שלום לכולם,
התבקשתי לכתוב שרשור בניה לRVJET אבל החלטתי להפוך אותו גם לשרשור כללי עליו.
קצת מידע: הRVJET שייך לחברת RANGE VIDEO הנמצאת במיאמי ארה"ב, תוכנן על ידי שבדים, ומיוצר בסין.
בחבילה המוצעת באתר ב250$ יש למעשה את כל מה שצריך כדי לבנות את הפלטפורמה לטיסן רגיל ללא FPV חוץ ממנוע, בקר מהירות, פרופ וספינר, ושלט ומקלט כמובן. כלומר, גוף, כנפיים, מוטות, סרוויים, מגלש, אף ללא מקום למצלמה (חרטום EPO) וגימבל למצלמה (אבטחה או GOPRO 1\2\3) עם 3 כיפות שקופות להגנה על המצלמה. הטיסן עשוי EPO (שחור או לבן) באיכות גבוהה ועמיד (מניסיון). הבניה שלו קלה יחסית ולא מצריכה ניסיון רב בבניית טיסנים, מצורפת חוברת מפורטת מאוד (מה שאני שמעתי שחסר אצל הסינים). ניתן לבנות אותו בגרסאת הכנף הקצרה (1.5 מטר) או הארוכה (1.95 מטר), או שניתן על ידי אילתורים שונים לאפשר החלפה בין לבין ולא להדביק את הארכה של הכנף.
ביחד עם הפלטפורמה אני ממליץ להזמין את הPOWER PACK שהם מוכרים (מנוע, בקר, פרופ וספינר) ב99$, הוא חזק מאוד!!
בנוסף לבעלי GOPRO ממליץ על החיבור שלהם לגופרו אשר מאפשר צפייה בזמן אמת דרכה כולל הקלטה ותו"כ זה גם טוען אותה!
אני קניתי גם את הRVOSD והמשקפיים שאני מאוד מרוצה מהם (במשקפיים אפשר להשתמש גם לראות סתם סרטים).
קצת לגבי דברים ששמעתי על החברה.
לפני שקניתי קראתי פוסטים שונים באיטרנט לגבי שירות לא טוב שלהם, אבל מאוד אהבתי את הפלטפורמה אז החלטתי להתחיל להתכתב איתם. תחילה ענה לי VOVA (הידוע לשימצה) למיילים ואכן לקח לו קצת זמן לענות. אך כאשר הוא ענה הוא היה מאוד אדיב וטרח להתנצל על הזמן שלוקח לו לענות. כאשר החבילה נשלחה לארץ אף היו לי מספר בעיות עם המכס אז הייתי צריך לדבר איתם, בשלב זה (כנראה בשל מספר מכירות גדול) התווספו עובדים לחברה (בעיקר בחור בשם ARTEM) שעזרו לי ממש מהר! גם לפני כמה ימים שאלתי אותם שאלה והם ענו לי ממש מהר ומאוד עזרו! בקיצור אני ממליץ בחום ליצור איתם קשר, למי שמתלבט!
יתרונות:
זמן שהייה גבוה באוויר (שתי סוללות 4000MHA מחוברות במקביל מעל 40 דקות) ויכולת דאייה מרשימה (ברוח חזקה הצלחתי לסגור מנוע ולהשאר בגובה במשך יותר מדקה כשהכלי שקל כ2.7 ק"ג)
בנייה קלה
הטסה לא קשה אבל בכל זאת ממליץ למישהו שכבר יצא לו להטיס
מתוכנן לFPV
תמיכה מעולה מהחברה
חסרונות:
אחת לכמה זמן ייתכן ותצטרכו להזמין כיפה חלופית אך זה תלוי באיך אתם נוחתים.
עדיף לנחות על מדשאות
הEPO השחור לא ממש אוהב את החום...
אלו עיקרי הדברים שעולים לי. אשמח מאוד לענות על שאלות בנושא!
אגב יש עוד מישהו שיש לו את הכלי הזה?