For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return
(Leonardo da Vinci)
אהבתי את הקופסה...![]()
חמוד אבל לא בדקת אם ניתן להטיס אותו בתקופה הזו.
בשל עונת הנדידה![]()
איתן - אכן קופסה מגניבה.
bna016 - אל דאגה היא עייפה מהטיסה מארצות הברית, היא לא תנדוד כל כך מהר.
התחלתי להכין אותה להרכבה, יש הרבה פלאשים (שאריות של קלקר מהתבנית של ההזרקה) שצריך לחתוך ולשייף, לקח לי בערך חצי שעה.
התאמתי את המקום של הסרוואים לדרדסים 900HXT שהם 2 מ"מ יותר גדולים מהחורים הקיימים.
אני משתמש במקלט 3CH של הוביקינג, הסרתי לו את אריזת הפלסטיק וחתכתי מקום מתאים בחלק העליון של הגוף.
כן כן... אני יודע... התמונות בדרך!!(עוד שניה אני מעלה אותם מהטלפון)
For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return
(Leonardo da Vinci)
עדכן לגבי טיסת מבחן !
טיסנאות זה עולם,יש בו הכול
איהב - אל דאגה, אני אנסה גם לצלם וידאו.
שאלות:
1. יש מישהו שיש לו אלולה ויודע אם כדאי לשייף את הבליטות שיש על הטיסן?
2. באתר היצרן הוא אומר שאפשר לצבוע אותה עם טושים, האם יש סיבה לא לצבוע עם טושים?
3. איזה סכמה אתם מציעים?
(Leonardo da Vinci)
(Leonardo da Vinci)
הייתה טיסת מבחן מדהימה! איזה כיף!
הטסתי חוף הים, אפילו לא טיפת ליפט.
האלולה טסה כמו על מסילה, ממש מאוזן וחד.
כמצופה מכנף מעופפת הטיסן מאוד רגיש לעלרוד ונדרש רק 3 ממ תנועה בהגה גובה כדי לעלרד כמו מטורף.
הטסתי אותה משהו כמו שעה אתמול בים והיום קמתי עם יד תפוסה אבל עם חיוך על הפנים.
לצערי לא יכולתי להסריט אבל אני מבטיח סרטון בהמשך...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
(Leonardo da Vinci)