תגובה: מעוניין לבנות רחפן, חדש בתחום

נכתב במקור על ידי
MDreamer
שרון, חברת LOOLTV התחילה לפרסם אצלנו ומעתה בדיוק כמו HobbyKing, HobbyMasters ואחרים מותר להם להגיב בפורומים רגילים ב"טעם טוב"(מהשבוע, לפני זה נאכף).
הפרסומות הללו הן מה שמאפשר ל eFly ולתחביב כולו להתפתח ולגדול. אין בעיה לשמור על מקצועיות גם אם יש גורם פרסומי מכיוון שכאשר גורם פרסומי נכנס אלינו הוא מודע לכל הייתרונות והחסרונות של פלטפורמת פורומים
פתוחה.
נ.ב.
כל כפילות של יוזרים מנוטרת ונרשמת - זה בעיקר למטרות מניעת מתקפות. אם יש כזה יוזר הוא עולה ברשת בדרכ.
נ.נ.ב.
יש דרך להעביר ביקורת

ייתכן והייתי בוטה ואם פגעתי בדודי או מישהו אני מתנצל, זו לא הייתה הכוונה, אך לי אישית זה לא הרגיש לגיטימי.
אם הדבר היה מלווה בייעוץ מקצועי לשואלים מצד העסק המדובר מעל דפי הפורום הייתי מפרגן ומוריד את הכובע על המקצועיות והנכונות לעזור לשואל (ולכל קוראי הפוסט המתחילים שלומדים המון מפוסטים מקצועיים כאלה). ואם על הדרך העסק הרוויח פרסום כגוף מקצועי שתורם לפיתוח התחום אז מגיע לו לקבל את הבמה ולהרוויח מכך. אבל שאני רואה יותר מהודעה אחת שהרוח שלה היא "תתקשר אליי כלקוח ואני אמכור/אייעץ לך בתשלום" ושום עצות טכניות מעשיות בגוף השאלה - זה מבחינתי ספאם ולא מה שאתה מגדיר "בטעם טוב".
אולי הייתי בוטה וחריף מדי כשאמרתי "חרצ'ה פרצ'ה", אבל אני מציע למי שצריך לקחת את התצמית של הביקורת וליישמה, לטובתו ולטובת קהל לקוחותיו.
ועוד עצה לדודי : מישהו שאל שאלה ואתה כעסק חושב שאתה מתאים לעזור - שלח לו הודעה בפרטי ואז זה לא יראה כפרסומת שאינה במקומה.
יש עוד עסק מקומי של רחפנים שמפרסם כאן בפורום ואני לא רואה אותו פועל כך אלא במקומות המיועדים לכך.
לדעתי כדאי שנסגור את העניין ונחזור לנושא המקורי של השרשור.
אם פותח השרשור והסטודנט השני רציניים זה יכול להתפתח למשהו מאוד יפה ואני אהיה גאה להיות לעזרה בפרויקט כזה.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm