בדיוק היום לפני שתכננתי לקנות את הטיסן המיועד, החליט הפלאפון להחליק לי מהיד ולהרוס את הLCD.
מבאס במיוחד לאור העובדה שעכשיו איאלץ לתקן אותו מה שיעלה בטח 300 שקל שירדו מהתקציב שלי (שהוא בעצמו כבר דל)
מאכזב במיוחד!
בדיוק היום לפני שתכננתי לקנות את הטיסן המיועד, החליט הפלאפון להחליק לי מהיד ולהרוס את הLCD.
מבאס במיוחד לאור העובדה שעכשיו איאלץ לתקן אותו מה שיעלה בטח 300 שקל שירדו מהתקציב שלי (שהוא בעצמו כבר דל)
מאכזב במיוחד!
לא נורא, תתגבר..מטעיות לומדים.. יש לך עוד מספיק שנים![]()
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
...
אם זה נראה בערך ככה: http://img.class.posot.co.uk/en_gb/2...0820225240.jpg
מה שנשבר זה לא המסך עצמו אלא הזכוכית\ פלסטיק שמגן על המסך, תיקון כזה בחנות יכול לעלות בסביבות ה800 שקל.
אפשר גם לקנות את החלק הזה מאיביי ולהרכיב לבד, אני חושב שקוראים לזה דיגיטייזר: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trks...at=0&_from=R40
אני יודע לתקן מכשירים, זה חלק מהחסכונות שלי
זה לא בעיה גדולה הLCD הוא הרכיב שנדפק (עשיתי את הבלתי יאומן ושברתי את הLCD מעבר לדיגיטייזר - כמעט בלתי אפשרי)
הבעיה שהמכשיר ישן והתיקון מסובך.. אני מניח שזה יעלה לי בסביבות ה300 שקל (בהנחה שהמוצר עצמו עולה בערך 150, עוד 50 למברגים ועוד בשביל דיגיטייזר חדש כי אם כבר אני פותח תמכשיר נחליף גם אותו שהוא שרוט יחסית
הנזק נראה לי עכשיו פחות משמעותי, כי השגתי כמה ג'ובים (כמו לנקות חדר מדרגות אחד למשך חודש פעם בשבוע ולקבל 60 שקל)
ושיהיה לכולנו רק טוב
ת׳כלס שחר כל הכבוד, ואתה צודק, מגיע לו. ילד שהולך לשטוף חדרי מדרגות כדי לחסוך לטיסן זה באמת מרגש.
ח׳ברה אני מניח שיימצאו עוד כמה חברים פה שיסכימו איתי שמגיע לילד שנארגן מגבית קטנה לעזור לו לקנות טיסן ראשון? איתי אם עזרה מהסוג הזה מרגישה לך בנוח כתוב את כתובת הפייפאל שלך, אני מניח שיהיו עוד כמה אנשים שיעזרו לך בשמחה.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
ממש יפה ומרגש מה שקורה כאן! במיוחד ההצעה של גיל ושחר!
איתי אני מבין אותך! אני בעצמי עבדתי מספר חודשים בשביל לקנות את הטיסן הראשון שלי (לנקות את החצר,את הבית,חילוק פליירים ועעוד כמה עבודות מזדמנות שמצאתי) עכשיו כבר היה לי יום הולדת והמשכתי לעבוד בשביל הטיסנים ויש לי מספיק כסף לבערך עוד 3 טיסנים
אל תתיאש ותמשיך לחסוך כסף! אתה מוזמן גם למנחת צרעה![]()
זה מרגש כיוון שפעם לא מזמן רק לפני 25 או 30 שנה כל טיסנאי ממוצע היה עובד בכל עבודה אפשרית בחופשים וכו כדי לקנות ציוד. היום הרוב מקבלים מאמא ואבא,בלי לעבוד.
תודה רבה לכולם על המחמאות, אבל אני חושב שזה מאוד הגיוני ולגיטימי שאם אתה רוצה לקנות משהו - תחסוך ותעבוד בשבילו - בין אם אתה בן 14 ובין אם אתה מבוגר - זה אותו דבר
Flying_student - תודה רבה !אני ירושלמי אבל אני אשמח מאוד לבוא, איפה אתה גר במרכז הארץ? ואני אפנה אליך בפרטיתודה!
שחר, תזמן אותו לפרדס, נארגן לו תצוגת תכלית כמו אותו יום שישי חביב ההוא...
פצצות עשן וזיקוקין עלי![]()
אם זה לא יכול להרוג אותך, זה לא ספורט זה משחק!
TREX 500
NAZA QUAD
KKMULTICOPTER QUAD
BIXLER- הי"ד, אותר בחלקים :-)
AURORA 9
איתי, צור איתי קשר בהודעות פרטיות.
אני מוכן ללכת אתך לחנות, נסדר לך מחירי כניסה טובים.
לימוד הטסה חיני חינם והכל עליי!
ניסיתי להביא את אחי ולטפח אותו אבל הוא לא בעניין, ואתה שכל כך רוצה את
זה אני לא עומד בפניך!
אני ירושלמי, אני מוכן להשקיע בך כל מה שצריך כדי שתיכנס לתחביב![]()
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה
אין כמו יום שישי בדשא....
חוץ מזה יש לי המון ציוד חדש לטיסנים
שאני רוצה לתת לך ולחסוך לך את הרכש הזה
מחכה לתגובה ממך!!!
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה
אין כמו יום שישי בדשא....
אנשים טובים באמצע הדרך, יפה!!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
תודה לתגובה ממך, ריגשת!
אני אפנה אליך מצטער שלא הגבתי אני בעומסים מטורפים לא התחברתי לפורום בשבוע האחרון
גם אני לא התחברתי, אבל מסיבת המבחנים לצערי
ללא ספק, אני מודה לכולם! עוזרים לי מכל בחינה !
תודה לכולם,
הייתי בתקופת מבחנים קשה (7 בחינות ב5 ימים) , ולכן לא התחברתי לאחרונה. שמחתי מאוד לקרוא את התגובות המעודדות! הזמנתי את החלקים המיועדים להחלפת הפלאפון, מחכה שהם יגיעו. הצלחתי לכסות את הגרעון בתקציב שלי. אני ממש מודה לכולם על התמיכה![]()