טיול בסין ושליחה עצמאית בדואר לישראל
השרשור היה שלי. והתשובה היא לא.
המוצרים הסיניים בתחום שלנו מיוצאים לחו״ל דרך הונג קונג וטייוואן, הם לא מוצעים למכירה לשוק המקומי ומה שכן מוצע למכירה לשוק המקומי עולה יותר ממה שיעלה לך להזמין לארץ (כי למעשה ברוב המקרים מדובר במוצרים סיניים שמיוצאים דרך הונג קונג ונשלחים / מוברחים משם חזרה לסין, ככה הסביר לי בחור סיני מrcGroups). חיפשתי הרבה בסין (בבייג׳ינג, שנגחאי וגווילין) ולא מצאתי שום אטרקציות בתחום השלט רחוק, אפילו צעצועי הrtf שמוכרים בבסטות עולים יותר משעולה להזמין אותם לארץ או במחיר קרוב מאד שלא מצדיק את המאמץ.
סייג יחיד - בגווילין יושב המפעל ומרכז הפיתוח של FeiYu Tech - חברה שמתמחה בטייסים אוטומטיים ומערכות בקרה לרחפנים ולכלי טייס אוטונומיים בשלט רחוק. שרפתי חצי יום בלאתר את מיקום המפעל באיזור התעשייה של גווילין ובסוף כשהגעתי לשם חששתי להיכנס ושהמונית תיעלם לי, כי אין מצב למצוא שם מונית חזרה למלון. אם אתה עם רכב ונמצא באיזור חפש את הכתובת באינטרנט, תרים להם טלפון ותנסה לתאם ביקור. אמורה להיות להם שם ״חנות מפעל״ ובאופן כללי נראה לי מעניין לבקר שם. חוץ מזה באמת שלא מצאתי בסין שום אטרקציות בתחום השלט רחוק. הרבה תרבות, היסטוריה, מקדשים, נוף, אוכל; אבל טיסנים ומסוקים- לא ממש.
נערך לאחרונה על ידי Friman; 31-01-2013 בשעה 21:01:52.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9