הבנתי שיש איזה מיקס פנימי של המערכת?
לאן אני צריך לחבר כל סרוו?
תודה מראש, יובל![]()
הבנתי שיש איזה מיקס פנימי של המערכת?
לאן אני צריך לחבר כל סרוו?
תודה מראש, יובל![]()
מנוע זה לחלשים...
לאילרון ואלבטור.
תבטל את המיקסים בשלט וRV עושה אותם. בתפריט של סוג טיסן תיבחר כנף.
יש שריפה?
בשלט תבחר מטוס רגיל.
בתפרית של RV תבחר כנף.
תודה רבה, נראה לי שאני ישאיר את זה למחר...בדרך כלל קוראים הרבה טעויות בשעות האלה...
מנוע זה לחלשים...
ביטלתי את המצב דלתא בשלט, חיברתי סרוואים לאילרון ואלבטור ולמקלט של הטיסן חיברתי ל1 ו2
ניסיתי להיכנס לתפריט של הOSD ולא כל כך הצלחתי אני לוחץ בשלט(שלRV) כמה לחיצות ואני מגיע לרשימה של תפריטים אני מנסה לרדת למטה אבל זה לא זז..
מנוע זה לחלשים...
אתה צריך להגיע לתפריט בעמוד אחרון.
חבר גם ערוץ עזר על מנת לשלוט בתפריט דרך השלט רדיו.
נדבר מחר בטלפון, אל תילחץ, הכל יהיה בסדר.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
מנוע זה לחלשים...
יפה מאוד. עם הגה גובה אתה יכול לדפדפ בין תפריטים.
מה זאת אומרת עם ההגה גובה אפשר לדפדף בין התפריטים?
ניסיתי לחבר גם את הAUX לערוץ של ההגה גובה ועדיין אפשר רק לדפדף בין תצוגות טיסה.
יש לך מושג למה אני לא יכול לעשות את זה עם השלט של הOSD?
דרך אגב איך אני מפעיל את הRTH או fly by wire דרך השלט? צריך לחבר עוד כבל בין הOSD למקלט?
מנוע זה לחלשים...
תקרא את המנואל של RV !
חבר ערוץ עזר לערוץ שאתה יכול לשלוט בו דרך מתג 3 מצבים. המתג הזה מדפדף בין מסכים שונים. הגה גובה שולט על תפריטים ומאזנות משנה תפריט הנבחר. כל זה יעבוד אם ערוץ אלבטור מחובר לRV ל כניסה אלבטור ו איילרון מחובר לכניסת איילרון בRV .
מציע לך באמת לקרוא את המדריך. לטובתך האמיתית. זה לא חיבור PLUG & PLAY, וכמו שלא ידעת איך לבצע את החיבורים הבסיסיים, יש עוד הרבה הגדרות והחלטות במורד הדרך שאתה תחמיץ.
לאחר שתבצע את זה, יהיה הרבה יותר קל לעזור לך בשאלות ממוקדות.
אז ככה- הOSD עבר עדכון גירסא (תודה עמית) עכשיו סוף סוף אני מצליח לדפדף בתפריט אבל לא מצליח להפעיל את הסרוואים דרך הOSD
הכל מחובר כמו שצריך (לפחות נראה לי..) אבל אני לא מצליח להזיז את הסרוואים, אני מחבר את הסוללה והסרוואים מקבלים מתח לשניה ואז כאילו אין בהם זרם... אפשר להזיז אותם עם היד והם לא מתנגדים....
הOSD מוגדר על כנף ועל השלט לא מוגדר שום מיקס.....
מה עושים!?!?
מנוע זה לחלשים...
בתפריט מס' 4/4 אתה צריך להגדיר ל RVOSD שמקלט מחובר (YES) - האם כך עשית? האם המקלט שלך תומך ב FAILSAFE ?
עושה רושם שלא קראת את המדריך ולא פורומים על RVOSD. אני ממליץ לך בחום שכך תעשה אם אתה רוצה להמנע מלפתוח שרשור נפרד "RVOSD גרם לי לריסוק".
Airplanes don't mind if you like to look at other airplanes
כדאי להתחבר ל 'יס' - יש להם יופי של מבצע!
סעיף מספר 4
חשוב להקפיד שהמקלט יקבל מתח לפני ה OSD.
חשוב לי להזכיר לנתק את הפרופ לפני משחקים עם ה OSD.
Airplanes don't mind if you like to look at other airplanes
יובל, אתה חייב לבדוק שהגדרות Aileron ו Elev (רגיל\הפוך) מוגדרות נכון ב OSD.
זה לא בא המקום ההגדרות בשלט, אלא אחרי ההגדרות בשלט.
הדרך הכי טובה לבדוק את זה היא להפעיל FBW על הקרקע, ו-
א) לבדוק שהתגובות לסטיקים נכונות
ב) להטות את הטיסן ימינה\שמאלה ו- UP/DOWN ולראות שמשטחי ההיגוי מתקנים לכוון חזרה לטיסה ישרה ואופקית. אם הגדרות ה OSD לא נכונות אז התגובה של משטחי ההיגוי תהיה להחריף את ההטיה.
אם ההגדרות של כווני ההגאים בOSD לא נכונות אז ברגע שתפעיל FBW או RTH הטיסן יצא משליטה לגמרי.
ככה זה נראה ...
http://www.youtube.com/watch?v=YTWtTFgbSP8&t=6m22s
נערך לאחרונה על ידי AmitB; 21-07-2012 בשעה 10:15:36.