שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: עדכון חברי הקבילה בדבר מפרסמים באתר

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל עדכון חברי הקבילה בדבר מפרסמים באתר

היי,

לאחרונה כפי שמתם לב התחילו לפרסם אצלנו חנויות חדשות מהארץ באתר, הדבר חשוב מאוד ותמיכה מסוג זה באתר שלנו שמאפשרת לנו לגדול מבחינה תשתיתית וטכנית ולספק לכולנו את הסם/תחביב שאנחנו כל כך אוהבים(השדרוג האחרון, eFly Magazine שאוטוטו יוצא, שרת חדש ייעודי לנו בקרוב ועוד) זה גם מראה על "שינוי גישה" ופתיחות בכל הנוגע ל eFly ולרשת האינטרנט בהקשר של התחביב שלנו שאני אישית מקווה שרק תתגבר.

כדי שנוכל (אנחנו והחנויות) לגדול ולהנות מהתחביב ומהפרייה הדדית נפתחו פורומים ייעודיים לכל חנות שבהם אתם מוזמנים להשתמש, בנוסף מהיום פרסום ולינקים לאתרי המכירה, דיונים על מוצרים ספציפים וכ'ו אפשריים לחנויות המפרסמות ב eFly (ורק להן) לאחר שהוברו להם מגבלות האכיפה שלנו והרצון לשמור על eFly במתכונתו הנוכחית בהקשר של מקצועיות, מקצוענות והאהבה הבלתי נגמרת לתחביב הזה. פרסום (לא להתבלב עם המילה פמפום) בגבול הטעם הטוב מתאפשר מהיום כדי לשמור על הקהילה הקטנה שלנו מקצועית, מזמינה ועם יכולת גדילה.

איציק, מעיין וכל צוות eFly
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

תודה!
    17
    הודה 42 פעמים ב 32 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: עדכון חברי הקבילה בדבר מפרסמים באתר

הכל בסדר בתנאי שתמנה נציב קבילות מפרסמים...
    מומחה לבדיקות הרס של כלי טייס

תודה!
    208
    הודה 542 פעמים ב 329 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מעוניין לבנות רחפן, חדש בתחום

ציטוט נכתב במקור על ידי MDreamer צפיה בהודעה
    שרון, חברת LOOLTV התחילה לפרסם אצלנו ומעתה בדיוק כמו HobbyKing, HobbyMasters ואחרים מותר להם להגיב בפורומים רגילים ב"טעם טוב"(מהשבוע, לפני זה נאכף).
    הפרסומות הללו הן מה שמאפשר ל eFly ולתחביב כולו להתפתח ולגדול. אין בעיה לשמור על מקצועיות גם אם יש גורם פרסומי מכיוון שכאשר גורם פרסומי נכנס אלינו הוא מודע לכל הייתרונות והחסרונות של פלטפורמת פורומים פתוחה.

נ.ב.
    כל כפילות של יוזרים מנוטרת ונרשמת - זה בעיקר למטרות מניעת מתקפות. אם יש כזה יוזר הוא עולה ברשת בדרכ.

נ.נ.ב.
    יש דרך להעביר ביקורת
    ייתכן והייתי בוטה ואם פגעתי בדודי או מישהו אני מתנצל, זו לא הייתה הכוונה, אך לי אישית זה לא הרגיש לגיטימי.
    אם הדבר היה מלווה בייעוץ מקצועי לשואלים מצד העסק המדובר מעל דפי הפורום הייתי מפרגן ומוריד את הכובע על המקצועיות והנכונות לעזור לשואל (ולכל קוראי הפוסט המתחילים שלומדים המון מפוסטים מקצועיים כאלה). ואם על הדרך העסק הרוויח פרסום כגוף מקצועי שתורם לפיתוח התחום אז מגיע לו לקבל את הבמה ולהרוויח מכך. אבל שאני רואה יותר מהודעה אחת שהרוח שלה היא "תתקשר אליי כלקוח ואני אמכור/אייעץ לך בתשלום" ושום עצות טכניות מעשיות בגוף השאלה - זה מבחינתי ספאם ולא מה שאתה מגדיר "בטעם טוב".

אולי הייתי בוטה וחריף מדי כשאמרתי "חרצ'ה פרצ'ה", אבל אני מציע למי שצריך לקחת את התצמית של הביקורת וליישמה, לטובתו ולטובת קהל לקוחותיו.

ועוד עצה לדודי : מישהו שאל שאלה ואתה כעסק חושב שאתה מתאים לעזור - שלח לו הודעה בפרטי ואז זה לא יראה כפרסומת שאינה במקומה.
    יש עוד עסק מקומי של רחפנים שמפרסם כאן בפורום ואני לא רואה אותו פועל כך אלא במקומות המיועדים לכך.

