח ואני חושב שגם טרחתי לציין לסיני בחשבונית ה - PAYPAL את הדבר החליטו לצ'פר וכן לשלוח ב - EMS. כנראה שלהיות חבר פלטיניום אצלהם תוך פחוד מ -4 חודשים לא נחשב.
על כל פנים הנה הסטאטוס נכון להבוקר:
20/05/2012 14:35 פריט ה-EMS בטיפול העמילות של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל. חברת דואר ישראל מציעה לך שרות עמילות מכס בארץ, הפוטר אותך מהצורך לשחרר באופן עצמאי את פריט ה-EMS. לפרטים: E-mail: brokerage@postil.com.
20/05/2012 14:35 פריט הEMS נקלט במרכז מיון הEMS בתל- אביב.
16/05/2012 00:38 פריט ה-EMS נמצא במרכז מיון EMS בסין העממית ושוייך למשלוח לישראל.
14/05/2012 18:35 פריט ה-EMS התקבל למשלוח ביחידת הדואר בסין העממית.
האם הסטאטוס מציין כי נכון לשלב זה חברת הדואר משחררת לי את הפריט? לא הבנתי את כוונת המשוררים שם.
במידה ולא, אני מבין שעלי להיערך לשחרור מהמכס בעצמי? אם כן במה מסתכמות העלויות מבחינתי?
יש לציין כי הביקסלר הוא ללא שלט או מערכות הדורשות אישור מיוחד.
חלקים (מסוק שלם בעצם עד מת האלקטרוניקה) שהזמנתי לאבי בשווי של כמעט 1,000 שקלים הגיעו לסניף הדואר באין מפריע רק עם בקשה לתשלום מע"מ / מס קנייה בהתאם לצו הייבוא החדש - היה להם קשה להתעלם מחבילה של מסוק HK500.
ובקיצור היכן אני והביקסלר שלי עומדים ביחס לדואר ישראל ומה הם הצעדים שנראים לכם להמשך?
את המכס לא ביקרתי הרבה זמן והייתי שמח שהדבר ישאר כך.
תודה ויום נעים!