מערכת beastX מטיס עם DX7
כרגע הפירואטים מאוד מהירים והייתי מענויין להוריד את המהירות של הזנב וגם את הרגישות של הזנב
האם יש דרך לכוון את מהירות הפירואט ב- beastX או שעושים את זה כמו פעם דרך ה- travel adjust של ה- rudder
תודה
אייל
מערכת beastX מטיס עם DX7
כרגע הפירואטים מאוד מהירים והייתי מענויין להוריד את המהירות של הזנב וגם את הרגישות של הזנב
האם יש דרך לכוון את מהירות הפירואט ב- beastX או שעושים את זה כמו פעם דרך ה- travel adjust של ה- rudder
תודה
אייל
אייל
052-4291-103
דואל רייט על הראדר
ניסיתי היום להוריד ערכים ב-dual rate זה עובד יפה אבל מכיוון שהמתג של ה- dual rate של ה- rudder ב- Dx7 זה המתג גם של ה- HOLD אני מחפש פתרון אחר
האם במסוק עם beast X אפשר לשנות את ה- Travel adjust של ה- rudder או שזה יפגע בביצועים
תודה על התשובה
אייל
אייל
052-4291-103
אתה לכןך להשתמש בTravel adjust
אני חושב אייל שזה תלוי אם אתה משתמש בתפריט פרמטרים b באחד ממצבי הטיסה המוגדרים מראש או בהגדרה ידנית עם השלט. לגבי המצבים המוגדרים מראש- מומלץ בחוברת לא לשנות את הdr או האקספו בשלט כי זה מבלבל את המערכת. היות וdr הוא למעשה end points / travel adjust בעל כמה רמות משתנות, אני חושב שזה עשוי להיות בעייתי אלא אם מראש אתה מבצע את כל הכיוונים של המערכת לפי הE.P הזה. אבל אז המערכת תיתן על הEP הזה את מלוא טווח התנועה שלה כך שזה לא משנה ממש...
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX - למכירה
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
תודה שהסבת את תשומת ליבי לאותיות הקטנות במדריך
קראתי שוב את הסעיף של התפריט פרמטרים B , אכן הם לא ממליצים לשנות ערכים של DR, expo, travel adjust אך הם כותבים באותה נשימה שאם עושים שינויים קטנים זה אפשרי , אני הורדתי את ה-DR ל-90% ולבינתיים זה מתנהג בסדר
אני אבדוק איך המסוק מתנהג כאשר בוחרים אופציה כחול (מהשלט) , זה יכול להיות מעניין
איך אתה כיוונת את המערכת שלך ?
בכל מקרה תודה על התשובה
אייל
אייל
052-4291-103
אין לי בעיות עם הזנב, אף פעם לא השתמשתי בזנב בDR או אקספו באף אחד מהמסוקים שלי. פשוט מההתחלה התרגלתי לשליטה מאד עדינה בזנב, בינתיים אני בסדר עם זה...
ניסיתי בתפריט פרמטרים b להגדיר ידנית מהשלט DR ואקספו לסייקליק אבל משהו שם כנראה לא עשיתי נכון - כיוונתי 9 מעלות לסייקליק אבל המסוק התנהג באוויר כאילו מכוון על 3-4 מעלות בערך. הייתי צריך להזיז 3/4 סטיק (אני לא מגזים) לפני שראיתי אותו זז בכלל לאן שהוא. כרגע אני במצב pro מהמצבים המוגדרים מראש, המסוק יציב מאד ומתנהג כמו שאני רגיל רק שחסר טיפה פלפל... כשאתנסה יותר עם המערכת אשקול להעלות לextreme.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX - למכירה
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
נערך לאחרונה על ידי Friman; 05-08-2012 בשעה 10:39:23.
תודה על התשובה
גם לי אין בעיות עם הזנב , אלה שפשוט הוא לא בקצב שאני רוצה שהוא יהיה , לא הייתי קורא לזה בעיה הייתי קורא לזה אופטימיזציה , כנ"ל לגבי ה- cyclic
כנראה ה- presettings מהמפעל לא מתאימים לי , אני אנסה דרך השלט לכוון ואדווח
דרך אגב אני עובד עם 12 מעלות ל- collective
אייל
אייל
052-4291-103