לדעתי כדאי שנסגור את העניין ונחזור לנושא המקורי של השרשור.
    אם פותח השרשור והסטודנט השני רציניים זה יכול להתפתח למשהו מאוד יפה ואני אהיה גאה להיות לעזרה בפרויקט כזה.
    Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm

4. המשתמשים 3 הודו ל sharonx על הודעתו:

guy1a (25-07-2012),עמרי רז (26-07-2012),Shlomi4046 (26-07-2012)

תודה!
    208
    הודה 542 פעמים ב 329 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

היי,

לאחרונה כפי שמתם לב התחילו לפרסם אצלנו חנויות חדשות מהארץ באתר, הדבר חשוב מאוד ותמיכה מסוג זה באתר שלנו שמאפשרת לנו לגדול מבחינה תשתיתית וטכנית ולספק לכולנו את הסם/תחביב שאנחנו כל כך אוהבים(השדרוג האחרון, eFly Magazine שאוטוטו יוצא, שרת חדש ייעודי לנו בקרוב ועוד) זה גם מראה על "שינוי גישה" ופתיחות בכל הנוגע ל eFly ולרשת האינטרנט בהקשר של התחביב שלנו שאני אישית מקווה שרק תתגבר.

כדי שנוכל (אנחנו והחנויות) לגדול ולהנות מהתחביב ומהפרייה הדדית נפתחו פורומים ייעודיים לכל חנות שבהם אתם מוזמנים להשתמש, בנוסף מהיום פרסום ולינקים לאתרי המכירה, דיונים על מוצרים ספציפים וכ'ו אפשריים לחנויות המפרסמות ב eFly (ורק להן) לאחר שהוברו להם מגבלות האכיפה שלנו והרצון לשמור על eFly במתכונתו הנוכחית בהקשר של מקצועיות, מקצוענות והאהבה הבלתי נגמרת לתחביב הזה. פרסום (לא להתבלב עם המילה פמפום) בגבול הטעם הטוב מתאפשר מהיום כדי לשמור על הקהילה הקטנה שלנו מקצועית, מזמינה ועם יכולת גדילה.

איציק, מעיין וכל צוות eFly
    אפשר קישור ? לא מצאתי את זה בתוכן העניינים
    נערך לאחרונה על ידי sharonx; 26-07-2012 בשעה 01:28:09.
    Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm

תודה!
    89
    הודה 302 פעמים ב 270 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    7 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

נשמע כמו נאום לפני יציאה לקרב
    צביקה

If you can't make it fly, try harder, else RTFM

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שרון,

העברתי את ההודעה שלך מפורום רחפנים לפה כדי לא "לחטוף את השרשור" לפותח השרשור.
    לא הבנתי מה שאלת? חלק מהחנויות רוצות פורום ייעודי וחלקן לא. כתוב במודגש לגבי החנויות שמפרסמות:

מהיום פרסום ולינקים לאתרי המכירה, דיונים על מוצרים ספציפים וכ'ו אפשריים לחנויות המפרסמות ב eFly (ורק להן) לאחר שהוברו להם מגבלות האכיפה שלנו והרצון לשמור על eFly במתכונתו הנוכחית

מה אתה רוצה להגיד?

נ.ב.
    אני מבקש שתשאיר לצוות הניהול של eFly להחליט מה זה "בטעם טוב" ומה לא.
    אנחנו מגדלים את הקהילה הזאת בהרבה זיעה ודם כבר מעל 4 שנים, עברנו לא מעט ומדי פעם עדין עוברים על מיני סיפורי שמשון ויובב, הרבה אנשים מחפשים "לעשות סיבוב" על הגב הצר שלנו בין אם זה משיקלים כלכלים או משיקולי אגו, אבל, מה לעשות שהטובים תמיד מנצחים.
    סמוך עלינו שאנחנו יודעים מה גבול הטעם הטוב אחרת לא היינו מגיעים לכאן.
    אם יש לך הצעות ייעול/רעיונות חדשים נשמח לשמוע, אם עסק מסחרי של מישהו מפריע לך בעין ואתה מחפש דרך להתנגח בו פה זאת לא הפלטפורמה.

האור ינצח.
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

נושאים דומים

1. [מדליק] עין יהב בעין של אבגר אידן
    על ידי איהאב בפורום גלריה
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 04-02-2011, 12:20:37
  2. לכל מי שאבדה חבילה בדאר
    על ידי hatul בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 19-07-2010, 14:45:18
  3. עדכון Firmware לבעלי GoPro HD ממש בקרוב - עדכון מהימים האחרונים...
    על ידי nir בפורום פורום FPV וצילום אווירי
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 26-06-2010, 05:19:56
  4. [חדשות] שימו לב מה הולך בבאר שבע
    על ידי mosheg בפורום פורום מסוקי דלק
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 23-07-2009, 09:57:04
  5. בחיפושיי אחר מצלמה נתקלתי בדבר הבא
    על ידי nimo בפורום פורום FPV וצילום אווירי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-05-2009, 11:33:41

הרשאות פרסום